9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

'Tell a friend' actie

Ontvang € 100,- !

Flink besparen op de energierekening, een rendement van 4-6% op uw investering, een reële waardestijging van uw woning en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst... Heerlijk toch?

Wilt u ook graag dat uw vrienden en familie kunnen genieten van alle voordelen van zonnestroom? Overtuig ze dan nu! U wordt nu beloond met € 100,- als u een nieuwe klant bij ons aandraagt! En jouw vrienden en familie krijgen € 100,- korting op de offerte.

Hoe werkt deze actie?

 • 1. Vul via onderstaande button het Tell-a-friend formulier in.
 • 2. Bij het volledig ingevulde formulier komen de gegevens bij ons terecht en zal een sales engineer contact opnemen om een vrijblijvend adviesgesprek op locatie in te plannen.
 • 3. Wanneer deze persoon onze zonnepanelen aanschaft zorgen wij dat hun de korting verwerkt krijgen in de offerte.
 • 4. Na de installatie en betaling van de nieuwe opdracht krijgt de aandrager automatisch binnen enkele weken de cashback op het bij ons bekende IBAN rekeningnummer gestort.
Tell-a-friend formulier

Een duurzame toekomst creëren we samen. Dus vertel een vriend over de voordelen van zonnestroom, zet je gegevens op het biljet, en vervolgens ontzorgt Innovi Dak van A tot Z - van deskundig advies tot professionele installatie.

Mogen wij u en uw familie of vrienden blij maken?
Doe gratis mee, en ontvang € 100,- !

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze actie? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens o.v.v. ‘100 euro Tell-a-friend-actie’.

Neem contact op
of bel 045 565 05 95

Ons team staat voor u klaar

Met deskundig advies, professionele uitvoering en gedegen nazorg

Innovi Dak heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van grote en kleine zonnestroomsystemen. Daarom kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor deskundig advies, maar ook projectontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s en agrariërs.

 • Persoonlijke adviseurs, deskundige engineers en gecertificeerde monteurs
 • Fiscaal advies en subsidieaanvragen
 • Berekening van uw rendement en terugverdientermijn
 • Aanschaf en keuze van zonnepanelen en omvormers
 • Technisch hoogwaardig ontwerp van uw installatie
 • Planning en uitvoer
 • Real-time monitoring, reiniging en onderhoud

Iedere dag proberen wij onze dienstverlening te verbeteren om de beste en meest betrouwbare installaties op te leveren. Wilt u meer weten over Innovi Dak? Lees verder.