8,7
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Onze ervaringen met Innovi-dak zijn zonder meer goed te noemen. Alles is goed afgewerkt en er is met perfecte service gewerkt. Ook de contacten met de firma waren prettig en goed! Dus zeker een 10 waard!
- Leo Remmel
Zeer aardig goed en snel werkend personeel.Vanaf de eerste afspraak tot aan het eindresultaat. Laten alles goed opgeruimd achter. Ben zeer tevreden.
- Bep
Panelen een maand eerder ontvangen als gepland zeer bekwame monteurs alles netjes geplaatst en opgeruimd enigste verbeterpunt wat ik adviseer is communicatie zeer slecht telefonisch te bereiken trots keuze menu
- Theo
Zeer tevreden met de aanpak. Fijne betrokken mensen EN ze komen hun afspraken. blijven met je je meedenken! Zeer goede afwerking van project. en da zo door.
- Ruud
Eerst is een vertegenwoordiger/verkoper geweest. Heeft alles opgeschreven. Houten overkapping achterom en/of eventueel een paar panelen op de voorkant van het huis en enige zekerheid waren de 6 panelen achter op het huis. Voor de voorkant een herberekening gedaan, ivm opbrengst, dit is ook afgeraden en netjes gecommuniceerd. Dan komt de elektricien kijken. Met de opdracht waar aan de voorkant nog panelen komen. Voor de overkapping hoeft mijnerzijds niks te gebeuren. Bestaande stroomkabel kan gebruikt worden. Electricien bij installatie zou dit kunnen afwijzen en nieuwe kabel trekken over de muur. Dag van installatie. Electricien gaat de bestaande kabel niet gebruiken en ook geen kabel over de muur trekken, deze moet onder de bestrating en dat doen zij niet. Had ik dus kunnen voorbereiden, als ze dat gezegd hadden. Panelen voor de overkapping waren voor een platdak constructie met tegengewichten. Dus verkeerd materiaal meegenomen, deze konden ze niet plaatsen. Hoofdmonteur zou dit op de zaak gaan uitzoeken en met een oplossing komen voor de overkapping. Nieuwe datum voor plaatsing nog niet bekend, zou 2 a 3 maanden kunnen duren. Installatieteam vertrokken, geen panelen geplaatst, we are not amused. Na enige telefoontjes, worden de panelen binnen 14 dagen alsnog geplaatst, inclusief kleine aanpassing aan de overkapping, om het plaatsen van de panelen mogelijk te maken, zonder tegengewichten. Score tot nu toe voldoende, kan nog omhoog als geplaatst is.
- Ron
prettige samenwerking, korrekt de werkzaamheden uitgevoerd, na de werkzaamheden geen rommel achter gelaten.
- Paul
montage is geheel volgens planning verlopen inclusief de modernisering van de meterkast vooral de werkzaamheden aan de meterkast verdienen de schoonheidsprijs met een hoofdletter S Ben er buitengewoon tevreden over
- marlies
Informatie bij onze eerste interesse in zonnepanelen zo'n 3 jaar geleden was bevlogen en zeer uitgebreid. Roy Franssen is iemand, die weet waar hij het over heeft en staat achter zijn product. Niks opdringt en jezelf tot een besluit laat komen, erg prettig. Informatie, schouwen en uiteindelijk de plaatsing is door vakkundige en zeer vriendelijke mensen gebeurd. Geen gedoe over achterlaten van verpakkingsmateriaal o.i.d. Waar ik nu 15 maanden na plaatsing wel achter ben, is dat de informatie na plaatsing iets beter en minder gehaast had moeten gebeuren. Als leek en zonder technische achtergrond toch wel belangrijk. Daardoor ben ik wel enkele maanden opslag misgelopen. De op zichzelf geplaatste aardlekschakelaar nl. die geplaatst was en waarvan ik niet op de hoogte was, is door omstandigheden op een moment uitgeslagen, dus dat stukje info is ergens mis gegaan. Wel is dat ook meteen opgelost, toen ik het opgemerkt heb, dus daar weer een plus, voor snel handelen van het bedrijf Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt denk ik dan. Verder blijf ik enthousiast over dit bedrijf en raad ik iedereen aan te gaan luisteren, wat ze voor u kunnen betekenen en hebben aan te bieden.
- Riet Lenssen
Ondertussen al 2 jaar zonnepanelen liggen van Innovi-dak,super tevreden over het proces, heldere uitleg en een professionele montage. Echt een aanrader !!
- Piet Verwei
Innovi-Dak installed a new electrical box in our old home. They arrived on time, were pleasant, and answered many of my husband's questions. Very friendly. Would absolutely recommend!
- Casey
Zij komen hun afspraken na. Zij leveren de kwaliteit Conform afspraak Zij hebben een zeer klantvriendelijke en klantgerichte service. Ook bij vragen na de levering altijd snel en adequaat antwoord. Zeer tevreden gevoel bij dit bedrijf.
- John
ben tevreden
- herman Bitte wählen boosten
Zeer goede ervaring met jullie bedrijf en service
- Mathieu
Overall goed. Kan altijd beter maar dat kan overal.
- Ron
Telefonisch contact was even problematisch. Verdere afhandeling goed.
- Hardy
Komen afspraken correct na
- Rene
Alles wat we afgesproken hebben is waargemaakt.
- Martien
Onderhoud aanvragen

Onderhoudsservice zonnepanelen

optimaal functionerend zonnestroomsysteem

Door jaarlijkse inspecties en reiniging wordt de optimale werking en terugverdiensten van uw zonnestroomsysteem gewaarborgd. Ook bij storingen staan onze monteurs voor u klaar. Kortom, wilt u het meeste uit uw investering in zonnepanelen halen, maak dan gebruik van onze onderhoudsservice.

Onderhoud aanvragen
of bel 045 565 05 95Functionele inspectie

Een belangrijk onderdeel van onze onderhoudsservice is de functionele inspectie. Door bijvoorbeeld windbelastingen, (knaag)dieren, verkeerde montage of ontwerp zullen de elektrische onderdelen in uw zonnestroomsysteem onderpresteren. Door de functionele inspectie wordt de optimale stroomproductie, uw besparingen en (brand)veiligheid van uw zonnestroomsysteem gewaarborgd.

Uw systeem wordt uitgebreid doorgemeten om de volgende zaken te controleren:

  • Is de opbrengst van uw systeem naar verwachting?
  • Indien de opbrengst te laag is, waar ligt dat aan? En wie is verantwoordelijk om dit op te lossen? De fabrikant, de installateur, de netbeheerder?
  • Bestaan er hotspots op uw panelen?
  • Bestaan er elektrisch kwetsbare punten in de bekabeling aan de AC zijde of aan de DC zijde?
  • Werken de schakelaren en beveiligingstoestellen naar behoren?

De uitkomsten van de functionele inspectie worden verzameld in een meetrapport.

Reiniging

Een hoogwaardig zonnepaneel heeft een vuil-afstotende coating. Echter, door vogelpoep, bladeren of ander klevende materie ontstaan er zeer warme plekjes op de zonnecellen. Door deze zgn. ‘hotspots’ degraderen uw zonnepanelen sneller. Ook leiden hotspots vaker tot een overbelasting van de aansluitdoos op de achterkant van uw paneel, wat op zijn beurt weer leidt tot brandgevaar. Dus, om het rendement en de levensduur van uw zonnestroomsysteem te waarborgen, is het aanbevolen om uw zonnepanelen jaarlijks te reinigen.

Via de Innovi Dak onderhoudsservice worden uw zonnepanelen jaarlijks gereinigd met osmosewater. Osmosewater is gezuiverd water zonder mineralen waardoor er geen kalkaanslag achterblijft. Kalkaanslag op uw panelen hindert de productie van zonnestroom. Daarnaast kan ondeskundige reiniging gevaarlijk zijn voor de poetser en kan het schade aanrichten aan uw zonnestroomsysteem. Kortom, laat u professioneel ontzorgen door de jaarlijkse reiniging.

Visuele inspectie

Na de reiniging zal een visuele inspectie plaatsvinden. Door de visuele inspectie worden potentiële storingen tijdig ontdekt. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de correcte opbinding van DC-stekkers, de doorbuiging van het dak, losgeraakte bekabeling, vogelnestjes of takken worden verwijderd, scherpe randen of voorwerpen in de buurt van kabelleidingen worden onschadelijk gemaakt, etc.

Storingsdienst

Een omvormer die foutcodes blijft aangeven, zonnepanelen die niks opwekken of vreemde waarden in het monitoringsportaal; dit zijn vervelende zaken die zich kunnen voordoen. Door gebruik te maken van de onderhoudsservice staan onze deskundige monteurs voor u klaar om het probleem vlot te achterhalen en op te lossen.

*Indien uzelf verantwoordelijk bent voor de storing, bijv. de omvormerstekker is uitgetrokken of uw router staat uit, zullen er voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Uw expert in Limburg

Wij zijn uw zonnepanelen expert. We focussen ons voornamelijk op Limburg. Denk onder andere aan Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen in Limburg. Woont u buiten de provincie? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Wilt u ook gebruik maken van de Innovi Dak onderhoudsservice? Voor een complete ontzorging en een optimaal functionerend zonnestroomsysteem voor slechts €10,- per paneel per jaar? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Onderhoud aanvragen
of bel 045 565 05 95

* Onze onderhoudsservice op deze voorwaarden is alleen beschikbaar in Limburg. Buiten Limburg zullen de prijzen verschillen, afhankelijk van het aantal panelen.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen