8,8
Na offerte aanvraag in november '22 een directe reactie ontvangen en binnen 2 wnk de 1e schouwafspraak waarna digitaal een heel overzicht van mogelijkheden/opbrengsten en prijsopgave. Op 24/1/'23 een definitieve schouw om de praktische kanten nog even te bespreken en de afspraak gemaakt om 7/2/'23 een 16 tal Jinko WP 420 te komen monteren. Kortom ervaren wij een prima uitleg en advies !!!
- Emil Kerckhoffs
De panelen en de nieuwe meterkast zijn door bekwame monteurs geplaatst en hebben netjes gewerkt. Bij de communicatie met de Enphase-Envoy waren wat ruisproblemen die professioneel zijn opgelost. Ook de communicatie met het bedrijf is heel prettig.
- Jo
Alles volgens planning uitgevoerd. Alleen bij schouwing bleek de inschatting van de prijs voor aanpassing meterkast te laag. ‘Team M&M’ bleek een geolied installatieteam. Tevreden klant.
- Harry
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Afgelopen maand in contact gekomen met dit bedrijf voor zonnepanelen. In deze fase zeer tevreden over de communicatie met verkoper, planner en medewerkster facturering. Offerte geaccepteerd. Zonnepanelen moeten nog worden geleverd en geïnstalleerd. We zijn benieuwd. Verdere ervaringen zullen volgen.
- Ruud
Deskundig advies vooraf, en denken mee tijdens de schouw als er obstakels lijken te zijn. (nog geen 3-fase en verouderde meterkast) Door goeie afstemming, is op de dag van plaatsing ook de meterkast vernieuwd en had Enexis tijd om de 3-fase te activeren. Week later (inderdaad snel) wederom deskundige en mee denkende monteurs. Panelen liggen mooi uitgelijnd op het dak, alle kabels netjes via de leidingkoof naar de meterkast. Ook na installatie nette begeleiding bij BTW teruggave en inrichten van het dashboard van de omvormer.
- Patrick
Omdat een klein onderdeel (het aansluiten van elektrisch fornuis) moeizaam voor mij was heb ik contact gehad. Hoewel ik even heb moeten wachten ben ik uiteindelijk heel goed geholpen. Veel dank aan Adrie Vermeeren, Lars en Remco voor de vriendelijkheid en goede hulp. Zij verdienen een gouden randje. Math Gulpers
- Math
Monteurs Mike en Marik(team 5) zijn zeer enthousiast en professioneel. Goede communicatie van zowel kantoor als monteurs.
- Kjc huijsmans
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Onze ervaringen met Innovi-dak zijn zonder meer goed te noemen. Alles is goed afgewerkt en er is met perfecte service gewerkt. Ook de contacten met de firma waren prettig en goed! Dus zeker een 10 waard!
- Leo Remmel
Zeer aardig goed en snel werkend personeel.Vanaf de eerste afspraak tot aan het eindresultaat. Laten alles goed opgeruimd achter. Ben zeer tevreden.
- Bep
Panelen een maand eerder ontvangen als gepland zeer bekwame monteurs alles netjes geplaatst en opgeruimd enigste verbeterpunt wat ik adviseer is communicatie zeer slecht telefonisch te bereiken trots keuze menu
- Theo
Zeer tevreden met de aanpak. Fijne betrokken mensen EN ze komen hun afspraken. blijven met je je meedenken! Zeer goede afwerking van project. en da zo door.
- Ruud
Eerst is een vertegenwoordiger/verkoper geweest. Heeft alles opgeschreven. Houten overkapping achterom en/of eventueel een paar panelen op de voorkant van het huis en enige zekerheid waren de 6 panelen achter op het huis. Voor de voorkant een herberekening gedaan, ivm opbrengst, dit is ook afgeraden en netjes gecommuniceerd. Dan komt de elektricien kijken. Met de opdracht waar aan de voorkant nog panelen komen. Voor de overkapping hoeft mijnerzijds niks te gebeuren. Bestaande stroomkabel kan gebruikt worden. Electricien bij installatie zou dit kunnen afwijzen en nieuwe kabel trekken over de muur. Dag van installatie. Electricien gaat de bestaande kabel niet gebruiken en ook geen kabel over de muur trekken, deze moet onder de bestrating en dat doen zij niet. Had ik dus kunnen voorbereiden, als ze dat gezegd hadden. Panelen voor de overkapping waren voor een platdak constructie met tegengewichten. Dus verkeerd materiaal meegenomen, deze konden ze niet plaatsen. Hoofdmonteur zou dit op de zaak gaan uitzoeken en met een oplossing komen voor de overkapping. Nieuwe datum voor plaatsing nog niet bekend, zou 2 a 3 maanden kunnen duren. Installatieteam vertrokken, geen panelen geplaatst, we are not amused. Na enige telefoontjes, worden de panelen binnen 14 dagen alsnog geplaatst, inclusief kleine aanpassing aan de overkapping, om het plaatsen van de panelen mogelijk te maken, zonder tegengewichten. Score tot nu toe voldoende, kan nog omhoog als geplaatst is.
- Ron
prettige samenwerking, korrekt de werkzaamheden uitgevoerd, na de werkzaamheden geen rommel achter gelaten.
- Paul
montage is geheel volgens planning verlopen inclusief de modernisering van de meterkast vooral de werkzaamheden aan de meterkast verdienen de schoonheidsprijs met een hoofdletter S Ben er buitengewoon tevreden over
- marlies
Informatie bij onze eerste interesse in zonnepanelen zo'n 3 jaar geleden was bevlogen en zeer uitgebreid. Roy Franssen is iemand, die weet waar hij het over heeft en staat achter zijn product. Niks opdringt en jezelf tot een besluit laat komen, erg prettig. Informatie, schouwen en uiteindelijk de plaatsing is door vakkundige en zeer vriendelijke mensen gebeurd. Geen gedoe over achterlaten van verpakkingsmateriaal o.i.d. Waar ik nu 15 maanden na plaatsing wel achter ben, is dat de informatie na plaatsing iets beter en minder gehaast had moeten gebeuren. Als leek en zonder technische achtergrond toch wel belangrijk. Daardoor ben ik wel enkele maanden opslag misgelopen. De op zichzelf geplaatste aardlekschakelaar nl. die geplaatst was en waarvan ik niet op de hoogte was, is door omstandigheden op een moment uitgeslagen, dus dat stukje info is ergens mis gegaan. Wel is dat ook meteen opgelost, toen ik het opgemerkt heb, dus daar weer een plus, voor snel handelen van het bedrijf Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt denk ik dan. Verder blijf ik enthousiast over dit bedrijf en raad ik iedereen aan te gaan luisteren, wat ze voor u kunnen betekenen en hebben aan te bieden.
- Riet Lenssen
Ondertussen al 2 jaar zonnepanelen liggen van Innovi-dak,super tevreden over het proces, heldere uitleg en een professionele montage. Echt een aanrader !!
- Piet Verwei
Gratis offerte

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

Innovi Dak

Dé partner in solar systemen in Geleen!

Bent u op zoek naar een zonnepanelen professional in de regio van Geleen? Dan staan wij van Innovi Dak klaar om te helpen. Wij begeleiden u met veel plezier tijdens het gehele traject. Van advies tot nazorg. Voor het laten installeren van zonnepanelen is Innovi Dak de juiste partner!

Innovi Dak heeft jarenlange ervaring en de nodige vakkennis. Hiermee kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Wij zijn uw ervaren zonnepanelen installateur.

Een duurzame keuze
Het plaatsen van zonnepanelen is een zeer duurzame keuze. Maar het plaatsen van zonnepanelen heeft nog vele andere voordelen. U helpt niet alleen mee aan het verkleinen van uw milieu voetafdruk. Het plaatsen van zonnepanelen is ook erg gunstig voor uw portemonnee. Met duurzame zonne energie bespaart u tot wel 15 jaar op uw energienota. Indien de zonnepanelen juist geïnstalleerd zijn.

Innovi Dak maakt enkel gebruik van hoogwaardig materiaal en de beste gecertificeerde monteurs. Met Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner wordt u op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend.

Geïnteresseerd? Zonnepanelen kopen in Geleen doet u bij Innovi Dak. Voor meer informatie kunt u gerust verder lezen of vrijblijvend een afspraak maken met een van onze experts. Wij zijn uw betrouwbare zonnepanelen installateur in Geleen.

Referenties

Zonnepanelen omgeving Geleen

Zonnepanelen Geleen - Project
 • 14 Zonnepanelen à 330 Wp
 • 2016
 • 4.100 Kwh per jaar
Zonnepanelen Geleen - Project

Familie Hahn uit Oirsbeek

Voor de familie Hahn uit Oirsbeek hebben wij een esthetisch indak-systeem gerealiseerd. Wist je dat je bij een indak-systeem minder dakpannen nodig hebt? De ideale oplossing voor een duurzame dakrenovatie of nieuwbouwproject.

In maart 2016 heeft Innovi Dak 14 panelen geïnstalleerd op het dak van de woning. 14 panelen is een gemiddeld aantal panelen voor een gezin in Nederland. Ze produceren ongeveer 4100 kWh per jaar.

Ook zonnepanelen toepassen op uw woning? Of misschien op uw bedrijfspand? Innovi Dak adviseert u graag over het aantal benodigde zonnepanelen. Vraag een gratis offerte aan, kies voor duurzaam!

Zonnepanelen Geleen - Referentie
Zonnepanelen Geleen - ReferentieZonnepanelen Geleen - Referentie
 • 74 Zonnepanelen à 330 Wp
 • 2018
 • 22.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Geleen - Referentie
Zonnepanelen Geleen - ReferentieZonnepanelen Geleen - Referentie

Familie Volkers

In 2018 heeft Innovi Dak een prachtig indak-systeem geïnstalleerd bij Familie Volkers in Born. We hebben al veel ervaring met de plaatsing van indak-systemen. Bij dit systeem komen de panelen ‘in’ het dak te liggen, in plaats van erop. Het is erg belangrijk om bij dergelijke systemen voldoende ventilatie voor warmteafvoer te waarborgen.

Deze toegepaste PV-installatie is goed voor maar liefst 22.000 kWh per jaar. Het gehele gezin kan met deze zonnepanelen zelfvoorzienend worden in hun elektriciteitsbehoefte inclusief het laden van hun elektrische auto en de zwembad verwarming. Daarbij realiseren zij een CO2-reductie van bijna 5 ton per jaar! Goed voor het milieu en mooi voor het oog.

Kies voor Innovi Dak

Voor een perfect geïnstalleerd solar systeem in Geleen

Het ontwerpen en installeren van zonnestroom systemen is voor ons geen enkel probleem. Hier hebben wij namelijk veel ervaring mee. Zowel met een groot als een klein systeem. U kunt altijd bij ons terecht.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Wij zijn niet alleen in Sittard-Geleen te vinden. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg. Daar bieden wij zoveel mogelijk bedrijven en particulieren een deskundig advies. Wij staan daarnaast klaar voor VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Wij streven naar een optimale dienstverlening en de meest betrouwbare zonnestroom installaties, iedere dag opnieuw. Bent u op zoek naar een partner die u kunt vertrouwen? Dan heeft u deze gevonden: Innovi Dak staat voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

Bijna ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel schuine- als platte daken. Voor een optimaal resultaat kunnen de zonnepanelen het best in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º.

Desalniettemin kan ongeveer hetzelfde rendement bereikt worden wanneer u de zonnepanelen met een hellingshoek van ongeveer 20 º – 60 º, gelegen tussen het zuidoosten en zuidwesten. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit hangt af van een aantal verschillende factoren. Wij adviseren u graag over welk zonnepaneel het meest geschikt is voor uw situatie. Uiteraard werken wij alleen met solar A-merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft is afhankelijk van uw stroomverbruik en de opbrengst van de panelen. Aan de hand van uw jaarlijkse stroomverbruik kan er een inschatting gemaakt worden van het aantal zonnepanelen dat u nodig zal hebben. Uw jaarlijkse stroomverbruik kunt u vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Naast het overzicht van uw jaarlijks stroomverbruik zijn ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen die worden aangeschaft zeer belangrijk.

Het berekenen van het aantal zonnepanelen dat u nodig zal hebben gaat als volgt:

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat kost het plaatsen van zonnepanelen?

Dit is erg afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en nog een aantal andere factoren. Wilt u toch een specifieke prijs weten? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak werkt uitsluitend met solar A-merken. Dit zijn zonnepanelen van fabrikanten met een uitstekende reputatie en producten van zeer hoge kwaliteit. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar certificeringen en keurmerken, maar ook naar algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Het plaatsen van zonnepanelen is nog altijd rendabel. Zowel nu als in de toekomst. Ondanks de afgebouwde salderingsregeling zal uw zonnepanelen installatie nog steeds binnen 10 jaar terugverdient zijn.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen