9,1
Goed advies tijdens oriëntatiefase; ca 10 aanbieders vergeleken maar Innovi-Dak heeft beste prijs-kwaliteit verhouding. Installatie door kundig personeel. Alleen bij de schouw niet vermeld dat de meterkast aangepast moest worden dus naderhand met extra kosten geconfronteerd.
- Dick
Van de 6 zonneboeren die wij aanschreven bleven er uiteindelijk 2 over waarvan INNOVI er 1 was. Tijdens het thuisgesprek met Marvin werd er veel duidelijk door de goede uitleg. Ook het geschatte aantal Mw is gehaald geworden in het eerste jaar welke we er bijna op hebben zitten. Daarbij nemende de veiligheid die hoog in het vaandel staat bij INNOVI is door ons voor INNOVI gekozen. Ook de monteurs werken supergoed en secuur. Goede vaklui. Zowel tijdens afbraak oude panelen alsook de opbouw van de nieuwe. Schoon degelijk en vooral veilig werk. Het mooie van INNOVI is ook nog eens dat ze een "Tell a friend "actie hebben. Dat houdt in dat als iemand op voorspraak van ons een contract afsluit met INNOVI deze nieuwe klant € 100 korting op de offerte krijgt, maar de wij als aangever ook nog een een bonus krijgen van €100 krijgen. Is toch een zeer mooie actie.
- Hans Verscharen
Ik heb zonnepanelen van hun en we zijn er zeer blij mee. Ook na een probleem dat snel en correct is op gelost.
- Cor Visser
Afspraken worden nagekomen. De opbrengst van de zonnepanelen komt overeen met de berekening. Kundig personeel. Snel en duidelijk antwoord op vragen! Wij zijn zeer tevreden!
- Anja Meyers
Aan te bevelen. Zeer vriendelijk, kundig en helemaal tevreden met zonnepanelen. Goed en duidelijk geïnformeerd en korte lijntjes met verkoper. Goed gelegd en ze werken zoals beloofd.
- José
Snelle levering van zonnepanelen. Inmiddels onderhoudscontract lopen. Hier een kapotte dakpan gesignaleerd en vervangen. Zeer oplettende monteurs en vriendelijk. Mooi bedrijf.
- Familie van der Linden
Van het begin tot de oplevering. Werkzaamheden werden correct uitgevoerd. Veiligheid staat bij Innovi-Dak hoog als prioriteit.
- Ger
Een goed gesprek met duidelijke uitleg. De afspraken worden nagekomen. Omdat de panelen niet op de afgesproken datum konden worden gelegd i.v.m. vorst, vrij snel een nieuwe datum ingepland. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Werken veilig en laten alles netjes achter. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Inmiddels een keer geweest om de panelen schoon te maken. Om ook het veranda dak meteen hierbij te doen, was geen enkel probleem. Een goede service!
- Jan
De installatie van mijn zonnepanelen werd zeer vakkundig uitgevoerd en alles werkt vlekkeloos! Ik kan Innovi-dak dan ook iedereen aanbevelen!
- R.H.M. van Hugten
Vanaf het info gesprek t/m de plaatsing van de panelen in een woord SUPER !! Wat een geweldige service !
- Monique Hornstra
Goede prijs. Goede service. Vakkundig en vriendelijk personeel. Helemaal tevreden.
- Jeff Heiden
Vanaf het oriënterend gesprek tot aan het installeren van de zonnepanelen is er altijd een duidelijke communicatie geweest en is alles op tijd, conform planning, afgehandeld. Ook de telefonische bereikbaarheid is prima, geen lange wachttijden en medewerkers die weten waar ze het over hebben.
- Jos
Goeie jongens die hard gewerkt hebben bij een koud regenachtig weer. Ben heel tevreden top.
- Ame
Innovidak heeft bij ons perfect volgens afspraak de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook dachten de monteurs met ons mee tijdens de installatie en waren correct en beleefd. Ze hebben netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten zelfs de tuin geharkt daar waar de stijgers hebben gestaan. Prijs kwaliteit is prima. Wij kunnen Innovidak aan iedereen aanbevelen.
- Gerda en Leo Stakenborg
De afspraken met de medewerkers waren duidelijk. installateurs waren op tijd en werken goed door. Helaas ging er wel wat verkeerd maar dat werd vakkundig opgepakt en gerepareerd. Monteurs waren flexibel en dachten goed mee. Geen 10 omdat er een groep verkeerd was aangesloten in de meterkast maar wel een goed cijfer vanwege de correcte afwikkeling.
- Hans
Vriendelijke hardwerkende monteurs
- Frans
Goede uitleg en alles in goed overleg. Zeer klantvriendelijk, maar ook professioneel. Goede laatste controle voor start van het installeren. Installatie binnen één dag en alles netjes opgeruimd. App geïnstalleerd en mogelijkheid om de opbrengst terug te zien per uur, zeer gedetailleerd. Leuke bijkomstigheid is dat wanneer je door iemand anders, die ook zonnepanelen van Innovi-Dak heeft, de zonnepanelen koopt, diegene 100 euro krijgt van Innovi-Dak. Ik was getipt door een kennis. Zij kreeg meteen 100 euro op haar rekening na installatie bij mij. Mooi geregeld. Ga zo door en veel succes.
- Marianne Laumann
Ik heb via Innovi-Dak mijn zonnenpanelen laten leggen. Het eerste gesprek liep vlotjes en vriendelijk, er werd ook met je meegedacht. Toen ik nog vragen had ben ik naar hun kantoor gegaan en werd daar weer net zo vriendelijk ontvangen door de verkoper en de directeur van de firma, al mijn vragen werden netjes en begrijpelijk uitgelegd door beide heren. Ook tijdens het plaatsen waren het 2 vriendelijke en deskundige mannen die ook weer met je meedachten voor een tevreden resultaat. Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed. Al met al is Innovi-Dak een goede firma en zeer zeker aan te bevelen.
- Ben
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Gratis offerte

Zakelijk zonnestroom

Eenvoudig, duurzaam en rendabel

Innovi Dak is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van grootschalige, zakelijke zonne-energie projecten. Via zonnestroom bespaart u aanzienlijk op de operationele (energie)kosten van uw bedrijf. Bovendien kunt u, afhankelijk van uw aansluitcapaciteit, ook significant verdienen als leverancier van zonnestroom – een lucratieve investering! Wilt u ook slim besparen? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan en ontvang de scherpste offerte.

Wij gaan graag voor u aan de slag. Of dit nu in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen binnen of buiten Limburg is.

Offerte aanvragen
of bel 045 565 05 95

Werkwijze zakelijke projecten

Download onze brochure met werkwijze

1. Businessplan en subsidieaanvraag

Gezamenlijk bespreken wij de optimale PV-installatie en subsidiemogelijkheid voor uw bedrijf. Met een transparant rekenmodel wordt uw investering en rendement inzichtelijk gemaakt en wij vragen de subsidie aan bij het RVO.

2. Engineering

Zakelijke zonnestroomprojecten vormen een technisch complex vraagstuk. Ervaring en expertise is vereist om het rendement van uw PV-installatie te waarborgen en om de beschikbare netcapaciteit maximaal te benutten. Innovi Dak garandeert uw opbrengst in kWh of met een PR-ratio.

3. Inkoop

Door voortdurende onderhandelingen met onze leveranciers en door grootschalige afname kan Innovi Dak zeer scherpe inkooptarieven handhaven, met een significante weerslag op het totale investeringsbedrag.

4. Realisatie

Innovi Dak heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van zonnestroomsystemen. Onze gecertificeerde monteurs werken volgens de NEN1010 en onze systemen voldoen aan de strenge richtlijnen van de Scope 12 keuringen.

5. Monitoring en onderhoud

Innovi Dak biedt een uitstekende nazorg met proactieve monitoring van de opbrengst, jaarlijkse inspecties en reiniging van de zonnepanelen. Tevens staat onze storingsdienst gedurende de gehele exploitatieperiode paraat om het rendement van uw investering veilig te stellen.

Bovendien heeft Innovi Dak een handige App ontwikkeld waarmee in één oogopslag duidelijk wordt of het zonne-energiesysteem naar behoren functioneert.

Veelgestelde vragen

Moet ik subsidies zelf aanvragen en afhandelen?

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Innovi Dak helpt u gratis en vrijblijvend met de aanvraag en afhandeling van subsidies. Verder geven onze experts u graag advies omtrent de belastingvoordelen voor uw bedrijf.

Is mijn hoofdaansluiting zwaar genoeg?

Wilt u meer stroom opwekken dan uw hoofdaansluiting aan kan?
Daarvoor gebruikt Innovi Dak de Huawei Grid Manager. Deze vermogensbegrenzer zorgt ervoor dat het vermogen van de omvormer niet boven dat van de netaansluiting komt. De omvormer kan alleen meer vermogen leveren bij eigen gebruik.

Wat zijn de eisen van verzekeraars aan zonnestroomsystemen?

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw bedrijfspand, maar kunnen ook een aantal risico’s met zich meebrengen, vooral wanneer deze niet professioneel worden geïnstalleerd. Verzekeraars stellen daarom steeds strengere eisen aan installaties.

Het is per verzekeraar verschillend aan welke eisen een zonnestroomsysteem moet voldoen. Vraag daarom altijd aan uw eigen verzekeraar wat deze eisen zijn.

Om er toch zeker van de zijn dat uw installatie voldoet aan een aantal kwaliteitseisen hebben wij de volgende tips voor u opgesteld:

– Controleer vooraf of u een omgevingsvergunning nodig heeft;
– Pleeg onderhoud aan uw dak vóórdat u panelen laat plaatsen;
– Kies een gecertificeerde leverancier;
– Vraag een NEN-opleveringskeuring aan uw leverancier;
– Laat een expert beoordelen of uw dak sterk genoeg is;
– Verwijder asbest van uw dak;
– Kies voor glaspanelen;
– Noteer de serienummers van uw zonnepanelen;
– Voorkom brandgevaar met behulp van vlamboogdetectie;
– Laat de installatie verbinden aan de hoofddraagconstructie van uw pand;
– Sluit uw installatie aan op een aparte groep of groepenkast;
– Keur uw installatie ieder jaar volgens de NEN.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen