8,8
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Afgelopen maand in contact gekomen met dit bedrijf voor zonnepanelen. In deze fase zeer tevreden over de communicatie met verkoper, planner en medewerkster facturering. Offerte geaccepteerd. Zonnepanelen moeten nog worden geleverd en geïnstalleerd. We zijn benieuwd. Verdere ervaringen zullen volgen.
- Ruud
Deskundig advies vooraf, en denken mee tijdens de schouw als er obstakels lijken te zijn. (nog geen 3-fase en verouderde meterkast) Door goeie afstemming, is op de dag van plaatsing ook de meterkast vernieuwd en had Enexis tijd om de 3-fase te activeren. Week later (inderdaad snel) wederom deskundige en mee denkende monteurs. Panelen liggen mooi uitgelijnd op het dak, alle kabels netjes via de leidingkoof naar de meterkast. Ook na installatie nette begeleiding bij BTW teruggave en inrichten van het dashboard van de omvormer.
- Patrick
Omdat een klein onderdeel (het aansluiten van elektrisch fornuis) moeizaam voor mij was heb ik contact gehad. Hoewel ik even heb moeten wachten ben ik uiteindelijk heel goed geholpen. Veel dank aan Adrie Vermeeren, Lars en Remco voor de vriendelijkheid en goede hulp. Zij verdienen een gouden randje. Math Gulpers
- Math
Monteurs Mike en Marik(team 5) zijn zeer enthousiast en professioneel. Goede communicatie van zowel kantoor als monteurs.
- Kjc huijsmans
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Onze ervaringen met Innovi-dak zijn zonder meer goed te noemen. Alles is goed afgewerkt en er is met perfecte service gewerkt. Ook de contacten met de firma waren prettig en goed! Dus zeker een 10 waard!
- Leo Remmel
Zeer aardig goed en snel werkend personeel.Vanaf de eerste afspraak tot aan het eindresultaat. Laten alles goed opgeruimd achter. Ben zeer tevreden.
- Bep
Panelen een maand eerder ontvangen als gepland zeer bekwame monteurs alles netjes geplaatst en opgeruimd enigste verbeterpunt wat ik adviseer is communicatie zeer slecht telefonisch te bereiken trots keuze menu
- Theo
Zeer tevreden met de aanpak. Fijne betrokken mensen EN ze komen hun afspraken. blijven met je je meedenken! Zeer goede afwerking van project. en da zo door.
- Ruud
Eerst is een vertegenwoordiger/verkoper geweest. Heeft alles opgeschreven. Houten overkapping achterom en/of eventueel een paar panelen op de voorkant van het huis en enige zekerheid waren de 6 panelen achter op het huis. Voor de voorkant een herberekening gedaan, ivm opbrengst, dit is ook afgeraden en netjes gecommuniceerd. Dan komt de elektricien kijken. Met de opdracht waar aan de voorkant nog panelen komen. Voor de overkapping hoeft mijnerzijds niks te gebeuren. Bestaande stroomkabel kan gebruikt worden. Electricien bij installatie zou dit kunnen afwijzen en nieuwe kabel trekken over de muur. Dag van installatie. Electricien gaat de bestaande kabel niet gebruiken en ook geen kabel over de muur trekken, deze moet onder de bestrating en dat doen zij niet. Had ik dus kunnen voorbereiden, als ze dat gezegd hadden. Panelen voor de overkapping waren voor een platdak constructie met tegengewichten. Dus verkeerd materiaal meegenomen, deze konden ze niet plaatsen. Hoofdmonteur zou dit op de zaak gaan uitzoeken en met een oplossing komen voor de overkapping. Nieuwe datum voor plaatsing nog niet bekend, zou 2 a 3 maanden kunnen duren. Installatieteam vertrokken, geen panelen geplaatst, we are not amused. Na enige telefoontjes, worden de panelen binnen 14 dagen alsnog geplaatst, inclusief kleine aanpassing aan de overkapping, om het plaatsen van de panelen mogelijk te maken, zonder tegengewichten. Score tot nu toe voldoende, kan nog omhoog als geplaatst is.
- Ron
prettige samenwerking, korrekt de werkzaamheden uitgevoerd, na de werkzaamheden geen rommel achter gelaten.
- Paul
montage is geheel volgens planning verlopen inclusief de modernisering van de meterkast vooral de werkzaamheden aan de meterkast verdienen de schoonheidsprijs met een hoofdletter S Ben er buitengewoon tevreden over
- marlies
Informatie bij onze eerste interesse in zonnepanelen zo'n 3 jaar geleden was bevlogen en zeer uitgebreid. Roy Franssen is iemand, die weet waar hij het over heeft en staat achter zijn product. Niks opdringt en jezelf tot een besluit laat komen, erg prettig. Informatie, schouwen en uiteindelijk de plaatsing is door vakkundige en zeer vriendelijke mensen gebeurd. Geen gedoe over achterlaten van verpakkingsmateriaal o.i.d. Waar ik nu 15 maanden na plaatsing wel achter ben, is dat de informatie na plaatsing iets beter en minder gehaast had moeten gebeuren. Als leek en zonder technische achtergrond toch wel belangrijk. Daardoor ben ik wel enkele maanden opslag misgelopen. De op zichzelf geplaatste aardlekschakelaar nl. die geplaatst was en waarvan ik niet op de hoogte was, is door omstandigheden op een moment uitgeslagen, dus dat stukje info is ergens mis gegaan. Wel is dat ook meteen opgelost, toen ik het opgemerkt heb, dus daar weer een plus, voor snel handelen van het bedrijf Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt denk ik dan. Verder blijf ik enthousiast over dit bedrijf en raad ik iedereen aan te gaan luisteren, wat ze voor u kunnen betekenen en hebben aan te bieden.
- Riet Lenssen
Ondertussen al 2 jaar zonnepanelen liggen van Innovi-dak,super tevreden over het proces, heldere uitleg en een professionele montage. Echt een aanrader !!
- Piet Verwei
Innovi-Dak installed a new electrical box in our old home. They arrived on time, were pleasant, and answered many of my husband's questions. Very friendly. Would absolutely recommend!
- Casey
Zij komen hun afspraken na. Zij leveren de kwaliteit Conform afspraak Zij hebben een zeer klantvriendelijke en klantgerichte service. Ook bij vragen na de levering altijd snel en adequaat antwoord. Zeer tevreden gevoel bij dit bedrijf.
- John
ben tevreden
- herman Bitte wählen boosten
Gratis offerte

Zakelijk zonnestroom

Eenvoudig, duurzaam en rendabel

Innovi Dak is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van grootschalige, zakelijke zonne-energie projecten. Via zonnestroom bespaart u aanzienlijk op de operationele (energie)kosten van uw bedrijf. Bovendien kunt u, afhankelijk van uw aansluitcapaciteit, ook significant verdienen als leverancier van zonnestroom - een lucratieve investering! Wilt u ook slim besparen? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan en ontvang de scherpste offerte.

Wij gaan graag voor u aan de slag. Of dit nu in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen binnen of buiten Limburg is.

Offerte aanvragen
of bel 045 565 05 95

Werkwijze zakelijke projecten

Download onze brochure met werkwijze

1. Businessplan en subsidieaanvraag

Gezamenlijk bespreken wij de optimale PV-installatie en subsidiemogelijkheid voor uw bedrijf. Met een transparant rekenmodel wordt uw investering en rendement inzichtelijk gemaakt en wij vragen de subsidie aan bij het RVO.

2. Engineering

Zakelijke zonnestroomprojecten vormen een technisch complex vraagstuk. Ervaring en expertise is vereist om het rendement van uw PV-installatie te waarborgen en om de beschikbare netcapaciteit maximaal te benutten. Innovi Dak garandeert uw opbrengst in kWh of met een PR-ratio.

3. Inkoop

Door voortdurende onderhandelingen met onze leveranciers en door grootschalige afname kan Innovi Dak zeer scherpe inkooptarieven handhaven, met een significante weerslag op het totale investeringsbedrag.

4. Realisatie

Innovi Dak heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van zonnestroomsystemen. Onze gecertificeerde monteurs werken volgens de NEN1010 en onze systemen voldoen aan de strenge richtlijnen van de Scope 12 keuringen.

5. Monitoring en onderhoud

Innovi Dak biedt een uitstekende nazorg met proactieve monitoring van de opbrengst, jaarlijkse inspecties en reiniging van de zonnepanelen. Tevens staat onze storingsdienst gedurende de gehele exploitatieperiode paraat om het rendement van uw investering veilig te stellen.

Bovendien heeft Innovi Dak een handige App ontwikkeld waarmee in één oogopslag duidelijk wordt of het zonne-energiesysteem naar behoren functioneert.

Veelgestelde vragen

Moet ik subsidies zelf aanvragen en afhandelen?

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Innovi Dak helpt u gratis en vrijblijvend met de aanvraag en afhandeling van subsidies. Verder geven onze experts u graag advies omtrent de belastingvoordelen voor uw bedrijf.

Is mijn hoofdaansluiting zwaar genoeg?

Wilt u meer stroom opwekken dan uw hoofdaansluiting aan kan?
Daarvoor gebruikt Innovi Dak de Huawei Grid Manager. Deze vermogensbegrenzer zorgt ervoor dat het vermogen van de omvormer niet boven dat van de netaansluiting komt. De omvormer kan alleen meer vermogen leveren bij eigen gebruik.

Wat zijn de eisen van verzekeraars aan zonnestroomsystemen?

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw bedrijfspand, maar kunnen ook een aantal risico’s met zich meebrengen, vooral wanneer deze niet professioneel worden geïnstalleerd. Verzekeraars stellen daarom steeds strengere eisen aan installaties.

Het is per verzekeraar verschillend aan welke eisen een zonnestroomsysteem moet voldoen. Vraag daarom altijd aan uw eigen verzekeraar wat deze eisen zijn.

Om er toch zeker van de zijn dat uw installatie voldoet aan een aantal kwaliteitseisen hebben wij de volgende tips voor u opgesteld:

– Controleer vooraf of u een omgevingsvergunning nodig heeft;
– Pleeg onderhoud aan uw dak vóórdat u panelen laat plaatsen;
– Kies een gecertificeerde leverancier;
– Vraag een NEN-opleveringskeuring aan uw leverancier;
– Laat een expert beoordelen of uw dak sterk genoeg is;
– Verwijder asbest van uw dak;
– Kies voor glaspanelen;
– Noteer de serienummers van uw zonnepanelen;
– Voorkom brandgevaar met behulp van vlamboogdetectie;
– Laat de installatie verbinden aan de hoofddraagconstructie van uw pand;
– Sluit uw installatie aan op een aparte groep of groepenkast;
– Keur uw installatie ieder jaar volgens de NEN.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen