8,8
Mijn complimenten aan team 6. Deskundige en vriendelijke installateurs. Goed werk geleverd en keurig afgewerkt. Top!
- Wil Dols
Had een aantal klemmen nodig voor zonnepanelen en die waren nergens meer te verkrijgen. Innovi-Dak heeft deze toch weten te regelen voor ons waardoor wij gelukkig weer verder konden. De communicatie is zeer goed en vriendelijk, kom hier zeker terug! Anton.
- Anton
Goed helder informatief voorgesprek met cijfers onderbouwd. en een concurrerende prijsopgave! Keurige vriendelijke correcte afhandeling, en op tijd, en alles opgeruimd en schoon achterlatend. Zijn de dag erna ook weer volgens afspraak nog langsgekomen om iets op het dak af te ronden en dat was inderdaad 10 minuten werk. Wij kunnen hen zonder voorbehoud aanbevelen!
- Jan
Alles keurig geïnstalleerd, klantvriendelijke monteurs.
- Koos Jacobs
Afspraak worden niet na gekomen
- JOs
Volgens afspraak geïnstalleerd, correcte monteurs.
- Jo Pelzer
Team 5 heeft mooi werk geleverd. Een goed geolied team dat netjes te werk ging en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt, zowel buiten als binnen. Bij vragen gaven ze duidelijke uitleg. Zeer tevreden over deze jongens. Chappeau.
- Erik
Het hele traject van offerte tot installatie was prima geregeld! Snelle installatie mogelijk en advies op maat. Zeer klantvriendelijke monteurs Maikel en Marek: Netjes en vakkundig werk geleverd!
- Herman
Een fijn kennismakingsgesprek en duidelijk advies van de accountmanager, waarna wij na bestelling gecontacteerd werden door de afdeling planning waar duidelijke afspraken zijn gemaakt. De monteurs van Team 1 waren netjes op tijd en hebben keurig gewerkt en ze dachten ook mee met bepaalde oplossingen wat bij ons van toepassing waren! In een woord: Chapeau!
- Michiel
Na offerte aanvraag in november '22 een directe reactie ontvangen en binnen 2 wnk de 1e schouwafspraak waarna digitaal een heel overzicht van mogelijkheden/opbrengsten en prijsopgave. Op 24/1/'23 een definitieve schouw om de praktische kanten nog even te bespreken en de afspraak gemaakt om 7/2/'23 een 16 tal Jinko WP 420 te komen monteren. Kortom ervaren wij een prima uitleg en advies !!!
- Emil Kerckhoffs
De panelen en de nieuwe meterkast zijn door bekwame monteurs geplaatst en hebben netjes gewerkt. Bij de communicatie met de Enphase-Envoy waren wat ruisproblemen die professioneel zijn opgelost. Ook de communicatie met het bedrijf is heel prettig.
- Jo
Alles volgens planning uitgevoerd. Alleen bij schouwing bleek de inschatting van de prijs voor aanpassing meterkast te laag. ‘Team M&M’ bleek een geolied installatieteam. Tevreden klant.
- Harry
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Afgelopen maand in contact gekomen met dit bedrijf voor zonnepanelen. In deze fase zeer tevreden over de communicatie met verkoper, planner en medewerkster facturering. Offerte geaccepteerd. Zonnepanelen moeten nog worden geleverd en geïnstalleerd. We zijn benieuwd. Verdere ervaringen zullen volgen.
- Ruud
Deskundig advies vooraf, en denken mee tijdens de schouw als er obstakels lijken te zijn. (nog geen 3-fase en verouderde meterkast) Door goeie afstemming, is op de dag van plaatsing ook de meterkast vernieuwd en had Enexis tijd om de 3-fase te activeren. Week later (inderdaad snel) wederom deskundige en mee denkende monteurs. Panelen liggen mooi uitgelijnd op het dak, alle kabels netjes via de leidingkoof naar de meterkast. Ook na installatie nette begeleiding bij BTW teruggave en inrichten van het dashboard van de omvormer.
- Patrick
Omdat een klein onderdeel (het aansluiten van elektrisch fornuis) moeizaam voor mij was heb ik contact gehad. Hoewel ik even heb moeten wachten ben ik uiteindelijk heel goed geholpen. Veel dank aan Adrie Vermeeren, Lars en Remco voor de vriendelijkheid en goede hulp. Zij verdienen een gouden randje. Math Gulpers
- Math
Monteurs Mike en Marik(team 5) zijn zeer enthousiast en professioneel. Goede communicatie van zowel kantoor als monteurs.
- Kjc huijsmans
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Onderhoud aanvragen

Onderhoudsservice zonnepanelen

optimaal functionerend zonnestroomsysteem

Door jaarlijkse inspecties en reiniging wordt de optimale werking en terugverdiensten van uw zonnestroomsysteem gewaarborgd. Ook bij storingen staan onze monteurs voor u klaar. Kortom, wilt u het meeste uit uw investering in zonnepanelen halen, maak dan gebruik van onze onderhoudsservice.

Onderhoud aanvragen
of bel 045 565 05 95Functionele inspectie

Een belangrijk onderdeel van onze onderhoudsservice is de functionele inspectie. Door bijvoorbeeld windbelastingen, (knaag)dieren, verkeerde montage of ontwerp zullen de elektrische onderdelen in uw zonnestroomsysteem onderpresteren. Door de functionele inspectie wordt de optimale stroomproductie, uw besparingen en (brand)veiligheid van uw zonnestroomsysteem gewaarborgd.

Uw systeem wordt uitgebreid doorgemeten om de volgende zaken te controleren:

  • Is de opbrengst van uw systeem naar verwachting?
  • Indien de opbrengst te laag is, waar ligt dat aan? En wie is verantwoordelijk om dit op te lossen? De fabrikant, de installateur, de netbeheerder?
  • Bestaan er hotspots op uw panelen?
  • Bestaan er elektrisch kwetsbare punten in de bekabeling aan de AC zijde of aan de DC zijde?
  • Werken de schakelaren en beveiligingstoestellen naar behoren?

De uitkomsten van de functionele inspectie worden verzameld in een meetrapport.

Reiniging

Een hoogwaardig zonnepaneel heeft een vuil-afstotende coating. Echter, door vogelpoep, bladeren of ander klevende materie ontstaan er zeer warme plekjes op de zonnecellen. Door deze zgn. ‘hotspots’ degraderen uw zonnepanelen sneller. Ook leiden hotspots vaker tot een overbelasting van de aansluitdoos op de achterkant van uw paneel, wat op zijn beurt weer leidt tot brandgevaar. Dus, om het rendement en de levensduur van uw zonnestroomsysteem te waarborgen, is het aanbevolen om uw zonnepanelen jaarlijks te reinigen.

Via de Innovi Dak onderhoudsservice worden uw zonnepanelen jaarlijks gereinigd met osmosewater. Osmosewater is gezuiverd water zonder mineralen waardoor er geen kalkaanslag achterblijft. Kalkaanslag op uw panelen hindert de productie van zonnestroom. Daarnaast kan ondeskundige reiniging gevaarlijk zijn voor de poetser en kan het schade aanrichten aan uw zonnestroomsysteem. Kortom, laat u professioneel ontzorgen door de jaarlijkse reiniging.

Visuele inspectie

Na de reiniging zal een visuele inspectie plaatsvinden. Door de visuele inspectie worden potentiële storingen tijdig ontdekt. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de correcte opbinding van DC-stekkers, de doorbuiging van het dak, losgeraakte bekabeling, vogelnestjes of takken worden verwijderd, scherpe randen of voorwerpen in de buurt van kabelleidingen worden onschadelijk gemaakt, etc.

Storingsdienst

Een omvormer die foutcodes blijft aangeven, zonnepanelen die niks opwekken of vreemde waarden in het monitoringsportaal; dit zijn vervelende zaken die zich kunnen voordoen. Door gebruik te maken van de onderhoudsservice staan onze deskundige monteurs voor u klaar om het probleem vlot te achterhalen en op te lossen.

*Indien uzelf verantwoordelijk bent voor de storing, bijv. de omvormerstekker is uitgetrokken of uw router staat uit, zullen er voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Uw expert in Limburg

Wij zijn uw zonnepanelen expert. We focussen ons voornamelijk op Limburg. Denk onder andere aan Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen in Limburg. Woont u buiten de provincie? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Wilt u ook gebruik maken van de Innovi Dak onderhoudsservice? Voor een complete ontzorging en een optimaal functionerend zonnestroomsysteem voor slechts €15,- per paneel per jaar? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Onderhoud aanvragen
of bel 045 565 05 95

* Onze onderhoudsservice op deze voorwaarden is alleen beschikbaar in Limburg. Buiten Limburg zullen de prijzen verschillen, afhankelijk van het aantal panelen.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen