9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Onderhoud aanvragen

Onderhoudsservice zonnepanelen

optimaal functionerend zonnestroomsysteem

Door jaarlijkse inspecties en reiniging wordt de optimale werking en terugverdiensten van uw zonnestroomsysteem gewaarborgd. Ook bij storingen staan onze monteurs voor u klaar. Kortom, wilt u het meeste uit uw investering in zonnepanelen halen, maak dan gebruik van onze onderhoudsservice.

Onderhoud aanvragen
of bel 045 565 05 95Functionele inspectie

Een belangrijk onderdeel van onze onderhoudsservice is de functionele inspectie. Door bijvoorbeeld windbelastingen, (knaag)dieren, verkeerde montage of ontwerp zullen de elektrische onderdelen in uw zonnestroomsysteem onderpresteren. Door de functionele inspectie wordt de optimale stroomproductie, uw besparingen en (brand)veiligheid van uw zonnestroomsysteem gewaarborgd.

Uw systeem wordt uitgebreid doorgemeten om de volgende zaken te controleren:

  • Is de opbrengst van uw systeem naar verwachting?
  • Indien de opbrengst te laag is, waar ligt dat aan? En wie is verantwoordelijk om dit op te lossen? De fabrikant, de installateur, de netbeheerder?
  • Bestaan er hotspots op uw panelen?
  • Bestaan er elektrisch kwetsbare punten in de bekabeling aan de AC zijde of aan de DC zijde?
  • Werken de schakelaren en beveiligingstoestellen naar behoren?

De uitkomsten van de functionele inspectie worden verzameld in een meetrapport.

Reiniging

Een hoogwaardig zonnepaneel heeft een vuil-afstotende coating. Echter, door vogelpoep, bladeren of ander klevende materie ontstaan er zeer warme plekjes op de zonnecellen. Door deze zgn. ‘hotspots’ degraderen uw zonnepanelen sneller. Ook leiden hotspots vaker tot een overbelasting van de aansluitdoos op de achterkant van uw paneel, wat op zijn beurt weer leidt tot brandgevaar. Dus, om het rendement en de levensduur van uw zonnestroomsysteem te waarborgen, is het aanbevolen om uw zonnepanelen jaarlijks te reinigen.

Via de Innovi Dak onderhoudsservice worden uw zonnepanelen jaarlijks gereinigd met osmosewater. Osmosewater is gezuiverd water zonder mineralen waardoor er geen kalkaanslag achterblijft. Kalkaanslag op uw panelen hindert de productie van zonnestroom. Daarnaast kan ondeskundige reiniging gevaarlijk zijn voor de poetser en kan het schade aanrichten aan uw zonnestroomsysteem. Kortom, laat u professioneel ontzorgen door de jaarlijkse reiniging.

Visuele inspectie

Na de reiniging zal een visuele inspectie plaatsvinden. Door de visuele inspectie worden potentiële storingen tijdig ontdekt. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de correcte opbinding van DC-stekkers, de doorbuiging van het dak, losgeraakte bekabeling, vogelnestjes of takken worden verwijderd, scherpe randen of voorwerpen in de buurt van kabelleidingen worden onschadelijk gemaakt, etc.

Storingsdienst

Een omvormer die foutcodes blijft aangeven, zonnepanelen die niks opwekken of vreemde waarden in het monitoringsportaal; dit zijn vervelende zaken die zich kunnen voordoen. Door gebruik te maken van de onderhoudsservice staan onze deskundige monteurs voor u klaar om het probleem vlot te achterhalen en op te lossen.

*Indien uzelf verantwoordelijk bent voor de storing, bijv. de omvormerstekker is uitgetrokken of uw router staat uit, zullen er voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Uw expert in Limburg

Wij zijn uw zonnepanelen expert. We focussen ons voornamelijk op Limburg. Denk onder andere aan Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen in Limburg. Woont u buiten de provincie? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Wilt u ook gebruik maken van de Innovi Dak onderhoudsservice? Voor een complete ontzorging en een optimaal functionerend zonnestroomsysteem voor slechts €15,- per paneel per jaar? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Onderhoud aanvragen
of bel 045 565 05 95

* Onze onderhoudsservice op deze voorwaarden is alleen beschikbaar in Limburg. Buiten Limburg zullen de prijzen verschillen, afhankelijk van het aantal panelen.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen