9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Zakelijk zonnestroom

Eenvoudig, duurzaam en rendabel

Innovi Dak is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van grootschalige, zakelijke zonne-energie projecten. Via zonnestroom bespaart u aanzienlijk op de operationele (energie)kosten van uw bedrijf. Bovendien kunt u, afhankelijk van uw aansluitcapaciteit, ook significant verdienen als leverancier van zonnestroom – een lucratieve investering! Wilt u ook slim besparen? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan en ontvang de scherpste offerte.

Wij gaan graag voor u aan de slag. Of dit nu in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen binnen of buiten Limburg is.

Offerte aanvragen
of bel 045 565 05 95

Werkwijze zakelijke projecten

Download onze brochure met werkwijze

1. Businessplan en subsidieaanvraag

Gezamenlijk bespreken wij de optimale PV-installatie en subsidiemogelijkheid voor uw bedrijf. Met een transparant rekenmodel wordt uw investering en rendement inzichtelijk gemaakt en wij vragen de subsidie aan bij het RVO.

2. Engineering

Zakelijke zonnestroomprojecten vormen een technisch complex vraagstuk. Ervaring en expertise is vereist om het rendement van uw PV-installatie te waarborgen en om de beschikbare netcapaciteit maximaal te benutten. Innovi Dak garandeert uw opbrengst in kWh of met een PR-ratio.

3. Inkoop

Door voortdurende onderhandelingen met onze leveranciers en door grootschalige afname kan Innovi Dak zeer scherpe inkooptarieven handhaven, met een significante weerslag op het totale investeringsbedrag.

4. Realisatie

Innovi Dak heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van zonnestroomsystemen. Onze gecertificeerde monteurs werken volgens de NEN1010 en onze systemen voldoen aan de strenge richtlijnen van de Scope 12 keuringen.

5. Monitoring en onderhoud

Innovi Dak biedt een uitstekende nazorg met proactieve monitoring van de opbrengst, jaarlijkse inspecties en reiniging van de zonnepanelen. Tevens staat onze storingsdienst gedurende de gehele exploitatieperiode paraat om het rendement van uw investering veilig te stellen.

Bovendien heeft Innovi Dak een handige App ontwikkeld waarmee in één oogopslag duidelijk wordt of het zonne-energiesysteem naar behoren functioneert.

Veelgestelde vragen

Moet ik subsidies zelf aanvragen en afhandelen?

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Innovi Dak helpt u gratis en vrijblijvend met de aanvraag en afhandeling van subsidies. Verder geven onze experts u graag advies omtrent de belastingvoordelen voor uw bedrijf.

Is mijn hoofdaansluiting zwaar genoeg?

Wilt u meer stroom opwekken dan uw hoofdaansluiting aan kan?
Daarvoor gebruikt Innovi Dak de Huawei Grid Manager. Deze vermogensbegrenzer zorgt ervoor dat het vermogen van de omvormer niet boven dat van de netaansluiting komt. De omvormer kan alleen meer vermogen leveren bij eigen gebruik.

Wat zijn de eisen van verzekeraars aan zonnestroomsystemen?

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw bedrijfspand, maar kunnen ook een aantal risico’s met zich meebrengen, vooral wanneer deze niet professioneel worden geïnstalleerd. Verzekeraars stellen daarom steeds strengere eisen aan installaties.

Het is per verzekeraar verschillend aan welke eisen een zonnestroomsysteem moet voldoen. Vraag daarom altijd aan uw eigen verzekeraar wat deze eisen zijn.

Om er toch zeker van de zijn dat uw installatie voldoet aan een aantal kwaliteitseisen hebben wij de volgende tips voor u opgesteld:

– Controleer vooraf of u een omgevingsvergunning nodig heeft;
– Pleeg onderhoud aan uw dak vóórdat u panelen laat plaatsen;
– Kies een gecertificeerde leverancier;
– Vraag een NEN-opleveringskeuring aan uw leverancier;
– Laat een expert beoordelen of uw dak sterk genoeg is;
– Verwijder asbest van uw dak;
– Kies voor glaspanelen;
– Noteer de serienummers van uw zonnepanelen;
– Voorkom brandgevaar met behulp van vlamboogdetectie;
– Laat de installatie verbinden aan de hoofddraagconstructie van uw pand;
– Sluit uw installatie aan op een aparte groep of groepenkast;
– Keur uw installatie ieder jaar volgens de NEN.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen