8,8
Mijn complimenten aan team 6. Deskundige en vriendelijke installateurs. Goed werk geleverd en keurig afgewerkt. Top!
- Wil Dols
Had een aantal klemmen nodig voor zonnepanelen en die waren nergens meer te verkrijgen. Innovi-Dak heeft deze toch weten te regelen voor ons waardoor wij gelukkig weer verder konden. De communicatie is zeer goed en vriendelijk, kom hier zeker terug! Anton.
- Anton
Goed helder informatief voorgesprek met cijfers onderbouwd. en een concurrerende prijsopgave! Keurige vriendelijke correcte afhandeling, en op tijd, en alles opgeruimd en schoon achterlatend. Zijn de dag erna ook weer volgens afspraak nog langsgekomen om iets op het dak af te ronden en dat was inderdaad 10 minuten werk. Wij kunnen hen zonder voorbehoud aanbevelen!
- Jan
Alles keurig geïnstalleerd, klantvriendelijke monteurs.
- Koos Jacobs
Afspraak worden niet na gekomen
- JOs
Volgens afspraak geïnstalleerd, correcte monteurs.
- Jo Pelzer
Team 5 heeft mooi werk geleverd. Een goed geolied team dat netjes te werk ging en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt, zowel buiten als binnen. Bij vragen gaven ze duidelijke uitleg. Zeer tevreden over deze jongens. Chappeau.
- Erik
Het hele traject van offerte tot installatie was prima geregeld! Snelle installatie mogelijk en advies op maat. Zeer klantvriendelijke monteurs Maikel en Marek: Netjes en vakkundig werk geleverd!
- Herman
Een fijn kennismakingsgesprek en duidelijk advies van de accountmanager, waarna wij na bestelling gecontacteerd werden door de afdeling planning waar duidelijke afspraken zijn gemaakt. De monteurs van Team 1 waren netjes op tijd en hebben keurig gewerkt en ze dachten ook mee met bepaalde oplossingen wat bij ons van toepassing waren! In een woord: Chapeau!
- Michiel
Na offerte aanvraag in november '22 een directe reactie ontvangen en binnen 2 wnk de 1e schouwafspraak waarna digitaal een heel overzicht van mogelijkheden/opbrengsten en prijsopgave. Op 24/1/'23 een definitieve schouw om de praktische kanten nog even te bespreken en de afspraak gemaakt om 7/2/'23 een 16 tal Jinko WP 420 te komen monteren. Kortom ervaren wij een prima uitleg en advies !!!
- Emil Kerckhoffs
De panelen en de nieuwe meterkast zijn door bekwame monteurs geplaatst en hebben netjes gewerkt. Bij de communicatie met de Enphase-Envoy waren wat ruisproblemen die professioneel zijn opgelost. Ook de communicatie met het bedrijf is heel prettig.
- Jo
Alles volgens planning uitgevoerd. Alleen bij schouwing bleek de inschatting van de prijs voor aanpassing meterkast te laag. ‘Team M&M’ bleek een geolied installatieteam. Tevreden klant.
- Harry
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Afgelopen maand in contact gekomen met dit bedrijf voor zonnepanelen. In deze fase zeer tevreden over de communicatie met verkoper, planner en medewerkster facturering. Offerte geaccepteerd. Zonnepanelen moeten nog worden geleverd en geïnstalleerd. We zijn benieuwd. Verdere ervaringen zullen volgen.
- Ruud
Deskundig advies vooraf, en denken mee tijdens de schouw als er obstakels lijken te zijn. (nog geen 3-fase en verouderde meterkast) Door goeie afstemming, is op de dag van plaatsing ook de meterkast vernieuwd en had Enexis tijd om de 3-fase te activeren. Week later (inderdaad snel) wederom deskundige en mee denkende monteurs. Panelen liggen mooi uitgelijnd op het dak, alle kabels netjes via de leidingkoof naar de meterkast. Ook na installatie nette begeleiding bij BTW teruggave en inrichten van het dashboard van de omvormer.
- Patrick
Omdat een klein onderdeel (het aansluiten van elektrisch fornuis) moeizaam voor mij was heb ik contact gehad. Hoewel ik even heb moeten wachten ben ik uiteindelijk heel goed geholpen. Veel dank aan Adrie Vermeeren, Lars en Remco voor de vriendelijkheid en goede hulp. Zij verdienen een gouden randje. Math Gulpers
- Math
Monteurs Mike en Marik(team 5) zijn zeer enthousiast en professioneel. Goede communicatie van zowel kantoor als monteurs.
- Kjc huijsmans
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Gratis offerte

Hoeveel bespaard u met zonnepanelen?

Innovi Dak

Verzorgt uw solar systemen in Schimmert!

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in de regio van Schimmert? En bent u op zoek naar een echte professional? Dan bent u bij Innovi Dak aan het juiste adres. Wij kunnen u tijdens het gehele traject, van advies tot nazorg, begeleiden. Wij helpen u graag verder!

Met onze jarenlange ervaring en expertise van nieuwe energie kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Innovi Dak is uw betrouwbare zonnepanelen installateur. Wij hebben de nodige vakkennis en een team met experts op het gebied van solar systemen. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Kies voor duurzaamheid
We leven in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Door zonnepanelen te plaatsen draagt u een steentje bij aan een groenere voetafdruk. Maar dat is niet het enige voordeel van zonnepanelen. U helpt niet alleen het milieu, u helpt ook uzelf. Met duurzame energie bespaart u namelijk ook nog eens veel geld. Zonnepanelen laten u namelijk tot wel 15 jaar op uw energienota besparen. Dit kan uiteraard alleen wanneer uw zonnepanelen op een juiste wijze gemonteerd zijn. En daar helpen wij u graag bij!

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Daarnaast wordt uw solar systeem alleen geplaatst door gecertificeerde monteurs. Zo worden onze zonnepanelen altijd juist gemonteerd. Kies voor Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner en wordt op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties zoals Holland Solar. Innovi Dak is uw betrouwbare partner!

Wilt u meer informatie? Lees gerust verder op onze website of maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Innovi Dak. Zodat we u verder kunnen helpen.

Referenties

Zonnepanelen in Schimmert

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 2680 Zonnepanelen à 300 Wp
 • 2017-2021
 • 700.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

RD4 Heerlen

Wat het bedrijf Rd4 doet? Zij verzorgen de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeente Voerendaal en de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Vaals.

Bij het verwerken van afval komt veel energie kijken. Belangrijk om dit zo groen mogelijk te houden en energiekosten te verlagen. Zonnepanelen bieden hier een duurzaam en economisch alternatief voor.

We hebben het systeem in 4 fases opgebouwd. In 2017 is de eerste fase afgerond. Momenteel zijn we bezig met een 3de uitbreiding. Het huidige PV-systeem heeft een opwekvermogen van bijna 0.75 MWp. Wederom is dit systeem opgebouwd uit enkel A-merken zoals Huawei omvormers en Van der Valk onderconstructie en 1 tier zonnepanelen. In combinatie met een jaarlijks onderhoud heeft Innovi Dak een opbrengstgarantie van 15 jaar afgegeven voor dit SDE+ PV-systeem.

Wilt u ook zonnepanelen geplaatst hebben in Schimmert? Neem contact met ons open kies voor duurzaam.

Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie
 • 180 Zonnepanelen à 300 WpWp
 • 2018
 • 48.600 kwh per jaar
Zonnepanelen Schimmert - Referentie
Zonnepanelen Schimmert - ReferentieZonnepanelen Schimmert - Referentie

Sporthal De Geusselt Maastricht

De gemeente Maastricht streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen. Ze vinden het belangrijk dat sport deel uitmaakt van de levensstijl van de Maastrichtenaar.

Sporten draagt bij aan een leefbare, prettige samenleving net zoals duurzaamheid. Om het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te benadrukken heeft de gemeente Maastricht gekozen voor zonnepanelen op dit sportcomplex.

Het PV-systeem is opgebouwd uit Duitse Axitec zonnepanelen met Huawei omvormers. Om de opbrengst te maximaliseren is er ook gekozen voor een zuidelijk systeem met portrait opstelling.

Innovi Dak als partner

Voor een perfecte montage

Innovi Dak heeft vele ervaring, met zowel grote- als kleine zonnestroom systemen. Het ontwerpen en installeren van uw zonnestroom systeem is daarom geen enkel probleem voor ons. Dit doen wij niet alleen in Schimmert. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg.

Hier biedt Innovi Dak deskundig advies aan zowel bedrijven als particulieren. Ook helpen wij VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Innovi Dak verzorgt goede service en de meest betrouwbare zonnestroom installaties. Hier streven wij iedere dag naar. Voor een betrouwbare partner kiest u voor Innovi Dak. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

In principe is bijna ieder dag geschikt: plat en schuin. Zonnepanelen kunnen het beste in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º. Dan bereikt u het meeste resultaat.

Toch kan ongeveer hetzelfde rendement behaald worden wanneer de zonnepanelen in zuid-oostelijke en zuid-westelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 20 º – 60 º. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit verschilt per situatie. Wilt u meer informatie over welke zonnepanelen het beste zijn voor uw situatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. Wij adviseren u graag!

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw stroomverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik kunnen wij een inschatting maken. Uw jaarlijkse stroomverbruik is te vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Niet alleen uw jaarlijks stroomgebruik is van belang. Ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen spelen een grote rol. U kunt het aantal nodige zonnepanelen met de volgende berekening inschatten.

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Dit verschilt per situatie. De kosten zijn afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en een aantal andere factoren. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke prijs, of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak maakt gebruik van solar A-merken. A-merk zonnepanelen zijn zonnepanelen van fabrikanten met een zeer goede reputatie en producten van uitstekende kwaliteit. Deze fabrikanten bevatten de juiste certificeringen en keurmerken en hebben een goede algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Zeker. Het plaatsen van zonnepanelen is nog steeds rendabel en binnen ongeveer 10 jaar terug te verdienen.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen