9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Meer informatie

Huawei AC laadpaal 22KW

De slimme aanvulling op uw Huawei-thuisopslagsysteem

De Huawei FusionCharge is de ideale aanvulling op het SUN2000-opslagsysteem. Met de Huawei FusionCharge, kunt u heel eenvoudig de overtollige zonne-energie gebruiken om uw elektrische auto te laden. U kunt alle energiestromen van het systeem en de oplader zien in een app die direct in het netwerk is opgenomen. Het laadstation is voorzien van een automatische faseschakeling voor nog meer efficiëntie en de Huawei laadpaal schaalt automatisch af als de opwekking van de zonnepanelen lager is dan het verbruik.

Voordelen van de Huawei AC laadpaal

• Opladen met overtollige PV
• Automatische fasewisseling voor efficiënt opladen
• Geïntegreerde AC + DC aardlekschakelaar
• Systeem en oplader – alles in één app

  • Prijs: €1275,- exclusief montage

Meer weten over de mogelijkheden van de Huawei AC laadpaal? Neem contact met ons op!

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

AC Laadpalen

met 2 jaar garantie

Elektrische auto’s worden steeds populairder. De prijzen van deze auto’s dalen door de technologische ontwikkelingen in de sector. Elektrische auto’s hebben significant lagere reiskosten dan auto’s die op diesel of gas rijden én ze hebben een lagere CO₂-uitstoot. Dus elektrisch rijden is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu! Niet voor niets is er in Nederland een duidelijke groei te constateren in het aantal elektrische auto’s en het aantal laadstations.

Wij bieden handige en snelle laadoplossingen voor ieder elektrisch en plug-in voertuig thuis, op het werk en onderweg. Ontdek onze EV-laadstations! Wij bieden een uitgebreid assortiment AC-laadstations voor particulier gebruik en DC-laadstations voor zakelijk gebruik. Daarnaast bieden we alle accessoires, energiebeheersystemen en geavanceerde software die nodig zijn voor veilige integratie in elk type gebouw.

Wij werken met systemen van Huawei en Eaton. Wij adviseren u graag over welk systeem voor uw situatie geschikt is, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Energie door zonnepanelen

Het laden van een elektrische auto kost veel energie. In sommige huishoudens verdubbelt de energienota met gemak na de aanschaf van hun elektrische auto. Gelukkig bieden zonnepanelen hierbij een enorme uitkomst: Zonnepanelen produceren overdag stroom. Echter is overdag het elektraverbruik in veel huishoudens laag en zal (een groot deel van) de opgewekte zonnestroom worden teruggeleverd aan het netwerk. Door het laden van de elektrische auto overdag bij u thuis of op het werk wordt opgewekte zonnestroom wél gebruikt om de accu te voeden en profiteert u optimaal van onze zonnepanelen.

Advies, installatie & garantie

Het opladen van een elektrische auto via een laadpaal, gaat soms tot wel 10 keer sneller dan via een normale stekker in het stopcontact. Dus met een eigen laadplek voor de deur gaat u altijd met een opgeladen batterij van huis. Innovi Dak adviseert u graag over de beste laadpaal voor uw situatie en installeert deze bij u thuis. Onze monteurs leggen stap voor stap uit hoe de laadpaal werkt en u ontvangt van ons een opleverrapport. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op uw laadpaal.

Wij zijn voornamelijk actief in regio Limburg. Denk onder andere aan Parkstad; Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Schimmert of andere plaatsen in Limburg. Woont u buiten de provincie? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Benieuwd hoeveel een laadpaal bij u op locatie kost?

Vraag een offerte aan
of bel 045 565 05 95