9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Hoeveel bespaard u met zonnepanelen?

Innovi Dak

Verzorgt uw solar systemen in Schimmert!

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in de regio van Schimmert? En bent u op zoek naar een echte professional? Dan bent u bij Innovi Dak aan het juiste adres. Wij kunnen u tijdens het gehele traject, van advies tot nazorg, begeleiden. Wij helpen u graag verder!

Met onze jarenlange ervaring en expertise van nieuwe energie kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Innovi Dak is uw betrouwbare zonnepanelen installateur. Wij hebben de nodige vakkennis en een team met experts op het gebied van solar systemen. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Kies voor duurzaamheid
We leven in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Door zonnepanelen te plaatsen draagt u een steentje bij aan een groenere voetafdruk. Maar dat is niet het enige voordeel van zonnepanelen. U helpt niet alleen het milieu, u helpt ook uzelf. Met duurzame energie bespaart u namelijk ook nog eens veel geld. Zonnepanelen laten u namelijk tot wel 15 jaar op uw energienota besparen. Dit kan uiteraard alleen wanneer uw zonnepanelen op een juiste wijze gemonteerd zijn. En daar helpen wij u graag bij!

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Daarnaast wordt uw solar systeem alleen geplaatst door gecertificeerde monteurs. Zo worden onze zonnepanelen altijd juist gemonteerd. Kies voor Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner en wordt op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties zoals Holland Solar. Innovi Dak is uw betrouwbare partner!

Wilt u meer informatie? Lees gerust verder op onze website of maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Innovi Dak. Zodat we u verder kunnen helpen.

Referenties

Zonnepanelen in Schimmert

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 2680 Zonnepanelen à 300 Wp
 • 2017-2021
 • 700.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

RD4 Heerlen

Wat het bedrijf Rd4 doet? Zij verzorgen de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeente Voerendaal en de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Vaals.

Bij het verwerken van afval komt veel energie kijken. Belangrijk om dit zo groen mogelijk te houden en energiekosten te verlagen. Zonnepanelen bieden hier een duurzaam en economisch alternatief voor.

We hebben het systeem in 4 fases opgebouwd. In 2017 is de eerste fase afgerond. Momenteel zijn we bezig met een 3de uitbreiding. Het huidige PV-systeem heeft een opwekvermogen van bijna 0.75 MWp. Wederom is dit systeem opgebouwd uit enkel A-merken zoals Huawei omvormers en Van der Valk onderconstructie en 1 tier zonnepanelen. In combinatie met een jaarlijks onderhoud heeft Innovi Dak een opbrengstgarantie van 15 jaar afgegeven voor dit SDE+ PV-systeem.

Wilt u ook zonnepanelen geplaatst hebben in Schimmert? Neem contact met ons open kies voor duurzaam.

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 180 Zonnepanelen à 300 WpWp
 • 2018
 • 48.600 kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

Sporthal De Geusselt Maastricht

De gemeente Maastricht streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen. Ze vinden het belangrijk dat sport deel uitmaakt van de levensstijl van de Maastrichtenaar.

Sporten draagt bij aan een leefbare, prettige samenleving net zoals duurzaamheid. Om het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te benadrukken heeft de gemeente Maastricht gekozen voor zonnepanelen op dit sportcomplex.

Het PV-systeem is opgebouwd uit Duitse Axitec zonnepanelen met Huawei omvormers. Om de opbrengst te maximaliseren is er ook gekozen voor een zuidelijk systeem met portrait opstelling.

Innovi Dak als partner

Voor een perfecte montage

Innovi Dak heeft vele ervaring, met zowel grote- als kleine zonnestroom systemen. Het ontwerpen en installeren van uw zonnestroom systeem is daarom geen enkel probleem voor ons. Dit doen wij niet alleen in Schimmert. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg.

Hier biedt Innovi Dak deskundig advies aan zowel bedrijven als particulieren. Ook helpen wij VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Innovi Dak verzorgt goede service en de meest betrouwbare zonnestroom installaties. Hier streven wij iedere dag naar. Voor een betrouwbare partner kiest u voor Innovi Dak. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

In principe is bijna ieder dag geschikt: plat en schuin. Zonnepanelen kunnen het beste in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º. Dan bereikt u het meeste resultaat.

Toch kan ongeveer hetzelfde rendement behaald worden wanneer de zonnepanelen in zuid-oostelijke en zuid-westelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 20 º – 60 º. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit verschilt per situatie. Wilt u meer informatie over welke zonnepanelen het beste zijn voor uw situatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. Wij adviseren u graag!

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw stroomverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik kunnen wij een inschatting maken. Uw jaarlijkse stroomverbruik is te vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Niet alleen uw jaarlijks stroomgebruik is van belang. Ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen spelen een grote rol. U kunt het aantal nodige zonnepanelen met de volgende berekening inschatten.

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Dit verschilt per situatie. De kosten zijn afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en een aantal andere factoren. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke prijs, of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak maakt gebruik van solar A-merken. A-merk zonnepanelen zijn zonnepanelen van fabrikanten met een zeer goede reputatie en producten van uitstekende kwaliteit. Deze fabrikanten bevatten de juiste certificeringen en keurmerken en hebben een goede algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Zeker. Het plaatsen van zonnepanelen is nog steeds rendabel en binnen ongeveer 10 jaar terug te verdienen.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen