Gratis offerte

Verduurzaming laten financieren

Een verduurzaming kan op verschillende manieren betaald worden, namelijk direct door uzelf of u kunt een financiering aanvragen. Wanneer u geen gebruik wilt maken van uw eigen spaargeld om zonnepanelen aan te schaffen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een lening aan te vragen. Aangezien het rendement op zonnepanelen zeer goed is, kunt u met de besparing op de energienota uw lening aflossen.

Innovi Dak kan u bijstaan bij het aanvragen van een financiering en/of subsidies. Mocht u vragen hierover hebben, neem gerust contact met ons op

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Waarom laten financieren?

De investering in zonnepanelen levert een aantrekkelijk rendement op. Bijvoorbeeld, bij een investering van €5.500 in zonnepanelen zal de opbrengst per maand gemiddeld €92 bedragen, terwijl de rente en aflossing op de financiering €51 bedragen. Dus uw investering verdient zichzelf geheel terug, terwijl u direct kosten bespaart op uw energierekening.

Voordelen om te verduurzamen via een financiering:

 • Oplossingen die passen bij úw wensen en situatie
 • Gunstige voorwaarden
 • Snel uw investering terugverdienen

De twee belangrijkste manieren om uw zonnepanelen te financieren zijn via een provinciale lening of bijv. via onze fiscale partner Duurzaam Gefinancierd. Lees hieronder meer over deze financieringsopties.

SVn Provinciale lening

Samen met uw gemeente of provincie worden betaalbare leningen aangeboden waarmee u uw woning kan verduurzamen. De financieringsmogelijkheden via SVn hebben gunstige voorwaarden. Boetevrij aflossen kan op ieder moment. En deze leningen hebben een lage rente, zoals bijvoorbeeld de Duurzaamheidslening en de Energiebespaarlening. Lees meer hierover op de website van SVn.

Duurzaam gefinancierd.nl

Voor deze duurzaamheidslening werkt Innovi Dak exclusief samen met Duurzaam Gefinancierd en Lender & Spender.

Lender & Spender is een innovatieve organisatie en de best beoordeelde kredietverstrekker in Nederland. Met een gebruiksvriendelijk on-line aanvraagproces en heldere informatieverstrekking zonder verrassingen achteraf. Je krijgt een aantrekkelijke rente en alleen als je de lening daadwerkelijk kunt betalen. Meer informatie over Lender en Spender vind je hier.

De Nationale Duurzaamheidslening is speciaal opgezet zodat je met de opbrengst van bijvoorbeeld zonnepanelen de investering en financiering terug verdient.

 • Binnen een paar minuten efficiënt online geregeld
 • Vaste lage rente van 3,9%
 • Vast bedrag per maand, 10 jaar vaste rente
 • Rente meestal aftrekbaar
 • Geen afsluitkosten of boete bij eerder aflossen
 • Geen kleine lettertjes
 • Goedkoper dan huren
 • Na installatie vindt de uitbetaling plaats aan de installateur en kan de BTW teruggevraagd worden

Voor meer informatie download u deze brochure.
pdf duurzaam gefinancierd

Meer informatie
of bel 045 565 05 95