Meer informatie

Laadpalen en carports

met 2 jaar garantie

Elektrische auto’s worden steeds populairder. De prijzen van deze auto’s dalen door de technologische ontwikkelingen in de sector, elektrische auto’s hebben significant lagere reiskosten dan auto’s die op diesel of gas rijden én ze hebben een lagere CO2 uitstoot. Dus elektrisch rijden is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu! Niet voor niets is er in Nederland een duidelijke groei te constateren in het aantal elektrische auto’s en het aantal laadstations.

Energie door zonnepanelen

Het laden van een elektrische auto kost veel energie. In sommige huishoudens verdubbelt de energienota met gemak na de aanschaf van hun elektrische auto. Gelukkig bieden zonnepanelen hierbij een enorme uitkomst: Zonnepanelen produceren overdag stroom. Echter is overdag het elektraverbruik in veel huishoudens laag en zal (een groot deel van) de opgewekte zonnestroom worden teruggeleverd aan het netwerk. Door het laden van de elektrische auto overdag bij u thuis of op het werk wordt opgewekte zonnestroom wél gebruikt om de accu te voeden en profiteert u optimaal van onze zonnepanelen.

Advies, installatie & garantie

Het opladen van een elektrische auto via een laadpaal, gaat soms tot wel 10 keer sneller dan via een normale stekker in het stopcontact. Dus met een eigen laadplek voor de deur gaat u altijd met een opgeladen batterij van huis. Innovi Dak adviseert u graag over de beste laadpaal voor uw situatie en installeert deze bij u thuis. Onze monteurs leggen stap voor stap uit hoe de laadpaal werkt en u ontvangt van ons een opleverrapport. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op uw laadpaal. Benieuwd geworden hoeveel een laadpaal bij u thuis kost?

Vraag een offerte aan
of bel 045 565 05 95