9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Verduurzaming laten financieren

Een verduurzaming kan op verschillende manieren betaald worden, namelijk direct door uzelf of u kunt een financiering aanvragen. Wanneer u geen gebruik wilt maken van uw eigen spaargeld om zonnepanelen aan te schaffen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een lening aan te vragen. Aangezien het rendement op zonnepanelen zeer goed is, kunt u met de besparing op de energienota uw lening aflossen.

BTW-nultarief vanaf 1 januari 2023

Het kabinet stimuleert de aanschaf van zonnepanelen onder particulieren. Vanaf 1 januari 2023 wordt de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen voor particulieren afgeschaft. Dit betekent dat de btw op zonnepanelen omlaag gaat van 21% naar 0%. Hierdoor hoeft u niet eerst de btw te betalen om het vervolgens weer terug te vragen bij de Belastingdienst. Een groot voordeel. Dit scheelt u namelijk een hoop tijd en werk. Dit maakt het aanschaffen van zonnepanelen een stuk gemakkelijker!

Innovi Dak kan u bijstaan bij het aanvragen van een financiering en/of subsidies. Mocht u vragen hierover hebben, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Waarom laten financieren?

De investering in zonnepanelen levert een aantrekkelijk rendement op. Bijvoorbeeld, bij een investering van €5.500 in zonnepanelen zal de opbrengst per maand gemiddeld €92 bedragen, terwijl de rente en aflossing op de financiering €51 bedragen. Dus uw investering verdient zichzelf geheel terug, terwijl u direct kosten bespaart op uw energierekening.

Voordelen om te verduurzamen via een financiering:

 • Oplossingen die passen bij úw wensen en situatie
 • Gunstige voorwaarden
 • Snel uw investering terugverdienen

De twee belangrijkste manieren om uw zonnepanelen te financieren zijn via een provinciale lening of bijv. via onze fiscale partner Duurzaam Gefinancierd. Lees hieronder meer over deze financieringsopties.

SVn Provinciale lening

Samen met uw gemeente of provincie worden betaalbare leningen aangeboden waarmee u uw woning kan verduurzamen. De financieringsmogelijkheden via SVn hebben gunstige voorwaarden. Boetevrij aflossen kan op ieder moment. En deze leningen hebben een lage rente, zoals bijvoorbeeld de Duurzaamheidslening en de Energiebespaarlening. Lees meer hierover op de website van SVn.

Duurzaam gefinancierd.nl

Voor deze duurzaamheidslening werkt Innovi Dak exclusief samen met Duurzaam Gefinancierd en Lender & Spender.

Lender & Spender is een innovatieve organisatie en de best beoordeelde kredietverstrekker in Nederland. Met een gebruiksvriendelijk on-line aanvraagproces en heldere informatieverstrekking zonder verrassingen achteraf. Je krijgt een aantrekkelijke rente en alleen als je de lening daadwerkelijk kunt betalen. Meer informatie over Lender en Spender vind je hier.

De Nationale Duurzaamheidslening is speciaal opgezet zodat je met de opbrengst van bijvoorbeeld zonnepanelen de investering en financiering terug verdient.

 • Binnen een paar minuten efficiënt online geregeld
 • Vaste lage rente van 3,9%
 • Vast bedrag per maand, 10 jaar vaste rente
 • Rente meestal aftrekbaar
 • Geen afsluitkosten of boete bij eerder aflossen
 • Geen kleine lettertjes
 • Goedkoper dan huren
 • Na installatie vindt de uitbetaling plaats aan de installateur en kan de BTW teruggevraagd worden

Voor meer informatie download u deze brochure.
pdf duurzaam gefinancierd

Bent u dus op zoek naar zonnepanelen? Bijvoorbeeld in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen binnen of buiten Limburg?

Dan helpen wij u van A tot Z!

Meer informatie
of bel 045 565 05 95