8,7
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Onze ervaringen met Innovi-dak zijn zonder meer goed te noemen. Alles is goed afgewerkt en er is met perfecte service gewerkt. Ook de contacten met de firma waren prettig en goed! Dus zeker een 10 waard!
- Leo Remmel
Zeer aardig goed en snel werkend personeel.Vanaf de eerste afspraak tot aan het eindresultaat. Laten alles goed opgeruimd achter. Ben zeer tevreden.
- Bep
Panelen een maand eerder ontvangen als gepland zeer bekwame monteurs alles netjes geplaatst en opgeruimd enigste verbeterpunt wat ik adviseer is communicatie zeer slecht telefonisch te bereiken trots keuze menu
- Theo
Zeer tevreden met de aanpak. Fijne betrokken mensen EN ze komen hun afspraken. blijven met je je meedenken! Zeer goede afwerking van project. en da zo door.
- Ruud
Eerst is een vertegenwoordiger/verkoper geweest. Heeft alles opgeschreven. Houten overkapping achterom en/of eventueel een paar panelen op de voorkant van het huis en enige zekerheid waren de 6 panelen achter op het huis. Voor de voorkant een herberekening gedaan, ivm opbrengst, dit is ook afgeraden en netjes gecommuniceerd. Dan komt de elektricien kijken. Met de opdracht waar aan de voorkant nog panelen komen. Voor de overkapping hoeft mijnerzijds niks te gebeuren. Bestaande stroomkabel kan gebruikt worden. Electricien bij installatie zou dit kunnen afwijzen en nieuwe kabel trekken over de muur. Dag van installatie. Electricien gaat de bestaande kabel niet gebruiken en ook geen kabel over de muur trekken, deze moet onder de bestrating en dat doen zij niet. Had ik dus kunnen voorbereiden, als ze dat gezegd hadden. Panelen voor de overkapping waren voor een platdak constructie met tegengewichten. Dus verkeerd materiaal meegenomen, deze konden ze niet plaatsen. Hoofdmonteur zou dit op de zaak gaan uitzoeken en met een oplossing komen voor de overkapping. Nieuwe datum voor plaatsing nog niet bekend, zou 2 a 3 maanden kunnen duren. Installatieteam vertrokken, geen panelen geplaatst, we are not amused. Na enige telefoontjes, worden de panelen binnen 14 dagen alsnog geplaatst, inclusief kleine aanpassing aan de overkapping, om het plaatsen van de panelen mogelijk te maken, zonder tegengewichten. Score tot nu toe voldoende, kan nog omhoog als geplaatst is.
- Ron
prettige samenwerking, korrekt de werkzaamheden uitgevoerd, na de werkzaamheden geen rommel achter gelaten.
- Paul
montage is geheel volgens planning verlopen inclusief de modernisering van de meterkast vooral de werkzaamheden aan de meterkast verdienen de schoonheidsprijs met een hoofdletter S Ben er buitengewoon tevreden over
- marlies
Informatie bij onze eerste interesse in zonnepanelen zo'n 3 jaar geleden was bevlogen en zeer uitgebreid. Roy Franssen is iemand, die weet waar hij het over heeft en staat achter zijn product. Niks opdringt en jezelf tot een besluit laat komen, erg prettig. Informatie, schouwen en uiteindelijk de plaatsing is door vakkundige en zeer vriendelijke mensen gebeurd. Geen gedoe over achterlaten van verpakkingsmateriaal o.i.d. Waar ik nu 15 maanden na plaatsing wel achter ben, is dat de informatie na plaatsing iets beter en minder gehaast had moeten gebeuren. Als leek en zonder technische achtergrond toch wel belangrijk. Daardoor ben ik wel enkele maanden opslag misgelopen. De op zichzelf geplaatste aardlekschakelaar nl. die geplaatst was en waarvan ik niet op de hoogte was, is door omstandigheden op een moment uitgeslagen, dus dat stukje info is ergens mis gegaan. Wel is dat ook meteen opgelost, toen ik het opgemerkt heb, dus daar weer een plus, voor snel handelen van het bedrijf Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt denk ik dan. Verder blijf ik enthousiast over dit bedrijf en raad ik iedereen aan te gaan luisteren, wat ze voor u kunnen betekenen en hebben aan te bieden.
- Riet Lenssen
Ondertussen al 2 jaar zonnepanelen liggen van Innovi-dak,super tevreden over het proces, heldere uitleg en een professionele montage. Echt een aanrader !!
- Piet Verwei
Innovi-Dak installed a new electrical box in our old home. They arrived on time, were pleasant, and answered many of my husband's questions. Very friendly. Would absolutely recommend!
- Casey
Zij komen hun afspraken na. Zij leveren de kwaliteit Conform afspraak Zij hebben een zeer klantvriendelijke en klantgerichte service. Ook bij vragen na de levering altijd snel en adequaat antwoord. Zeer tevreden gevoel bij dit bedrijf.
- John
ben tevreden
- herman Bitte wählen boosten
Zeer goede ervaring met jullie bedrijf en service
- Mathieu
Overall goed. Kan altijd beter maar dat kan overal.
- Ron
Telefonisch contact was even problematisch. Verdere afhandeling goed.
- Hardy
Komen afspraken correct na
- Rene
Alles wat we afgesproken hebben is waargemaakt.
- Martien
Gratis offerte

Hoeveel bespaard u met zonnepanelen?

Innovi Dak

Verzorgt uw solar systemen in Schimmert!

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in de regio van Schimmert? En bent u op zoek naar een echte professional? Dan bent u bij Innovi Dak aan het juiste adres. Wij kunnen u tijdens het gehele traject, van advies tot nazorg, begeleiden. Wij helpen u graag verder!

Met onze jarenlange ervaring en expertise van nieuwe energie kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Innovi Dak is uw betrouwbare zonnepanelen installateur. Wij hebben de nodige vakkennis en een team met experts op het gebied van solar systemen. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Kies voor duurzaamheid
We leven in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Door zonnepanelen te plaatsen draagt u een steentje bij aan een groenere voetafdruk. Maar dat is niet het enige voordeel van zonnepanelen. U helpt niet alleen het milieu, u helpt ook uzelf. Met duurzame energie bespaart u namelijk ook nog eens veel geld. Zonnepanelen laten u namelijk tot wel 15 jaar op uw energienota besparen. Dit kan uiteraard alleen wanneer uw zonnepanelen op een juiste wijze gemonteerd zijn. En daar helpen wij u graag bij!

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Daarnaast wordt uw solar systeem alleen geplaatst door gecertificeerde monteurs. Zo worden onze zonnepanelen altijd juist gemonteerd. Kies voor Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner en wordt op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties zoals Holland Solar. Innovi Dak is uw betrouwbare partner!

Wilt u meer informatie? Lees gerust verder op onze website of maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Innovi Dak. Zodat we u verder kunnen helpen.

Referenties

Zonnepanelen in Schimmert

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 2680 Zonnepanelen à 300 Wp
 • 2017-2021
 • 700.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

RD4 Heerlen

Wat het bedrijf Rd4 doet? Zij verzorgen de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeente Voerendaal en de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Vaals.

Bij het verwerken van afval komt veel energie kijken. Belangrijk om dit zo groen mogelijk te houden en energiekosten te verlagen. Zonnepanelen bieden hier een duurzaam en economisch alternatief voor.

We hebben het systeem in 4 fases opgebouwd. In 2017 is de eerste fase afgerond. Momenteel zijn we bezig met een 3de uitbreiding. Het huidige PV-systeem heeft een opwekvermogen van bijna 0.75 MWp. Wederom is dit systeem opgebouwd uit enkel A-merken zoals Huawei omvormers en Van der Valk onderconstructie en 1 tier zonnepanelen. In combinatie met een jaarlijks onderhoud heeft Innovi Dak een opbrengstgarantie van 15 jaar afgegeven voor dit SDE+ PV-systeem.

Wilt u ook zonnepanelen geplaatst hebben in Schimmert? Neem contact met ons open kies voor duurzaam.

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 180 Zonnepanelen à 300 WpWp
 • 2018
 • 48.600 kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

Sporthal De Geusselt Maastricht

De gemeente Maastricht streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen. Ze vinden het belangrijk dat sport deel uitmaakt van de levensstijl van de Maastrichtenaar.

Sporten draagt bij aan een leefbare, prettige samenleving net zoals duurzaamheid. Om het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te benadrukken heeft de gemeente Maastricht gekozen voor zonnepanelen op dit sportcomplex.

Het PV-systeem is opgebouwd uit Duitse Axitec zonnepanelen met Huawei omvormers. Om de opbrengst te maximaliseren is er ook gekozen voor een zuidelijk systeem met portrait opstelling.

Innovi Dak als partner

Voor een perfecte montage

Innovi Dak heeft vele ervaring, met zowel grote- als kleine zonnestroom systemen. Het ontwerpen en installeren van uw zonnestroom systeem is daarom geen enkel probleem voor ons. Dit doen wij niet alleen in Schimmert. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg.

Hier biedt Innovi Dak deskundig advies aan zowel bedrijven als particulieren. Ook helpen wij VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Innovi Dak verzorgt goede service en de meest betrouwbare zonnestroom installaties. Hier streven wij iedere dag naar. Voor een betrouwbare partner kiest u voor Innovi Dak. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

In principe is bijna ieder dag geschikt: plat en schuin. Zonnepanelen kunnen het beste in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º. Dan bereikt u het meeste resultaat.

Toch kan ongeveer hetzelfde rendement behaald worden wanneer de zonnepanelen in zuid-oostelijke en zuid-westelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 20 º – 60 º. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit verschilt per situatie. Wilt u meer informatie over welke zonnepanelen het beste zijn voor uw situatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. Wij adviseren u graag!

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw stroomverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik kunnen wij een inschatting maken. Uw jaarlijkse stroomverbruik is te vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Niet alleen uw jaarlijks stroomgebruik is van belang. Ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen spelen een grote rol. U kunt het aantal nodige zonnepanelen met de volgende berekening inschatten.

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Dit verschilt per situatie. De kosten zijn afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en een aantal andere factoren. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke prijs, of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak maakt gebruik van solar A-merken. A-merk zonnepanelen zijn zonnepanelen van fabrikanten met een zeer goede reputatie en producten van uitstekende kwaliteit. Deze fabrikanten bevatten de juiste certificeringen en keurmerken en hebben een goede algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Zeker. Het plaatsen van zonnepanelen is nog steeds rendabel en binnen ongeveer 10 jaar terug te verdienen.

Kom ik in aanmerking voor btw-teruggave?

De belastingdienst ziet u als een kleine onderneming. Dit komt doordat u de opgewekte stroom die u niet gebruikt terug levert aan uw energieleverancier. Dit betekent dat u een groot deel van de 21% BTW over de aanschaf van uw zonnepanelen terug kunt krijgen. Dit kan via de kleineondernemersregeling.

Meestal is dit niet het gehele BTW bedrag. Dit komt doordat u een klein bedrag aan BTW betaald over de stroom die u terug levert aan uw energieleverancier. Dit is een vast bedrag van €20,- per 1.000 Wp aan geïnstalleerd vermogen van uw zonnepanelen. Dit bedrag wordt ook wel ‘forfait’ genoemd. Dit wordt afgetrokken van de door u betaalde BTW.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen