9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Accu voor Zonnepanelen

Accu's voor de opslag van overtollig zonne-energie

Met een thuisbatterij of thuisaccu kunt u de overtollige zonne-energie opslaan en op een later moment gebruiken. Zo hoeft u deze stroom niet terug te leveren aan het stroomnet, maar bewaart u het voor een moment dat u het wel nodig heeft. Wij bieden verschillende accu systemen, met ieder zijn eigen specifieke kenmerken. Elk systeem beschikt over krachtige monitoring software en is volledig naar wens in te stellen.

Voordelen van een accusysteem voor zonne-energie

Een accu kan energie leveren wanneer het stroomnet uitvalt

Het Nederlandse energienetwerk is één van de betrouwbaarste ter wereld, maar heeft op bepaalde momenten toch moeite om alle opgewekte energie te verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer de zon volop schijnt en/of de wind hard waait. Hierdoor wordt de spanning te hoog, met netproblemen tot gevolg. Het kan dan zomaar voorkomen dat bij u thuis de omvormer uitvalt en u de overtollige energie niet terug kunt leveren aan het stroomnet. Er gaat dan kostbare energie verloren.

Met een accusysteem voor zonne-energie kunt u de energie die niet terug geleverd kan worden zelf opslaan voor later gebruik. Uw zonnepanelen installatie kan hierdoor energie blijven opwekken zonder verlies.

Een accu vergroot het gebruik van uw eigen zonnepanelen

De zon schijnt niet altijd op de momenten dat u elektriciteit nodig heeft. Wanneer u de energie die u normaal aan het net levert opslaat op een accu, dan kunt u op momenten dat u geen zonnestroom opwekt toch gebruik maken van uw eigen duurzame energie. Hiermee voorkomt u dat u dure stroom moet inkopen.

Met een accu heeft u meer rendement van uw zonnepanelen

Als de stroomprijs negatief is (dat komt bijvoorbeeld voor wanneer er te veel stroom aangeboden wordt), dan betaalt u geld om uw duurzame energie het net op te sturen. Met een accu kunt u dit voorkomen door de energie op te slaan om zelf te verbruiken of op een later moment terug te leveren aan het stroomnetwerk. Is de accu vol? Dan schakelt het systeem uw zonnepanelen uit.

U bent voorbereid op stijgende energieprijzen

Door de overtallige zonne-energie op te slaan kunt u deze op een later moment gebruiken. Hiermee voorkomt u dat u dure stroom moet inkopen op momenten dat de zonnepanelen door ongunstige weersomstandigheden onvoldoende stroom opwekken.

Benieuwd naar welk systeem voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95

Thuisaccu's bij Innovi Dak

Wij werken met accu systemen van Huawei, Enphase en Eaton, hieronder vindt u korte beschrijving van deze systemen. Wij adviseren u graag over welk systeem voor uw situatie geschikt is, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Huawei LUNA accu voor zonnestroom

 • Compatibel met een breed scala aan typen zonnepanelen en omvormers. Hierdoor eenvoudig te integreren in bestaande zonne-energiesystemen.
 • Modulair systeem dat kan worden op- en afgeschaald.
 • Capaciteit vanaf 5 kWh.
 • 10 jaar garantie.

Huawei biedt een schaalbaar opslagsysteem, de LUNA2000 heeft een modulair ontwerp dat bestaat uit een power module en één of meerdere batterij modules. Één batterij module heeft een capaciteit van 5kWh en een ontladingsvermogen van 2,5kWh. De systemen met een capaciteit van 10kWh en 15kWh hebben elk een ontladingsvermogen van 5kWh.

De LUNA2000 batterij module is compatibel met enkel- en driefasige Huawei-omvormers. In een zonnestroom installatie kunnen twee batterijen parallel geïntegreerd worden. Hierdoor is er een maximale opslagcapaciteit van 30kWh per omvormer mogelijk.

Veilig en betrouwbaar

Dankzij de lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterijcellen zijn LUNA2000 batterijen veilig en betrouwbaar. Defecte batterijmodules worden automatisch geïsoleerd zodat het systeem kan blijven functioneren.

Voordelen van de Huawei LUNA accu

 • Meer energie beschikbaar dankzij 100% ontlaad vermogen
 • LED-indicator op de accu
 • Handige en gebruiksvriendelijke monitoringsapp
 • Inzicht in verbruik en terug levering
 • Werkt ook bij uitval van omvormer door netcongestie

Meer weten over de mogelijkheden van de Huawei LUNA accu voor zonnestroom? Neem contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Enphase IQ Battery voor zonnestroom

 • Omvormer en batterij in één.
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Opslagcapaciteit van 3,5 kWh of 10,5 kWh
 • 15 jaar garantie

Enphase IQ-batterijen gebruiken een gedistribueerde architectuur voor maximale betrouwbaarheid. Elke zonnebatterij bevat meerdere IQ Microinverters om energie om te zetten van DC naar AC en terug voor een veilig en betrouwbaar proces. Zelfs als een batterij niet meer werkt, is er nog steeds stroomvoorziening.

De Enphase IQ Batterijen hebben een modulair ontwerp voor micro-omvormers, dit betekent dat het systeem snel en gemakkelijk aangepast kan worden naarmate de energiebehoefte verandert.

LFP-technologie voor extra veiligheid

Enphase IQ Batterijen maken gebruik van een kobaltvrije lithium-ijzerfosfaattechnologie (LFP) die betere prestaties levert dan andere batterijtechnologieën bij hoge temperaturen, dit verkleint het risico op brand door thermische instabiliteit.

Voordelen van de Enphase IQ Battery

 • Opslagcapaciteit modulair uit te breiden van 3,5/7/10 tot 35Kwh
 • Handige en gebruiksvriendelijke monitoringsapp.
 • Bestand tegen temperaturen tussen -15 en 60 graden.
 • 15 jaar garantie.
 • Inzicht in terug levering en verbruik.

Meer weten over de mogelijkheden van de Enphase IQ accu voor zonnestroom? Neem contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Eaton xStorage voor zakelijke zonnestroom

 • Omvormer en batterij in één
 • Opslagcapaciteit vanaf 50 kWh

De Eaton xStorage Compact is zeer geschikt voor (middel)grote commerciële en industriële locaties. Het systeem is een alles-in-één single rack energieopslagsysteem dat past in kleine ruimtes. Het draagt bij tot een verhoging van het lokale verbruik van hernieuwbare energie, de integratie van een EV-laadinfrastructuur en ondersteunt veel verschillende toepassingen, zoals noodstroom, peak shaving, lastenverschuiving en frequentieregeling van het energienet.

Voordelen van de Eaton xStorage

 • Uitbreid baar per 10kWh tot 750kWh
 • Vermogen van 40kW tot 200kW
 • Symmetrisch laden/ontladen
 • Batterij pack met eigen batterijmanagementsysteem (BMS)
 • Modulair & schaalbaar Geïntegreerd touchscreen Back-up modus

Meer weten over de mogelijkheden van de Eaton xStorage voor zakelijke zonnestroom? Neem contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen