9,1
Goed advies tijdens oriëntatiefase; ca 10 aanbieders vergeleken maar Innovi-Dak heeft beste prijs-kwaliteit verhouding. Installatie door kundig personeel. Alleen bij de schouw niet vermeld dat de meterkast aangepast moest worden dus naderhand met extra kosten geconfronteerd.
- Dick
Van de 6 zonneboeren die wij aanschreven bleven er uiteindelijk 2 over waarvan INNOVI er 1 was. Tijdens het thuisgesprek met Marvin werd er veel duidelijk door de goede uitleg. Ook het geschatte aantal Mw is gehaald geworden in het eerste jaar welke we er bijna op hebben zitten. Daarbij nemende de veiligheid die hoog in het vaandel staat bij INNOVI is door ons voor INNOVI gekozen. Ook de monteurs werken supergoed en secuur. Goede vaklui. Zowel tijdens afbraak oude panelen alsook de opbouw van de nieuwe. Schoon degelijk en vooral veilig werk. Het mooie van INNOVI is ook nog eens dat ze een "Tell a friend "actie hebben. Dat houdt in dat als iemand op voorspraak van ons een contract afsluit met INNOVI deze nieuwe klant € 100 korting op de offerte krijgt, maar de wij als aangever ook nog een een bonus krijgen van €100 krijgen. Is toch een zeer mooie actie.
- Hans Verscharen
Ik heb zonnepanelen van hun en we zijn er zeer blij mee. Ook na een probleem dat snel en correct is op gelost.
- Cor Visser
Afspraken worden nagekomen. De opbrengst van de zonnepanelen komt overeen met de berekening. Kundig personeel. Snel en duidelijk antwoord op vragen! Wij zijn zeer tevreden!
- Anja Meyers
Aan te bevelen. Zeer vriendelijk, kundig en helemaal tevreden met zonnepanelen. Goed en duidelijk geïnformeerd en korte lijntjes met verkoper. Goed gelegd en ze werken zoals beloofd.
- José
Snelle levering van zonnepanelen. Inmiddels onderhoudscontract lopen. Hier een kapotte dakpan gesignaleerd en vervangen. Zeer oplettende monteurs en vriendelijk. Mooi bedrijf.
- Familie van der Linden
Van het begin tot de oplevering. Werkzaamheden werden correct uitgevoerd. Veiligheid staat bij Innovi-Dak hoog als prioriteit.
- Ger
Een goed gesprek met duidelijke uitleg. De afspraken worden nagekomen. Omdat de panelen niet op de afgesproken datum konden worden gelegd i.v.m. vorst, vrij snel een nieuwe datum ingepland. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Werken veilig en laten alles netjes achter. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Inmiddels een keer geweest om de panelen schoon te maken. Om ook het veranda dak meteen hierbij te doen, was geen enkel probleem. Een goede service!
- Jan
De installatie van mijn zonnepanelen werd zeer vakkundig uitgevoerd en alles werkt vlekkeloos! Ik kan Innovi-dak dan ook iedereen aanbevelen!
- R.H.M. van Hugten
Vanaf het info gesprek t/m de plaatsing van de panelen in een woord SUPER !! Wat een geweldige service !
- Monique Hornstra
Goede prijs. Goede service. Vakkundig en vriendelijk personeel. Helemaal tevreden.
- Jeff Heiden
Vanaf het oriënterend gesprek tot aan het installeren van de zonnepanelen is er altijd een duidelijke communicatie geweest en is alles op tijd, conform planning, afgehandeld. Ook de telefonische bereikbaarheid is prima, geen lange wachttijden en medewerkers die weten waar ze het over hebben.
- Jos
Goeie jongens die hard gewerkt hebben bij een koud regenachtig weer. Ben heel tevreden top.
- Ame
Innovidak heeft bij ons perfect volgens afspraak de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook dachten de monteurs met ons mee tijdens de installatie en waren correct en beleefd. Ze hebben netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten zelfs de tuin geharkt daar waar de stijgers hebben gestaan. Prijs kwaliteit is prima. Wij kunnen Innovidak aan iedereen aanbevelen.
- Gerda en Leo Stakenborg
De afspraken met de medewerkers waren duidelijk. installateurs waren op tijd en werken goed door. Helaas ging er wel wat verkeerd maar dat werd vakkundig opgepakt en gerepareerd. Monteurs waren flexibel en dachten goed mee. Geen 10 omdat er een groep verkeerd was aangesloten in de meterkast maar wel een goed cijfer vanwege de correcte afwikkeling.
- Hans
Vriendelijke hardwerkende monteurs
- Frans
Goede uitleg en alles in goed overleg. Zeer klantvriendelijk, maar ook professioneel. Goede laatste controle voor start van het installeren. Installatie binnen één dag en alles netjes opgeruimd. App geïnstalleerd en mogelijkheid om de opbrengst terug te zien per uur, zeer gedetailleerd. Leuke bijkomstigheid is dat wanneer je door iemand anders, die ook zonnepanelen van Innovi-Dak heeft, de zonnepanelen koopt, diegene 100 euro krijgt van Innovi-Dak. Ik was getipt door een kennis. Zij kreeg meteen 100 euro op haar rekening na installatie bij mij. Mooi geregeld. Ga zo door en veel succes.
- Marianne Laumann
Ik heb via Innovi-Dak mijn zonnenpanelen laten leggen. Het eerste gesprek liep vlotjes en vriendelijk, er werd ook met je meegedacht. Toen ik nog vragen had ben ik naar hun kantoor gegaan en werd daar weer net zo vriendelijk ontvangen door de verkoper en de directeur van de firma, al mijn vragen werden netjes en begrijpelijk uitgelegd door beide heren. Ook tijdens het plaatsen waren het 2 vriendelijke en deskundige mannen die ook weer met je meedachten voor een tevreden resultaat. Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed. Al met al is Innovi-Dak een goede firma en zeer zeker aan te bevelen.
- Ben
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Meer informatie

Huawei AC laadpaal 22KW

De slimme aanvulling op uw Huawei-thuisopslagsysteem

De Huawei FusionCharge is de ideale aanvulling op het SUN2000-opslagsysteem. Met de Huawei FusionCharge, kunt u heel eenvoudig de overtollige zonne-energie gebruiken om uw elektrische auto te laden. U kunt alle energiestromen van het systeem en de oplader zien in een app die direct in het netwerk is opgenomen. Het laadstation is voorzien van een automatische faseschakeling voor nog meer efficiëntie en de Huawei laadpaal schaalt automatisch af als de opwekking van de zonnepanelen lager is dan het verbruik.

Voordelen van de Huawei AC laadpaal

• Opladen met overtollige PV
• Automatische fasewisseling voor efficiënt opladen
• Geïntegreerde AC + DC aardlekschakelaar
• Systeem en oplader – alles in één app

  • Prijs: €1275,- exclusief montage

Meer weten over de mogelijkheden van de Huawei AC laadpaal? Neem contact met ons op!

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

AC Laadpalen

met 2 jaar garantie

Elektrische auto’s worden steeds populairder. De prijzen van deze auto’s dalen door de technologische ontwikkelingen in de sector. Elektrische auto’s hebben significant lagere reiskosten dan auto’s die op diesel of gas rijden én ze hebben een lagere CO₂-uitstoot. Dus elektrisch rijden is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu! Niet voor niets is er in Nederland een duidelijke groei te constateren in het aantal elektrische auto’s en het aantal laadstations.

Wij bieden handige en snelle laadoplossingen voor ieder elektrisch en plug-in voertuig thuis, op het werk en onderweg. Ontdek onze EV-laadstations! Wij bieden een uitgebreid assortiment AC-laadstations voor particulier gebruik en DC-laadstations voor zakelijk gebruik. Daarnaast bieden we alle accessoires, energiebeheersystemen en geavanceerde software die nodig zijn voor veilige integratie in elk type gebouw.

Wij werken met systemen van Huawei en Eaton. Wij adviseren u graag over welk systeem voor uw situatie geschikt is, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Energie door zonnepanelen

Het laden van een elektrische auto kost veel energie. In sommige huishoudens verdubbelt de energienota met gemak na de aanschaf van hun elektrische auto. Gelukkig bieden zonnepanelen hierbij een enorme uitkomst: Zonnepanelen produceren overdag stroom. Echter is overdag het elektraverbruik in veel huishoudens laag en zal (een groot deel van) de opgewekte zonnestroom worden teruggeleverd aan het netwerk. Door het laden van de elektrische auto overdag bij u thuis of op het werk wordt opgewekte zonnestroom wél gebruikt om de accu te voeden en profiteert u optimaal van onze zonnepanelen.

Advies, installatie & garantie

Het opladen van een elektrische auto via een laadpaal, gaat soms tot wel 10 keer sneller dan via een normale stekker in het stopcontact. Dus met een eigen laadplek voor de deur gaat u altijd met een opgeladen batterij van huis. Innovi Dak adviseert u graag over de beste laadpaal voor uw situatie en installeert deze bij u thuis. Onze monteurs leggen stap voor stap uit hoe de laadpaal werkt en u ontvangt van ons een opleverrapport. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op uw laadpaal.

Wij zijn voornamelijk actief in regio Limburg. Denk onder andere aan Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen in Limburg. Woont u buiten de provincie? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Benieuwd hoeveel een laadpaal bij u op locatie kost?

Vraag een offerte aan
of bel 045 565 05 95