9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

Meer dan 20 jaar ervaring

uw kennisspecialist van Zuid-Limburg

Op zoek naar een zonnepanelen leverancier en installateur in Heerlen? Of andere plaatsen in en rondom Limburg? Innovi Dak is uw expert. Wij begeleiden u gedurende het hele zonnepanelen traject. We geven het beste advies voor uw dak. Gebaseerd op onze kennis van én ervaring met de montage van zonnepanelen.

Wilt u zonnepanelen laten installeren op uw dak in Heerlen of omgeving? Dan kiest u niet alleen voor een duurzame toekomst. Een ander voordeel van zonnepanelen aanschaffen is namelijk het geld dat u bespaart. Met de duurzame energie van zonnepanelen bespaart u gemakkelijk 15 jaar op uw energienota. Uiteraard met de vereiste dat de zonnepanelen vakkundig gemonteerd zijn. Bij Innovi Dak bent u hiervan verzekerd. Wij gaan aan de slag voor zowel particulieren als bedrijven.

Spreekt het bovenstaande u aan? Wilt u weten hoeveel het plaatsen van zonnepanelen u zal kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij plaatsen graag uw zonnepanelen in Heerlen. Lees gerust verder op onze website. Wij begrijpen dat zonnepanelen kopen een grote investering is, daarom voorzien wij u graag van passend advies. Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs.

Gratis offerte
of bel 045 565 05 95

Referenties

Zonnepanelen in Heerlen

Zonnepanelen Heerlen - Project
Zonnepanelen Heerlen - ReferentieZonnepanelen Heerlen - UitvoeringZonnepanelen Heerlen - InstallatieZonnepanelen Heerlen - SysteemZonnepanelen Heerlen - Zakelijk project
  • 2680 panelen à 300 Wp
  • 2017 - 2021
  • 700.000 kwh per jaar
Zonnepanelen Heerlen - Project
Zonnepanelen Heerlen - ReferentieZonnepanelen Heerlen - UitvoeringZonnepanelen Heerlen - InstallatieZonnepanelen Heerlen - SysteemZonnepanelen Heerlen - Zakelijk project

RD4 Heerlen

Voor de gemeente Voerendaal en de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Vaals verzorgt Rd4 de inzameling en verwerking van afvalstromen. Verwerking van afval kost ontzettend veel energie. Hiervoor bieden zonnepanelen een duurzame en economisch alternatief. Uiteraard om zo de energiekosten te drukken.

Het systeem is in 4 fases opgebouwd, waarbij fase 1 in 2017 is geïnstalleerd. Momenteel zijn we bezig met een 3de uitbreiding. Het huidige PV-systeem heeft een opwek vermogen van bijna 0.75 MWp. Wederom is dit systeem opgebouwd uit enkel A-merken, zoals Huawei omvormers, een Van der Valk onderconstructie en 1 tier zonnepanelen.

In combinatie met jaarlijks onderhoud heeft Innovi Dak een opbrengstgarantie van 15 jaar afgegeven voor dit SDE+ PV-systeem.

Ons team staat voor u klaar

Wij hebben veel ervaring, wij doen niets anders

Innovi Dak heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen en installeren van grote en kleine zonnestroomsystemen. Hierdoor kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor deskundig advies. Ook zijn we er voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s en agrariërs.

  • Persoonlijke adviseurs, deskundige engineers en gecertificeerde monteurs
  • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
  • Berekening van uw rendement en terugverdientermijn
  • Aanschaf en keuze van zonnepanelen en omvormers
  • Technisch hoogwaardig ontwerp van uw installatie
  • Planning en uitvoer
  • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Iedere dag streven we ernaar om onze dienstverlening te verbeteren en de beste en meest betrouwbare installaties op te leveren. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Vanzelfsprekend ook voor jouw dak.

Laat het plaatsen van zonnepanelen in de gemeente Heerlen over aan Innovi Dak. Maak meteen een afspraak via onze website!

Veelgestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn geschikt voor zowel schuine als platte daken. Wel werken ze het best als ze in zuidelijke richting geplaatst zijn onder een hellingshoek van 36º. Maar met een hellingshoek van ca. 20º  – 60º, gelegen tussen het zuidoosten en zuidwesten, ontvangt u ongeveer hetzelfde rendement. Vergeleken met een dak op het zuiden heeft u dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal zonnepanelen is hangt af van uw stroomverbruik en de opbrengst van de panelen.

We kunnen een inschatting maken van het aantal zonnepanelen wanneer het jaarlijkse stroomverbruik in kaart is gebracht. U kunt het verbruik zien op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Daarnaast zijn de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen ook van belang.

U kunt gebruik maken van de volgende formule om te berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft:
(jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Het is raadzaam om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst van zonnepanelen verschilt namelijk per jaar en de opbrengst gaat in de loop van de jaren achteruit.

Wat is salderen?

Zonnepanelen wekken duurzame zonne-energie op. Hiervan gebruikt u een deel zelf en het overige deel kunt u terug leveren aan het openbare net.

Als de zon niet schijnt, gebruikt u nog altijd energie. Alleen wordt er geen tot weinig energie opgewekt door uw zonnepanelen. Op uw energierekening staat in kWh vermeld hoeveel energie uw energieleverancier aan u heeft geleverd. Als u zelf energie levert aan het openbare net, trekt uw energieleverancier dit van de door hen geleverde energie af. Dit noemen we dus salderen.

De grens bij salderen is gelijk aan de hoeveelheid energie die door uw energieleverancier is geleverd. Meer salderen dan wat u geleverd heeft gekregen is dus niet mogelijk. Levert u meer terug dan deze grens? Dan krijgt u een terugleververgoeding.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Dien ik een (extra) verzekering af te sluiten voor mijn zonnepanelen?

Wanneer zonnepanelen op uw eigen woning liggen, vallen deze onder de opstalverzekering van uw woning. Helaas vergoedt een opstalverzekering niet altijd mogelijke schade aan uw zonnepanelen. Dit is afhankelijk van een aantal zaken.

Indien uw woning een huurwoning is, is de kans groot dat u een aparte verzekering nodig heeft voor uw zonnepanelen.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen