8,9
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
voor zover ik er verstand van heb zag ik dat veilig gewerkt werd. en dat heb ik anders gezien
- Peter
Monteurs vriendelijk en correct
- Wim
Keurig op tijd gearriveerd, vriendelijk en vakkundig. Het was niet gemakkelijk voor de beide monteurs maar ze waren duidelijk oplossing gericht om een weg te vinden om de kabels van buiten naar binnen aan te sluiten op een keurige manier. Daarna ook nog enorme regenbuien doorstaan, maar gewoon doorwerken met een lach. Top monteurs die je met plezier in huis hebt. BEDANKT
- Jos
Werknemers beleefd en kundig werken netjes alle kabels zoveel mogelijk weg gewerkt. Ziet er goed uit zowel op het dak als binnen. Het werkt allemaal. Het was erg fijn dat er eerst gemeld werd dat de stroom er een tijdje uitging. Van het begin tot het einde een fijn samenwerking.
- Trukie Menge
Ze hebben bij mij een zonnepanelen installatie met batterij opslag geplaatst. Buiten dat het allemaal goed functioneert en het personeel altijd op een nette manier heeft gehandeld, valt mij op dat vooral de afwerking subliem is. Nergens zie ik onnodig buizen of kabels lopen en die wat zichtbaar zijn zo mooi geplaatst dat je er graag naar kijkt. Als ik dit namelijk vergelijk met installaties bij bekende zie ik vaker kabels en buizen lopen dat ik denk van huh waarom hebben ze dat niet anders gedaan. Over dakranden en goten om maar eens iets te noemen.. Je moet je dan ook afvragen of ze het wel veilig hebben aangesloten. Ik kan je in ieder geval vertellen dat bij innovidak alles zo vakkundig gebeurd dat je daar geen zorgen over hoef te maken.
- Maurice Theunissen
Na vervelende ervaringen met een ander bedrijf, zijn we via een kennis terecht gekomen bij Innovi-Dak. Heel blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen! Heel deskundig ( denken mee in oplossingen) en vriendelijk personeel.
- Guus
Precies volgens afspraak zijn de zonnepanelen door 2 monteurs keurig geplaatst. Uitleg over app, omvormer is duidelijk gegeven, zodat ik ook weet hoe zaken functioneren. Aandachtspunt: een dag voor plaatsing klant even laten weten dat plaatsing doorgaat.
- Har
Van begin tot aan het installeren zeer tevreden. Vertegenwoordiger gaf duidelijke uitleg. Was niet opdringerig .Schouwen wordt grondig en volgens afspraak gedaan. Monteurs waren netjes en correct. Werkte veilig met bescherming op het dak. In huis zeer netjes gewerkt. Hebben zelfs gezogen. Na installatie ook nog fijn om telefonisch hulp te krijgen. Wij zijn zeer tevreden over Innovidak en bevelen het andere zeer zeker aan.
- John Grootjans
Team 6 van Innovi-dak, Hamid en Tarik bleken 2 vakmannen te zijn met hart voor de zaak! Ze denken in oplossingen en niet in problemen waardoor alles snel en piekfijn gemaakt werd, tot onze volle tevredenheid! Dit is zondermeer een "gouden koppel" , goed ingespeeld op elkaar en dus mooie reclame voor Innovi-dak. In het offertestadium kregen we al direct een goed gevoel door de kundige uitleg van John Lowis. Ook op een vraag die ik nog had werd klantvriendelijk door de mensen op kantoor geantwoord. Ik kan dit bedrijf met deze medewerkers dan ook zeker aanbevelen bij iedereen!
- Pierre
Mede dankzij aanbevelingen van mensen in onze omgeving hebben wij voor Innova-Dak gekozen om 21 zonnepanelen aan te laten leggen. Dat bleek een goede beslissing want het gehele traject van advies tot installatie was goed, professioneel en prettig. Het mooie is dat er iemand bij je thuis op bezoek komt om een goed advies te geven en dat ze zelf mensen in dienst hebben. Een groot complimenten voor Tarik en Hamid, team 6. Harde werkers die meedenken en prettig in de omgang zijn. De installatie verliep perfect, ondanks het slechte weer en wij kregen een goede uitleg. Daarnaast hebben zij ons geweldig geholpen toen wij tijdens een startbui een probleem in huis hadden.
- Frans
deze week hebben ze intussen alweer het 4e dak voor mij gelegd. 1 groot (zakelijk) dak en privé op mijn woning. Beide daken super gewerkt door de monteurs. En vooral heel netjes opgeruimd opgeleverd. Top werk.
- vester Kok
Vandaag is Team 4 bij ons geweest, om zonnepanelen te plaatsen en installeren. En deze 2 jongens hebben hun werk fantastisch gedaan. Ze waren op tijd , heel vriendelijk en ze gaven veel uitleg op onze vragen. En dan na de installatie alles mooi opgeruimd, ze hadden zelfs een stofzuiger bij zich om de eventuele Rommel op te zuigen. Van mij uit is Team 4 een aanrader. Top Top Top Team 4 nogmaals dankjewel voor het mooie werk.
- Nico
Een aanrader Na aanvankelijk wat problemen met de afspraken ,die grotendeel veroorzaakt werden door de weersomstandigheden . Zijn we toch heel erg tevreden. De mensen die de Solar installatie geinstalleerd hebben waren vakmensen ,daarbij vriendelijk en correct.
- Christina en Peter
Vanaf het informatie gesprek, verkoop,, schouw, planning en montage zijn wij uiterst tevreden over Innovi-Dak!! Super professioneel was iedereen waar wij mee te maken hebben gehad…. Graag bevelen we Innovi-Dak bij iedereen aan. We willen John (verkoop), Ricky (planning) en natuurlijk het super team Remco, Lars en Wiliam (montage) nogmaals hartelijk danken.
- Mireille&Walter
Vriendelijke and zeer kundige medewerkers hebben perfect werk geleverd op ons moeilijk bereikbaar dak omdat het huis in een helling ligt. Team 6 maakt nergens een probleem van, ze weten wat ze doen en voeren het perfect uit. Vakmensen!
- Wolf
Super tevreden en heel goed geholpen en snel alles gelegd met een woord “een geweldig bedrijf “ met super goeie werknemers Zonnepanelen gelegd door team 6 het zijn harde en kundige werkers en heel leuk in de omgang Niks als lof over hoe we geholpen zijn ook door Marvin die ons goed geadviseerd heeft
- Piet Geurts
Slechte communicatie/planning, 2 maal niet komen opdagen voor de schouw en verkeerde levering van zonnepanelen (pasten niet op ons dak door het missen van de schouw). Nee we hadden er geen vertrouwen meer in....Totdat team 6 voor de deur stond, die hebben uiteindelijk dan toch alles goed gemaakt! Een hard werkend team die niets teveel gevraagd is, zelfs een lek in de dakgoot werd vakkundig gerepareerd. Uiteindelijk dan toch net een voldoende.
- Sabrina
Vanaf het eerste telefoongesprek voor een offerte tot na het plaatsen van de zonnepanelen super. De adviseur neemt zich alle moeite om de wensen van de klant te realiseren. Goede uitleg en geen verkoopdruk om de offerte maar zo vlug mogelijk te tekenen. Na het tekenen van de offerte binnen een week een afspraak voor de schouw en ook al de datum voor het plaatsen van de zonnepanelen. In deze tijd niet verwacht dat wij zo vlug al de zonnepanelen op ons dak zouden hebben. De mannen die voor de schouw en het plaatsen komen zijn vakmensen, heel vriendelijk en ruime alles op. Ook na het plaatsen als je nog vragen hebt is de adviseur telefonisch heel goed te bereiken en helpt je meteen. Ben je van plan om zonnepanelen te plaatsen en je wilt geen zorgen hebben dan is Innovi-dak het bedrijf dat je zoekt.
- José
Er werd snel gereageerd in de offerte fase d.m.v. een prettig adviesgesprek. Na een korte wachttijd zijn de zonnepanelen netjes conform afspraak geïnstalleerd. Complimenten aan team 6 voor de geleverde kwaliteit en prettige communicatie!
- Tom
Team 6 van Innovi-Dak heeft, onder moeilijke weersomstandigheden, vriendelijk, snel en goed werk geleverd! Toen er problemen optraden is team 6 in actie gekomen om die alsnog op te lossen. De communicatie het het kantoor was in de voorbereidende fase een beetje stroef, maar alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden.
- P.
Gratis offerte

Hoeveel bespaard u met zonnepanelen?

Innovi Dak

Verzorgt uw solar systemen in Schimmert!

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in de regio van Schimmert? En bent u op zoek naar een echte professional? Dan bent u bij Innovi Dak aan het juiste adres. Wij kunnen u tijdens het gehele traject, van advies tot nazorg, begeleiden. Wij helpen u graag verder!

Met onze jarenlange ervaring en expertise van nieuwe energie kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Innovi Dak is uw betrouwbare zonnepanelen installateur. Wij hebben de nodige vakkennis en een team met experts op het gebied van solar systemen. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Kies voor duurzaamheid
We leven in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Door zonnepanelen te plaatsen draagt u een steentje bij aan een groenere voetafdruk. Maar dat is niet het enige voordeel van zonnepanelen. U helpt niet alleen het milieu, u helpt ook uzelf. Met duurzame energie bespaart u namelijk ook nog eens veel geld. Zonnepanelen laten u namelijk tot wel 15 jaar op uw energienota besparen. Dit kan uiteraard alleen wanneer uw zonnepanelen op een juiste wijze gemonteerd zijn. En daar helpen wij u graag bij!

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Daarnaast wordt uw solar systeem alleen geplaatst door gecertificeerde monteurs. Zo worden onze zonnepanelen altijd juist gemonteerd. Kies voor Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner en wordt op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties zoals Holland Solar. Innovi Dak is uw betrouwbare partner!

Wilt u meer informatie? Lees gerust verder op onze website of maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Innovi Dak. Zodat we u verder kunnen helpen.

Referenties

Zonnepanelen in Schimmert

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 2680 Zonnepanelen à 300 Wp
 • 2017-2021
 • 700.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

RD4 Heerlen

Wat het bedrijf Rd4 doet? Zij verzorgen de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeente Voerendaal en de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Vaals.

Bij het verwerken van afval komt veel energie kijken. Belangrijk om dit zo groen mogelijk te houden en energiekosten te verlagen. Zonnepanelen bieden hier een duurzaam en economisch alternatief voor.

We hebben het systeem in 4 fases opgebouwd. In 2017 is de eerste fase afgerond. Momenteel zijn we bezig met een 3de uitbreiding. Het huidige PV-systeem heeft een opwekvermogen van bijna 0.75 MWp. Wederom is dit systeem opgebouwd uit enkel A-merken zoals Huawei omvormers en Van der Valk onderconstructie en 1 tier zonnepanelen. In combinatie met een jaarlijks onderhoud heeft Innovi Dak een opbrengstgarantie van 15 jaar afgegeven voor dit SDE+ PV-systeem.

Wilt u ook zonnepanelen geplaatst hebben in Schimmert? Neem contact met ons open kies voor duurzaam.

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 180 Zonnepanelen à 300 WpWp
 • 2018
 • 48.600 kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

Sporthal De Geusselt Maastricht

De gemeente Maastricht streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen. Ze vinden het belangrijk dat sport deel uitmaakt van de levensstijl van de Maastrichtenaar.

Sporten draagt bij aan een leefbare, prettige samenleving net zoals duurzaamheid. Om het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te benadrukken heeft de gemeente Maastricht gekozen voor zonnepanelen op dit sportcomplex.

Het PV-systeem is opgebouwd uit Duitse Axitec zonnepanelen met Huawei omvormers. Om de opbrengst te maximaliseren is er ook gekozen voor een zuidelijk systeem met portrait opstelling.

Innovi Dak als partner

Voor een perfecte montage

Innovi Dak heeft vele ervaring, met zowel grote- als kleine zonnestroom systemen. Het ontwerpen en installeren van uw zonnestroom systeem is daarom geen enkel probleem voor ons. Dit doen wij niet alleen in Schimmert. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg.

Hier biedt Innovi Dak deskundig advies aan zowel bedrijven als particulieren. Ook helpen wij VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Innovi Dak verzorgt goede service en de meest betrouwbare zonnestroom installaties. Hier streven wij iedere dag naar. Voor een betrouwbare partner kiest u voor Innovi Dak. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

In principe is bijna ieder dag geschikt: plat en schuin. Zonnepanelen kunnen het beste in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º. Dan bereikt u het meeste resultaat.

Toch kan ongeveer hetzelfde rendement behaald worden wanneer de zonnepanelen in zuid-oostelijke en zuid-westelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 20 º – 60 º. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit verschilt per situatie. Wilt u meer informatie over welke zonnepanelen het beste zijn voor uw situatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. Wij adviseren u graag!

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw stroomverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik kunnen wij een inschatting maken. Uw jaarlijkse stroomverbruik is te vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Niet alleen uw jaarlijks stroomgebruik is van belang. Ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen spelen een grote rol. U kunt het aantal nodige zonnepanelen met de volgende berekening inschatten.

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Dit verschilt per situatie. De kosten zijn afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en een aantal andere factoren. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke prijs, of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak maakt gebruik van solar A-merken. A-merk zonnepanelen zijn zonnepanelen van fabrikanten met een zeer goede reputatie en producten van uitstekende kwaliteit. Deze fabrikanten bevatten de juiste certificeringen en keurmerken en hebben een goede algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Zeker. Het plaatsen van zonnepanelen is nog steeds rendabel en binnen ongeveer 10 jaar terug te verdienen.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen