9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Referenties Dakwerken

 • 2022
 • Indaksysteem zonnepanelen

Familie Franssen uit Amstenrade

Bij Familie Franssen zijn we aan de slag gegaan met zowel dakwerkzaamheden als het plaatsen van zonnepanelen.

Er zijn zwarte zinken felsbanen als boeiboord geplaatst. En ook zwarte zinken felsbanen als gevelbekleding. Vervolgens is er een indaksysteem van zonnepanelen geïnstalleerd. Dit is er gekomen in plaats van een volledig dakpannen dak.

 • 21 Zonnepanelen à 380 Wp
 • 2022
 • 6.410 Kwh per jaar

Garaj Amstenrade

Bij dit project zijn er dakpannen vervangen incl. toebehoren. Er is daarnaast een schoorsteen vervangen en Velux dakvensters geplaatst.

In plaats van de dakpannen heeft Innovi Dak een volledig indaksysteem van zonnepanelen geplaatst. Totaal zijn er 21 zonnepanelen geïnstalleerd.

 • 14 Zonnepanelen à 410 Wp
 • 2022
 • 5.501 kwh per jaar

Dreessen Wijnandsrade

In Wijnandsrade heeft Innovi Dak zowel dakwerkzaamheden uitgevoerd als zonnepanelen geplaatst.

De bitumineuze dakbedekking is vervangen op een licht hellend dak, de dakgoten zijn vervangen en het boeiboord en onderkanten zijn bekleed met plastisol antraciet.

Vervolgens zijn er 14 zonnepanelen geïnstalleerd.

 • 2022

Van den Berg woninginrichting Sittard

Innovi Dak heeft het dak van de woninginrichting Van den Berg volledig gerenoveerd. Totaal heeft dit dak een omvang van 995m2.

Innovi Dak heeft de bestaande dakbedekking gesloopt en vervolgens isolatie aangebracht.
Tijdens de opbouw van het nieuwe dak is de damplaag gebrand op het stalen dakbeschot. Er is drukvaste PIR isolatie aangebracht en vervolgens zijn er 2 lagen met dakbedekking geplaatst.

Om zoveel mogelijk uit het dak te halen hebben we ook zonnepanelen op het dak mogen installeren. Zo wordt er aanzienlijk op de operationele (energie)kosten van het bedrijf bespaard.

 • 16 Zonnepanelen à 390 Wp
 • 2022
 • 6.050 kwh per jaar

Frijns Simpelveld

In Simpelveld is Innovi Dak aan de slag gegaan met dak- en zonnepaneel werkzaamheden. Het pannendak is vervangen en daarbij zijn nieuwe panlatten en waterdichte/dampopen folie geplaatst. De zinken dakgoten en zinken HWA buizen zijn vervangen en de boeiboorden ingeruild voor Plastisol boeidelen op maat antraciet en de onderkanten voor Plastisol wit.

Daarna is er een zonnepaneelsysteem geïnstalleerd. Totaal liggen er nu 16 zonnepanelen op het dak van deze woning.

 • 2022

Schuster Bocholtz

In Bocholtz is er een dakrenovatie uitgevoerd door middel van isolatie. Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking, er zijn zinken goten vervangen en ook het witte plastisol boeiboord is vernieuwd.

 • 2022

Chiaradia Exhibition

Bij het project Chiaradia Exhibitions is een volledig dak van 908 m2 gerenoveerd.

Innovi Dak heeft de bestaande dakbedekking gesloopt en isolatie geplaatst tot aan het stalen dakbeschot.

Vervolgens is de nieuwe opbouw van het dak als volgt verlopen:

 • Damplaag gebrand op stalen dakbeschot
 • Drukvaste PIR isolatie aangebracht
 • 2 lagen dakbedekking aangebracht
 • 2022

Unit 13 Nuth

Bij project Unit 13 in Nuth heeft Innovi Dak het volledige dak van 1455m2 (voorste dak op foto) vervangen. De huidige dakbedekking is gesloopt en vervolgens is er dakisolatie geplaatst. Tijdens het opbouwen va het nieuwe dak is de damplaag gebrand op het stalen dakbeschot. Er is drukvaste PIR-isolatie aangebracht en vervolgens zijn er 2 lagen met dakbedekking geplaatst.

Op het andere dak van 1516 m2 (achterste dak op foto) is er 1 laag nieuwe dakbedekking aangebracht op de bestaande dakbedekking.

Meer referenties bekijken? Klik hier

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen