9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Hoeveel kunt u besparen met zonnepanelen?

Innovi Dak

Dé partner in solar systemen in Geleen!

Bent u op zoek naar een zonnepanelen professional in de regio van Geleen? Dan staan wij van Innovi Dak klaar om te helpen. Wij begeleiden u met veel plezier tijdens het gehele traject. Van advies tot nazorg. Voor het laten installeren van zonnepanelen is Innovi Dak de juiste partner!

Innovi Dak heeft jarenlange ervaring en de nodige vakkennis. Hiermee kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Wij zijn uw ervaren zonnepanelen installateur.

Een duurzame keuze
Het plaatsen van zonnepanelen is een zeer duurzame keuze. Maar het plaatsen van zonnepanelen heeft nog vele andere voordelen. U helpt niet alleen mee aan het verkleinen van uw milieu voetafdruk. Het plaatsen van zonnepanelen is ook erg gunstig voor uw portemonnee. Met duurzame zonne energie bespaart u tot wel 15 jaar op uw energienota. Indien de zonnepanelen juist geïnstalleerd zijn.

Innovi Dak maakt enkel gebruik van hoogwaardig materiaal en de beste gecertificeerde monteurs. Met Innovi Dak als uw duurzaamheidspartner wordt u op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend.

Geïnteresseerd? Zonnepanelen kopen in Geleen doet u bij Innovi Dak. Voor meer informatie kunt u gerust verder lezen of vrijblijvend een afspraak maken met een van onze experts. Wij zijn uw betrouwbare zonnepanelen installateur in Geleen.

Referenties

Zonnepanelen omgeving Geleen

Zonnepanelen Geleen - Project
 • 14 Zonnepanelen à 330 Wp
 • 2016
 • 4.100 Kwh per jaar
Zonnepanelen Geleen - Project

Familie Hahn uit Oirsbeek

Voor de familie Hahn uit Oirsbeek hebben wij een esthetisch indak-systeem gerealiseerd. Wist je dat je bij een indak-systeem minder dakpannen nodig hebt? De ideale oplossing voor een duurzame dakrenovatie of nieuwbouwproject.

In maart 2016 heeft Innovi Dak 14 panelen geïnstalleerd op het dak van de woning. 14 panelen is een gemiddeld aantal panelen voor een gezin in Nederland. Ze produceren ongeveer 4100 kWh per jaar.

Ook zonnepanelen toepassen op uw woning? Of misschien op uw bedrijfspand? Innovi Dak adviseert u graag over het aantal benodigde zonnepanelen. Vraag een gratis offerte aan, kies voor duurzaam!

Zonnepanelen Geleen - Referentie
Zonnepanelen Geleen - ReferentieZonnepanelen Geleen - Referentie
 • 74 Zonnepanelen à 330 Wp
 • 2018
 • 22.000 Kwh per jaar
Zonnepanelen Geleen - Referentie
Zonnepanelen Geleen - ReferentieZonnepanelen Geleen - Referentie

Familie Volkers

In 2018 heeft Innovi Dak een prachtig indak-systeem geïnstalleerd bij Familie Volkers in Born. We hebben al veel ervaring met de plaatsing van indak-systemen. Bij dit systeem komen de panelen ‘in’ het dak te liggen, in plaats van erop. Het is erg belangrijk om bij dergelijke systemen voldoende ventilatie voor warmteafvoer te waarborgen.

Deze toegepaste PV-installatie is goed voor maar liefst 22.000 kWh per jaar. Het gehele gezin kan met deze zonnepanelen zelfvoorzienend worden in hun elektriciteitsbehoefte inclusief het laden van hun elektrische auto en de zwembad verwarming. Daarbij realiseren zij een CO2-reductie van bijna 5 ton per jaar! Goed voor het milieu en mooi voor het oog.

Kies voor Innovi Dak

Voor een perfect geïnstalleerd solar systeem in Geleen

Het ontwerpen en installeren van zonnestroom systemen is voor ons geen enkel probleem. Hier hebben wij namelijk veel ervaring mee. Zowel met een groot als een klein systeem. U kunt altijd bij ons terecht.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

 • Persoonlijk advies, gecertificeerde monteurs en deskundige engineers
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdien termijn
 • Keuze en aanschaf van zonnepanelen en omvormers
 • Hoogwaardig technisch ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoering
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Wij zijn niet alleen in Sittard-Geleen te vinden. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Limburg. Daar bieden wij zoveel mogelijk bedrijven en particulieren een deskundig advies. Wij staan daarnaast klaar voor VVE’s, projectontwikkelaars, woningcorporaties en agrariërs.

Wij streven naar een optimale dienstverlening en de meest betrouwbare zonnestroom installaties, iedere dag opnieuw. Bent u op zoek naar een partner die u kunt vertrouwen? Dan heeft u deze gevonden: Innovi Dak staat voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt?

Bijna ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel schuine- als platte daken. Voor een optimaal resultaat kunnen de zonnepanelen het best in zuidelijke richting geplaatst worden, onder een hellingshoek van 36 º.

Desalniettemin kan ongeveer hetzelfde rendement bereikt worden wanneer u de zonnepanelen met een hellingshoek van ongeveer 20 º – 60 º, gelegen tussen het zuidoosten en zuidwesten. U behaalt dan nog steeds een opbrengst van 90%.

Wat is de beste zonnepaneel?

Dit hangt af van een aantal verschillende factoren. Wij adviseren u graag over welk zonnepaneel het meest geschikt is voor uw situatie. Uiteraard werken wij alleen met solar A-merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Hoe weet ik hoeveel zonnepanelen ik nodig heb?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft is afhankelijk van uw stroomverbruik en de opbrengst van de panelen. Aan de hand van uw jaarlijkse stroomverbruik kan er een inschatting gemaakt worden van het aantal zonnepanelen dat u nodig zal hebben. Uw jaarlijkse stroomverbruik kunt u vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Naast het overzicht van uw jaarlijks stroomverbruik zijn ook de afmetingen, hellingshoek, de oriëntatie van het dak en het vermogen van de zonnepanelen die worden aangeschaft zeer belangrijk.

Het berekenen van het aantal zonnepanelen dat u nodig zal hebben gaat als volgt:

(Jaarlijks stroomverbruik * 1,1) / (het vermogen van 1 paneel in Wattpiek)

Een rekenvoorbeeld:
– Jaarlijks stroomverbruik: 3600 kWh.
– U schaft zonnepanelen aan van 340 Wp.
– U heeft dan 3600 * 1,1 = 3960 gedeeld door 340 = 11,65 zonnepanelen nodig.

Wij adviseren in dit geval om 12 zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst kan per jaar verschillen en vermindert in de loop der jaren.

Wat kost het plaatsen van zonnepanelen?

Dit is erg afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het soort zonnepanelen en nog een aantal andere factoren. Wilt u toch een specifieke prijs weten? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

Innovi Dak werkt uitsluitend met solar A-merken. Dit zijn zonnepanelen van fabrikanten met een uitstekende reputatie en producten van zeer hoge kwaliteit. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar certificeringen en keurmerken, maar ook naar algehele waardering.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Het plaatsen van zonnepanelen is nog altijd rendabel. Zowel nu als in de toekomst. Ondanks de afgebouwde salderingsregeling zal uw zonnepanelen installatie nog steeds binnen 10 jaar terugverdient zijn.

Hoe werkt btw-teruggave van zonnepanelen?

Het kabinet schaft vanaf 1 januari 2023 de btw op de aankoop en plaatsing van zonnepanelen af. Hierdoor gaat de btw van 21% naar 0%. Dit betekent dat u niet langer uw btw terug hoeft te vragen bij de Belastingdienst.

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen