8,9
Afgelopen Woensdag 31-05-2023 zijn bij mij de zonnepanelen geplaatst. Heel vriendelijke installateurs Remco en Rick. Alles veliep professioneel en snel. Echt vak werk! Hartelijk dank.
- Yves Janssen
Vanaf het informatie gesprek, verkoop,, schouw, planning en montage zijn wij uiterst tevreden over Innovi-Dak!! Super professioneel was iedereen waar wij mee te maken hebben gehad…. Graag bevelen we Innovi-Dak bij iedereen aan. We willen John (verkoop), Ricky (planning) en natuurlijk het super team Remco, Lars en Wiliam (montage) nogmaals hartelijk danken.
- Mireille&Walter
Vriendelijke and zeer kundige medewerkers hebben perfect werk geleverd op ons moeilijk bereikbaar dak omdat het huis in een helling ligt. Team 6 maakt nergens een probleem van, ze weten wat ze doen en voeren het perfect uit. Vakmensen!
- Wolf
Super tevreden en heel goed geholpen en snel alles gelegd met een woord “een geweldig bedrijf “ met super goeie werknemers Zonnepanelen gelegd door team 6 het zijn harde en kundige werkers en heel leuk in de omgang Niks als lof over hoe we geholpen zijn ook door Marvin die ons goed geadviseerd heeft
- Piet Geurts
Slechte communicatie/planning, 2 maal niet komen opdagen voor de schouw en verkeerde levering van zonnepanelen (pasten niet op ons dak door het missen van de schouw). Nee we hadden er geen vertrouwen meer in....Totdat team 6 voor de deur stond, die hebben uiteindelijk dan toch alles goed gemaakt! Een hard werkend team die niets teveel gevraagd is, zelfs een lek in de dakgoot werd vakkundig gerepareerd. Uiteindelijk dan toch net een voldoende.
- Sabrina
Vanaf het eerste telefoongesprek voor een offerte tot na het plaatsen van de zonnepanelen super. De adviseur neemt zich alle moeite om de wensen van de klant te realiseren. Goede uitleg en geen verkoopdruk om de offerte maar zo vlug mogelijk te tekenen. Na het tekenen van de offerte binnen een week een afspraak voor de schouw en ook al de datum voor het plaatsen van de zonnepanelen. In deze tijd niet verwacht dat wij zo vlug al de zonnepanelen op ons dak zouden hebben. De mannen die voor de schouw en het plaatsen komen zijn vakmensen, heel vriendelijk en ruime alles op. Ook na het plaatsen als je nog vragen hebt is de adviseur telefonisch heel goed te bereiken en helpt je meteen. Ben je van plan om zonnepanelen te plaatsen en je wilt geen zorgen hebben dan is Innovi-dak het bedrijf dat je zoekt.
- José
Er werd snel gereageerd in de offerte fase d.m.v. een prettig adviesgesprek. Na een korte wachttijd zijn de zonnepanelen netjes conform afspraak geïnstalleerd. Complimenten aan team 6 voor de geleverde kwaliteit en prettige communicatie!
- Tom
Team 6 van Innovi-Dak heeft, onder moeilijke weersomstandigheden, vriendelijk, snel en goed werk geleverd! Toen er problemen optraden is team 6 in actie gekomen om die alsnog op te lossen. De communicatie het het kantoor was in de voorbereidende fase een beetje stroef, maar alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden.
- P.
Positief
- math
de intake, schouw en de installatie hebben wij als zeer fijn ervaren. De werknemers van Innovi-dak werkten zeer professioneel.
- Patrick
Houden zich aan de afspraken en een goede uitleg
- Elly
Een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van zonnepanelen. Exclusieve merken. Zeker de moeite waard om het bedrijf te bezoeken. Kundig en klantvriendelijk. Gedurende de installatie een prima begeleiding van ons als klant. De commerciële medewerker alsook de planner werken zeer proffesioneel.
- Hay
Mijn complimenten aan team 6. Deskundige en vriendelijke installateurs. Goed werk geleverd en keurig afgewerkt. Top!
- Wil Dols
Had een aantal klemmen nodig voor zonnepanelen en die waren nergens meer te verkrijgen. Innovi-Dak heeft deze toch weten te regelen voor ons waardoor wij gelukkig weer verder konden. De communicatie is zeer goed en vriendelijk, kom hier zeker terug! Anton.
- Anton
Goed helder informatief voorgesprek met cijfers onderbouwd. en een concurrerende prijsopgave! Keurige vriendelijke correcte afhandeling, en op tijd, en alles opgeruimd en schoon achterlatend. Zijn de dag erna ook weer volgens afspraak nog langsgekomen om iets op het dak af te ronden en dat was inderdaad 10 minuten werk. Wij kunnen hen zonder voorbehoud aanbevelen!
- Jan
Alles keurig geïnstalleerd, klantvriendelijke monteurs.
- Koos Jacobs
Afspraak worden niet na gekomen
- JOs
Volgens afspraak geïnstalleerd, correcte monteurs.
- Jo Pelzer
Team 5 heeft mooi werk geleverd. Een goed geolied team dat netjes te werk ging en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt, zowel buiten als binnen. Bij vragen gaven ze duidelijke uitleg. Zeer tevreden over deze jongens. Chappeau.
- Erik
Het hele traject van offerte tot installatie was prima geregeld! Snelle installatie mogelijk en advies op maat. Zeer klantvriendelijke monteurs Maikel en Marek: Netjes en vakkundig werk geleverd!
- Herman
Een fijn kennismakingsgesprek en duidelijk advies van de accountmanager, waarna wij na bestelling gecontacteerd werden door de afdeling planning waar duidelijke afspraken zijn gemaakt. De monteurs van Team 1 waren netjes op tijd en hebben keurig gewerkt en ze dachten ook mee met bepaalde oplossingen wat bij ons van toepassing waren! In een woord: Chapeau!
- Michiel
Na offerte aanvraag in november '22 een directe reactie ontvangen en binnen 2 wnk de 1e schouwafspraak waarna digitaal een heel overzicht van mogelijkheden/opbrengsten en prijsopgave. Op 24/1/'23 een definitieve schouw om de praktische kanten nog even te bespreken en de afspraak gemaakt om 7/2/'23 een 16 tal Jinko WP 420 te komen monteren. Kortom ervaren wij een prima uitleg en advies !!!
- Emil Kerckhoffs
De panelen en de nieuwe meterkast zijn door bekwame monteurs geplaatst en hebben netjes gewerkt. Bij de communicatie met de Enphase-Envoy waren wat ruisproblemen die professioneel zijn opgelost. Ook de communicatie met het bedrijf is heel prettig.
- Jo
Alles volgens planning uitgevoerd. Alleen bij schouwing bleek de inschatting van de prijs voor aanpassing meterkast te laag. ‘Team M&M’ bleek een geolied installatieteam. Tevreden klant.
- Harry
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Gratis offerte

Verduurzaming laten financieren

Een verduurzaming kan op verschillende manieren betaald worden, namelijk direct door uzelf of u kunt een financiering aanvragen. Wanneer u geen gebruik wilt maken van uw eigen spaargeld om zonnepanelen aan te schaffen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een lening aan te vragen. Aangezien het rendement op zonnepanelen zeer goed is, kunt u met de besparing op de energienota uw lening aflossen.

BTW-nultarief vanaf 1 januari 2023

Het kabinet stimuleert de aanschaf van zonnepanelen onder particulieren. Vanaf 1 januari 2023 wordt de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen voor particulieren afgeschaft. Dit betekent dat de btw op zonnepanelen omlaag gaat van 21% naar 0%. Hierdoor hoeft u niet eerst de btw te betalen om het vervolgens weer terug te vragen bij de Belastingdienst. Een groot voordeel. Dit scheelt u namelijk een hoop tijd en werk. Dit maakt het aanschaffen van zonnepanelen een stuk gemakkelijker!

Innovi Dak kan u bijstaan bij het aanvragen van een financiering en/of subsidies. Mocht u vragen hierover hebben, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Waarom laten financieren?

De investering in zonnepanelen levert een aantrekkelijk rendement op. Bijvoorbeeld, bij een investering van €5.500 in zonnepanelen zal de opbrengst per maand gemiddeld €92 bedragen, terwijl de rente en aflossing op de financiering €51 bedragen. Dus uw investering verdient zichzelf geheel terug, terwijl u direct kosten bespaart op uw energierekening.

Voordelen om te verduurzamen via een financiering:

 • Oplossingen die passen bij úw wensen en situatie
 • Gunstige voorwaarden
 • Snel uw investering terugverdienen

De twee belangrijkste manieren om uw zonnepanelen te financieren zijn via een provinciale lening of bijv. via onze fiscale partner Duurzaam Gefinancierd. Lees hieronder meer over deze financieringsopties.

SVn Provinciale lening

Samen met uw gemeente of provincie worden betaalbare leningen aangeboden waarmee u uw woning kan verduurzamen. De financieringsmogelijkheden via SVn hebben gunstige voorwaarden. Boetevrij aflossen kan op ieder moment. En deze leningen hebben een lage rente, zoals bijvoorbeeld de Duurzaamheidslening en de Energiebespaarlening. Lees meer hierover op de website van SVn.

Duurzaam gefinancierd.nl

Voor deze duurzaamheidslening werkt Innovi Dak exclusief samen met Duurzaam Gefinancierd en Lender & Spender.

Lender & Spender is een innovatieve organisatie en de best beoordeelde kredietverstrekker in Nederland. Met een gebruiksvriendelijk on-line aanvraagproces en heldere informatieverstrekking zonder verrassingen achteraf. Je krijgt een aantrekkelijke rente en alleen als je de lening daadwerkelijk kunt betalen. Meer informatie over Lender en Spender vind je hier.

De Nationale Duurzaamheidslening is speciaal opgezet zodat je met de opbrengst van bijvoorbeeld zonnepanelen de investering en financiering terug verdient.

 • Binnen een paar minuten efficiënt online geregeld
 • Vaste lage rente van 3,9%
 • Vast bedrag per maand, 10 jaar vaste rente
 • Rente meestal aftrekbaar
 • Geen afsluitkosten of boete bij eerder aflossen
 • Geen kleine lettertjes
 • Goedkoper dan huren
 • Na installatie vindt de uitbetaling plaats aan de installateur en kan de BTW teruggevraagd worden

Voor meer informatie download u deze brochure.
pdf duurzaam gefinancierd

Bent u dus op zoek naar zonnepanelen? Bijvoorbeeld in Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen binnen of buiten Limburg?

Dan helpen wij u van A tot Z!

Meer informatie
of bel 045 565 05 95