8,9
prettige samenwerking, korrekt de werkzaamheden uitgevoerd, na de werkzaamheden geen rommel achter gelaten.
- Paul
montage is geheel volgens planning verlopen inclusief de modernisering van de meterkast vooral de werkzaamheden aan de meterkast verdienen de schoonheidsprijs met een hoofdletter S Ben er buitengewoon tevreden over
- marlies
Informatie bij onze eerste interesse in zonnepanelen zo'n 3 jaar geleden was bevlogen en zeer uitgebreid. Roy Franssen is iemand, die weet waar hij het over heeft en staat achter zijn product. Niks opdringt en jezelf tot een besluit laat komen, erg prettig. Informatie, schouwen en uiteindelijk de plaatsing is door vakkundige en zeer vriendelijke mensen gebeurd. Geen gedoe over achterlaten van verpakkingsmateriaal o.i.d. Waar ik nu 15 maanden na plaatsing wel achter ben, is dat de informatie na plaatsing iets beter en minder gehaast had moeten gebeuren. Als leek en zonder technische achtergrond toch wel belangrijk. Daardoor ben ik wel enkele maanden opslag misgelopen. De op zichzelf geplaatste aardlekschakelaar nl. die geplaatst was en waarvan ik niet op de hoogte was, is door omstandigheden op een moment uitgeslagen, dus dat stukje info is ergens mis gegaan. Wel is dat ook meteen opgelost, toen ik het opgemerkt heb, dus daar weer een plus, voor snel handelen van het bedrijf Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt denk ik dan. Verder blijf ik enthousiast over dit bedrijf en raad ik iedereen aan te gaan luisteren, wat ze voor u kunnen betekenen en hebben aan te bieden.
- Riet Lenssen
Ondertussen al 2 jaar zonnepanelen liggen van Innovi-dak,super tevreden over het proces, heldere uitleg en een professionele montage. Echt een aanrader !!
- Piet Verwei
Innovi-Dak installed a new electrical box in our old home. They arrived on time, were pleasant, and answered many of my husband's questions. Very friendly. Would absolutely recommend!
- Casey
Zij komen hun afspraken na. Zij leveren de kwaliteit Conform afspraak Zij hebben een zeer klantvriendelijke en klantgerichte service. Ook bij vragen na de levering altijd snel en adequaat antwoord. Zeer tevreden gevoel bij dit bedrijf.
- John
ben tevreden
- herman Bitte wählen boosten
Zeer goede ervaring met jullie bedrijf en service
- Mathieu
Overall goed. Kan altijd beter maar dat kan overal.
- Ron
Telefonisch contact was even problematisch. Verdere afhandeling goed.
- Hardy
Komen afspraken correct na
- Rene
Alles wat we afgesproken hebben is waargemaakt.
- Martien
Alles werd goed geregeld en duidelijk afgesproken. Uitleg was zeer uitgebreid en duidelijk.
- Sandra
In eerste instantie toch spannend om zonne-energie zelf op te gaan wekken. Bij eerste kennismaking met Innovi-dak al vertrouwd gevoel gekregen dat het goed zou komen. En inderdaad tijdens de installatie van de zonnepanelen bleek dat de monteurs zeer bekwaam en vriendelijk waren. Ze waren geduldig met het beantwoorden van al onze vragen. Niets bleek teveel te zijn, en alles werd goed opgeleverd. Zou Innovi-dak aanraden bij iedereen.
- Fred
Levering en plaatsen is netjes gegaan. Nazorg liet te wensen over. Na 1,5 jaar werkte het systeem dat inzicht van werking zonnepanelen niet meer. Provider faliet ofzo? Zou mij geld kosten om iets nieuws te laten plaatsen ipv 100% bedrijf of 50/50. En nu werkt het systeem van voorzijde van huis ook niet meer. Bij begin was Postcode al verkeerd ingevuld.(is onderdeel van inlogcode) Kan nu niet meer inloggen. Voor installatie zou ik dit bedrijf aanbevelen. Voor nazorg (nog) niet.
- Bert
Vooraf duidelijke communicatie. Zelfs de monteurs zijn een paar dagen voor de plaatsing zelf de situatie ter plaatse komen bekijken om niet voor verrassingen te komen staan bij het plaatsen van de zonnepanelen. Speciale dank aan de heer K. Bemelen om alles in goede banen te leiden.
- Erik
Goede professionele medewerkers
- Gaston
Van begin tot einde goed gegaan
- Danny
Ze kijken wat kan er, wat wil je. Werken zeer netjes en zijn altijd goed bereikbaar bij vragen. Wij zijn zeer tevreden, ook onze beide buren en familieleden.
- Yvette
Prima werk geleverd en kundige uitleg op vragen van mij.
- Paul
Ik ben zeer tevreden over innovidak, de werkzaamheden Waren naar tevredenheid goed zeer professioneel afgehandeld. Ik ben blij met mijn zonnepanelen.
- Ruud Gelissen
Ik heb alles al boven in de zin gezet.
- Marlie
De zonnepanelen liggen er netjes op. Installatie keurig aangesloten en bekabeling netjes weggewerkt.
- Maikel
Van het begin tot en met het einde inclusief nazorg (na 3/4de jaar vragen gesteld. Daar werd niet moeilijk over gedaan maar juist alle moeite gedaan om me te helpen) prima te woord gestaan, geadviseerd en de installatie gemonteerd en afgewerkt. Waren alle bedrijven maar zo. Chappoo
- Har
Ervaren jongens die veel lol hebben. Zij geven ook goede uitleg op gestelde vragen.
- Bert
Gratis offerte

Zakelijk zonnestroom

Eenvoudig, duurzaam en rendabel

Innovi Dak is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van grootschalige, zakelijke zonne-energie projecten. Via zonnestroom bespaart u aanzienlijk op de operationele (energie)kosten van uw bedrijf. Bovendien kunt u, afhankelijk van uw aansluitcapaciteit, ook significant verdienen als leverancier van zonnestroom - een lucratieve investering! Wilt u ook slim besparen? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan en ontvang de scherpste offerte.

Wij gaan graag voor u aan de slag. Of dit nu in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen of andere plaatsen binnen of buiten Limburg is.

Offerte aanvragen
of bel 045 565 05 95

Werkwijze zakelijke projecten

Download onze brochure met werkwijze

1. Businessplan en subsidieaanvraag

Gezamenlijk bespreken wij de optimale PV-installatie en subsidiemogelijkheid voor uw bedrijf. Met een transparant rekenmodel wordt uw investering en rendement inzichtelijk gemaakt en wij vragen de subsidie aan bij het RVO.

2. Engineering

Zakelijke zonnestroomprojecten vormen een technisch complex vraagstuk. Ervaring en expertise is vereist om het rendement van uw PV-installatie te waarborgen en om de beschikbare netcapaciteit maximaal te benutten. Innovi Dak garandeert uw opbrengst in kWh of met een PR-ratio.

3. Inkoop

Door voortdurende onderhandelingen met onze leveranciers en door grootschalige afname kan Innovi Dak zeer scherpe inkooptarieven handhaven, met een significante weerslag op het totale investeringsbedrag.

4. Realisatie

Innovi Dak heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van zonnestroomsystemen. Onze gecertificeerde monteurs werken volgens de NEN1010 en onze systemen voldoen aan de strenge richtlijnen van de Scope 12 keuringen.

5. Monitoring en onderhoud

Innovi Dak biedt een uitstekende nazorg met proactieve monitoring van de opbrengst, jaarlijkse inspecties en reiniging van de zonnepanelen. Tevens staat onze storingsdienst gedurende de gehele exploitatieperiode paraat om het rendement van uw investering veilig te stellen.

Bovendien heeft Innovi Dak een handige App ontwikkeld waarmee in één oogopslag duidelijk wordt of het zonne-energiesysteem naar behoren functioneert.

Veelgestelde vragen

Moet ik subsidies zelf aanvragen en afhandelen?

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Innovi Dak helpt u gratis en vrijblijvend met de aanvraag en afhandeling van subsidies. Verder geven onze experts u graag advies omtrent de belastingvoordelen voor uw bedrijf.

Is mijn hoofdaansluiting zwaar genoeg?

Wilt u meer stroom opwekken dan uw hoofdaansluiting aan kan?
Daarvoor gebruikt Innovi Dak de Huawei Grid Manager. Deze vermogensbegrenzer zorgt ervoor dat het vermogen van de omvormer niet boven dat van de netaansluiting komt. De omvormer kan alleen meer vermogen leveren bij eigen gebruik.

Wat zijn de eisen van verzekeraars aan zonnestroomsystemen?

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw bedrijfspand, maar kunnen ook een aantal risico’s met zich meebrengen, vooral wanneer deze niet professioneel worden geïnstalleerd. Verzekeraars stellen daarom steeds strengere eisen aan installaties.

Het is per verzekeraar verschillend aan welke eisen een zonnestroomsysteem moet voldoen. Vraag daarom altijd aan uw eigen verzekeraar wat deze eisen zijn.

Om er toch zeker van de zijn dat uw installatie voldoet aan een aantal kwaliteitseisen hebben wij de volgende tips voor u opgesteld:

– Controleer vooraf of u een omgevingsvergunning nodig heeft;
– Pleeg onderhoud aan uw dak vóórdat u panelen laat plaatsen;
– Kies een gecertificeerde leverancier;
– Vraag een NEN-opleveringskeuring aan uw leverancier;
– Laat een expert beoordelen of uw dak sterk genoeg is;
– Verwijder asbest van uw dak;
– Kies voor glaspanelen;
– Noteer de serienummers van uw zonnepanelen;
– Voorkom brandgevaar met behulp van vlamboogdetectie;
– Laat de installatie verbinden aan de hoofddraagconstructie van uw pand;
– Sluit uw installatie aan op een aparte groep of groepenkast;
– Keur uw installatie ieder jaar volgens de NEN.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen