9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Hoge-opwek zonnepanelen

glaskoper panelen

Het komt wel eens voor dat een consument een zeer hoog elektraverbruik heeft en tegelijkertijd slechts een klein dakoppervlakte. In dit geval passen er niet genoeg “normale” (glas-folie) zonnepanelen op het dak om het eigen verbruik af te dekken. Dit is een typisch voorbeeld wanneer men het beste Sunpower panelen kan gebruiken.

Sunpower panelen

Sunpower is de fabrikant van zgn. glas-koper zonnepanelen, deze panelen hebben de krachtigste zonnecel technologie op de markt. Glas-koper panelen hebben een efficiency van 20 – 22% terwijl een reguliere (glas-folie) zonnepaneel een efficiency heeft van 15 – 19%. En het Watt piek vermogen per vierkante meter (Wp/m2) van een glas-koper paneel ligt boven 220 Watt, terwijl het Wp/m2 van een reguliere zonnepaneel tussen de 175 – 190 Watt schommelt.

In het kort, in vergelijking met normale zonnepanelen produceert een SunPower paneel 60% meer energie over de eerste 25 jaar.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95

Verschil met traditionele zonnecel

Een glas-koper paneel heeft een aantal belangrijke verschillen met een traditionele zonnecel. Als eerste, de zonnecel heeft geen dunne leidingen in het silicium substraat (dus een significant groter silicium oppervlak aan de voorkant waardoor meer stroom opgewekt kan worden) en heeft aan de achterkant een solide koperen plaat.

Door deze koperen plaat heeft de zonnecel een significant hogere geleidbaarheid (meer elektronen, grotere stroom, minder verliezen) en is aanzienlijk beter beschermd tegen mechanische belastingen (minder micro-cracks). Hierdoor is een langere levensduur gewaarborgd. Het enige bezwaar bij glas-koper zonnepanelen zijn de hogere kosten.

Installatie door Innovi Dak

In Nederland zijn slechts een handjevol installatiebedrijven gemachtigd om Sunpower panelen te installeren. Innovi Dak is daar één van.

Wilt u weten welke zonnepanelen het beste passen bij uw specifieke situatie? Zijn dit glas-glas panelen van Solarwatt (als beste beoordeeld door consumentenbond)? De hoogwaardige Duitse Axitec of Solarfabrik panelen? Of passen de Sunpower panelen het beste in uw situatie? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze adviseurs.

Wij zijn voornamelijk actief in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert en andere plaatsen binnen of buiten Limburg.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen