9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Indak systemen

esthetische meerwaarde

Zonnepanelen zijn duurzaam, dat weet inmiddels iedereen. Echter, sommige mensen vinden zonnepanelen op hun dak simpelweg niet zo mooi. “Het oog wilt ook wat”, is een veel gehoorde uitspraak.

In dit soort gevallen kan een dak-geïntegreerd systeem (ook wel een indak-systeem genoemd) een uitkomst bieden. Bij een indak-systeem worden dakpannen verwijderd en worden de zonnepanelen in het dak weggewerkt. Hierdoor zijn de zonnepanelen minder zichtbaar het krijgt het zonnedak een esthetischere, ‘gladde’ uitstraling. Een bijkomstig pluspunt is dat men minder dakpannen nodig heeft bij een indak-systeem. Dit is met name interessant bij een dakrenovatie of bij een nieuwbouw woning.

Een veilige installatie door Innovi Dak

Een indak-systeem heeft dus een esthetische meerwaarde. Maar het vereist gedegen kennis en expertise van zowel dakdekken als solar installatietechniek: Bijna de helft van alle PV-branden (in 2018) zijn ontstaan bij indak-systemen!

Bij een indak-systeem zijn de zonnepanelen minder goed geventileerd dan bij een normaal ‘opdak-systeem’. Het is dus cruciaal dat de ventilatie van de panelen is gewaarborgd. Verder is het noodzakelijk dat het onderliggende dak(isolatie) materiaal wordt beoordeeld op warmtebestendigheid. Indien er twijfel bestaat over de warmtebestendigheid van het dakmateriaal, dient het dak met een warmte-werende folie te worden bekleed alvorens het indak-systeem wordt geïnstalleerd.

Een indak-systeem is een lust voor het oog, maar laat deze ALTIJD door een professionele partij installeren. Innovi Dak heeft vele succesvolle indak-systemen geplaatst en wij kunnen adequaat beoordelen of een dergelijk indak-systeem haalbaar is bij u thuis of op het werk. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een indak-systeem? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Uw expert in Limburg en omstreken

Wij zijn uw indak-systeem expert. Innovi Dak is voornamelijk actief in regio Limburg. Denk onder andere aan Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen in Limburg. Woont u buiten de provincie? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95