8,9
Afgelopen Woensdag 31-05-2023 zijn bij mij de zonnepanelen geplaatst. Heel vriendelijke installateurs Remco en Rick. Alles veliep professioneel en snel. Echt vak werk! Hartelijk dank.
- Yves Janssen
Vanaf het informatie gesprek, verkoop,, schouw, planning en montage zijn wij uiterst tevreden over Innovi-Dak!! Super professioneel was iedereen waar wij mee te maken hebben gehad…. Graag bevelen we Innovi-Dak bij iedereen aan. We willen John (verkoop), Ricky (planning) en natuurlijk het super team Remco, Lars en Wiliam (montage) nogmaals hartelijk danken.
- Mireille&Walter
Vriendelijke and zeer kundige medewerkers hebben perfect werk geleverd op ons moeilijk bereikbaar dak omdat het huis in een helling ligt. Team 6 maakt nergens een probleem van, ze weten wat ze doen en voeren het perfect uit. Vakmensen!
- Wolf
Super tevreden en heel goed geholpen en snel alles gelegd met een woord “een geweldig bedrijf “ met super goeie werknemers Zonnepanelen gelegd door team 6 het zijn harde en kundige werkers en heel leuk in de omgang Niks als lof over hoe we geholpen zijn ook door Marvin die ons goed geadviseerd heeft
- Piet Geurts
Slechte communicatie/planning, 2 maal niet komen opdagen voor de schouw en verkeerde levering van zonnepanelen (pasten niet op ons dak door het missen van de schouw). Nee we hadden er geen vertrouwen meer in....Totdat team 6 voor de deur stond, die hebben uiteindelijk dan toch alles goed gemaakt! Een hard werkend team die niets teveel gevraagd is, zelfs een lek in de dakgoot werd vakkundig gerepareerd. Uiteindelijk dan toch net een voldoende.
- Sabrina
Vanaf het eerste telefoongesprek voor een offerte tot na het plaatsen van de zonnepanelen super. De adviseur neemt zich alle moeite om de wensen van de klant te realiseren. Goede uitleg en geen verkoopdruk om de offerte maar zo vlug mogelijk te tekenen. Na het tekenen van de offerte binnen een week een afspraak voor de schouw en ook al de datum voor het plaatsen van de zonnepanelen. In deze tijd niet verwacht dat wij zo vlug al de zonnepanelen op ons dak zouden hebben. De mannen die voor de schouw en het plaatsen komen zijn vakmensen, heel vriendelijk en ruime alles op. Ook na het plaatsen als je nog vragen hebt is de adviseur telefonisch heel goed te bereiken en helpt je meteen. Ben je van plan om zonnepanelen te plaatsen en je wilt geen zorgen hebben dan is Innovi-dak het bedrijf dat je zoekt.
- José
Er werd snel gereageerd in de offerte fase d.m.v. een prettig adviesgesprek. Na een korte wachttijd zijn de zonnepanelen netjes conform afspraak geïnstalleerd. Complimenten aan team 6 voor de geleverde kwaliteit en prettige communicatie!
- Tom
Team 6 van Innovi-Dak heeft, onder moeilijke weersomstandigheden, vriendelijk, snel en goed werk geleverd! Toen er problemen optraden is team 6 in actie gekomen om die alsnog op te lossen. De communicatie het het kantoor was in de voorbereidende fase een beetje stroef, maar alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden.
- P.
Positief
- math
de intake, schouw en de installatie hebben wij als zeer fijn ervaren. De werknemers van Innovi-dak werkten zeer professioneel.
- Patrick
Houden zich aan de afspraken en een goede uitleg
- Elly
Een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van zonnepanelen. Exclusieve merken. Zeker de moeite waard om het bedrijf te bezoeken. Kundig en klantvriendelijk. Gedurende de installatie een prima begeleiding van ons als klant. De commerciële medewerker alsook de planner werken zeer proffesioneel.
- Hay
Mijn complimenten aan team 6. Deskundige en vriendelijke installateurs. Goed werk geleverd en keurig afgewerkt. Top!
- Wil Dols
Had een aantal klemmen nodig voor zonnepanelen en die waren nergens meer te verkrijgen. Innovi-Dak heeft deze toch weten te regelen voor ons waardoor wij gelukkig weer verder konden. De communicatie is zeer goed en vriendelijk, kom hier zeker terug! Anton.
- Anton
Goed helder informatief voorgesprek met cijfers onderbouwd. en een concurrerende prijsopgave! Keurige vriendelijke correcte afhandeling, en op tijd, en alles opgeruimd en schoon achterlatend. Zijn de dag erna ook weer volgens afspraak nog langsgekomen om iets op het dak af te ronden en dat was inderdaad 10 minuten werk. Wij kunnen hen zonder voorbehoud aanbevelen!
- Jan
Alles keurig geïnstalleerd, klantvriendelijke monteurs.
- Koos Jacobs
Afspraak worden niet na gekomen
- JOs
Volgens afspraak geïnstalleerd, correcte monteurs.
- Jo Pelzer
Team 5 heeft mooi werk geleverd. Een goed geolied team dat netjes te werk ging en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt, zowel buiten als binnen. Bij vragen gaven ze duidelijke uitleg. Zeer tevreden over deze jongens. Chappeau.
- Erik
Het hele traject van offerte tot installatie was prima geregeld! Snelle installatie mogelijk en advies op maat. Zeer klantvriendelijke monteurs Maikel en Marek: Netjes en vakkundig werk geleverd!
- Herman
Een fijn kennismakingsgesprek en duidelijk advies van de accountmanager, waarna wij na bestelling gecontacteerd werden door de afdeling planning waar duidelijke afspraken zijn gemaakt. De monteurs van Team 1 waren netjes op tijd en hebben keurig gewerkt en ze dachten ook mee met bepaalde oplossingen wat bij ons van toepassing waren! In een woord: Chapeau!
- Michiel
Na offerte aanvraag in november '22 een directe reactie ontvangen en binnen 2 wnk de 1e schouwafspraak waarna digitaal een heel overzicht van mogelijkheden/opbrengsten en prijsopgave. Op 24/1/'23 een definitieve schouw om de praktische kanten nog even te bespreken en de afspraak gemaakt om 7/2/'23 een 16 tal Jinko WP 420 te komen monteren. Kortom ervaren wij een prima uitleg en advies !!!
- Emil Kerckhoffs
De panelen en de nieuwe meterkast zijn door bekwame monteurs geplaatst en hebben netjes gewerkt. Bij de communicatie met de Enphase-Envoy waren wat ruisproblemen die professioneel zijn opgelost. Ook de communicatie met het bedrijf is heel prettig.
- Jo
Alles volgens planning uitgevoerd. Alleen bij schouwing bleek de inschatting van de prijs voor aanpassing meterkast te laag. ‘Team M&M’ bleek een geolied installatieteam. Tevreden klant.
- Harry
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Gratis offerte

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

Innovi Dak

Dé partner in solar systemen in Geleen!

Bent u op zoek naar een zonnepanelen professional in de regio van Geleen? Dan staan wij van Innovi Dak klaar om te helpen. Wij begeleiden u met veel plezier tijdens het gehele traject. Van advies tot nazorg. Voor het laten installeren van zonnepanelen is Innovi Dak de juiste partner!

Innovi Dak heeft jarenlange ervaring en de nodige vakkennis. Hiermee kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Wij zijn uw ervaren zonnepanelen installateur.

Een duurzame keuze
Het plaatsen van zonnepanelen is een zeer duurzame keuze. Maar het plaatsen van zonnepanelen heeft nog vele andere voordelen. U helpt niet alleen mee aan het verkleinen van uw milieu voetafdruk. Het plaatsen van zonnepanelen is ook erg gunstig voor uw portemonnee. Met duurzame zonne energie bespaart u tot wel 15 jaar op uw energienota. Indien de zonnepanelen juist geïnstalleerd zijn.

Innovi Dak maakt enkel gebruik van hoogwaardig materiaal en de beste gecertificeerde monteurs. Met Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner wordt u op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend.

Geïnteresseerd? Zonnepanelen kopen in Geleen doet u bij Innovi Dak. Voor meer informatie kunt u gerust verder lezen of vrijblijvend een afspraak maken met een van onze experts. Wij zijn uw betrouwbare zonnepanelen installateur in Geleen.

Referenties

Zonnepanelen omgeving Geleen

Zonnepanelen Geleen - Project
 • 14 Zonnepanelen à 330 Wp
 • 2016
 • 4.100 Kwh per jaar
Zonnepanelen Geleen - Project

Familie Hahn uit Oirsbeek

Voor de familie Hahn uit Oirsbeek hebben wij een esthetisch indak-systeem gerealiseerd. Wist je dat je bij een indak-systeem minder dakpannen nodig hebt? De ideale oplossing voor een duurzame dakrenovatie of nieuwbouwproject.

In maart 2016 heeft Innovi Dak 14 panelen geïnstalleerd op het dak van de woning. 14 panelen is een gemiddeld aantal panelen voor een gezin in Nederland. Ze produceren ongeveer 4100 kWh per jaar.

Ook zonnepanelen toepassen op uw woning? Of misschien op uw bedrijfspand? Innovi Dak adviseert u graag over het aantal benodigde zonnepanelen. Vraag een gratis offerte aan, kies voor duurzaam!

Zonnepanelen Geleen - Referentie
Zonnepanelen Geleen - ReferentieZonnepanelen Geleen - Referentie
 • 74 Zonnepanelen à 330 Wp
 • 2018
 • 22.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Geleen - Referentie
Zonnepanelen Geleen - ReferentieZonnepanelen Geleen - Referentie

Familie Volkers

In 2018 heeft Innovi Dak een prachtig indak-systeem geïnstalleerd bij Familie Volkers in Born. We hebben al veel ervaring met de plaatsing van indak-systemen. Bij dit systeem komen de panelen ‘in’ het dak te liggen, in plaats van erop. Het is erg belangrijk om bij dergelijke systemen voldoende ventilatie voor warmteafvoer te waarborgen.

Deze toegepaste PV-installatie is goed voor maar liefst 22.000 kWh per jaar. Het gehele gezin kan met deze zonnepanelen zelfvoorzienend worden in hun elektriciteitsbehoefte inclusief het laden van hun elektrische auto en de zwembad verwarming. Daarbij realiseren zij een CO2-reductie van bijna 5 ton per jaar! Goed voor het milieu en mooi voor het oog.

Kies voor Innovi Dak

Voor een perfect geïnstalleerd solar systeem in Geleen

Het ontwerpen en installeren van zonnestroom systemen is voor ons geen enkel probleem. Hier hebben wij namelijk veel ervaring mee. Zowel met een groot als een klein systeem. U kunt altijd bij ons terecht.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Wij zijn niet alleen in Sittard-Geleen te vinden. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg. Daar bieden wij zoveel mogelijk bedrijven en particulieren een deskundig advies. Wij staan daarnaast klaar voor VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Wij streven naar een optimale dienstverlening en de meest betrouwbare zonnestroom installaties, iedere dag opnieuw. Bent u op zoek naar een partner die u kunt vertrouwen? Dan heeft u deze gevonden: Innovi Dak staat voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

Bijna ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel schuine- als platte daken. Voor een optimaal resultaat kunnen de zonnepanelen het best in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º.

Desalniettemin kan ongeveer hetzelfde rendement bereikt worden wanneer u de zonnepanelen met een hellingshoek van ongeveer 20 º – 60 º, gelegen tussen het zuidoosten en zuidwesten. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit hangt af van een aantal verschillende factoren. Wij adviseren u graag over welk zonnepaneel het meest geschikt is voor uw situatie. Uiteraard werken wij alleen met solar A-merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft is afhankelijk van uw stroomverbruik en de opbrengst van de panelen. Aan de hand van uw jaarlijkse stroomverbruik kan er een inschatting gemaakt worden van het aantal zonnepanelen dat u nodig zal hebben. Uw jaarlijkse stroomverbruik kunt u vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Naast het overzicht van uw jaarlijks stroomverbruik zijn ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen die worden aangeschaft zeer belangrijk.

Het berekenen van het aantal zonnepanelen dat u nodig zal hebben gaat als volgt:

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat kost het plaatsen van zonnepanelen?

Dit is erg afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en nog een aantal andere factoren. Wilt u toch een specifieke prijs weten? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak werkt uitsluitend met solar A-merken. Dit zijn zonnepanelen van fabrikanten met een uitstekende reputatie en producten van zeer hoge kwaliteit. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar certificeringen en keurmerken, maar ook naar algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Het plaatsen van zonnepanelen is nog altijd rendabel. Zowel nu als in de toekomst. Ondanks de afgebouwde salderingsregeling zal uw zonnepanelen installatie nog steeds binnen 10 jaar terugverdient zijn.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen