9,1
Goed advies tijdens oriëntatiefase; ca 10 aanbieders vergeleken maar Innovi-Dak heeft beste prijs-kwaliteit verhouding. Installatie door kundig personeel. Alleen bij de schouw niet vermeld dat de meterkast aangepast moest worden dus naderhand met extra kosten geconfronteerd.
- Dick
Van de 6 zonneboeren die wij aanschreven bleven er uiteindelijk 2 over waarvan INNOVI er 1 was. Tijdens het thuisgesprek met Marvin werd er veel duidelijk door de goede uitleg. Ook het geschatte aantal Mw is gehaald geworden in het eerste jaar welke we er bijna op hebben zitten. Daarbij nemende de veiligheid die hoog in het vaandel staat bij INNOVI is door ons voor INNOVI gekozen. Ook de monteurs werken supergoed en secuur. Goede vaklui. Zowel tijdens afbraak oude panelen alsook de opbouw van de nieuwe. Schoon degelijk en vooral veilig werk. Het mooie van INNOVI is ook nog eens dat ze een "Tell a friend "actie hebben. Dat houdt in dat als iemand op voorspraak van ons een contract afsluit met INNOVI deze nieuwe klant € 100 korting op de offerte krijgt, maar de wij als aangever ook nog een een bonus krijgen van €100 krijgen. Is toch een zeer mooie actie.
- Hans Verscharen
Ik heb zonnepanelen van hun en we zijn er zeer blij mee. Ook na een probleem dat snel en correct is op gelost.
- Cor Visser
Afspraken worden nagekomen. De opbrengst van de zonnepanelen komt overeen met de berekening. Kundig personeel. Snel en duidelijk antwoord op vragen! Wij zijn zeer tevreden!
- Anja Meyers
Aan te bevelen. Zeer vriendelijk, kundig en helemaal tevreden met zonnepanelen. Goed en duidelijk geïnformeerd en korte lijntjes met verkoper. Goed gelegd en ze werken zoals beloofd.
- José
Snelle levering van zonnepanelen. Inmiddels onderhoudscontract lopen. Hier een kapotte dakpan gesignaleerd en vervangen. Zeer oplettende monteurs en vriendelijk. Mooi bedrijf.
- Familie van der Linden
Van het begin tot de oplevering. Werkzaamheden werden correct uitgevoerd. Veiligheid staat bij Innovi-Dak hoog als prioriteit.
- Ger
Een goed gesprek met duidelijke uitleg. De afspraken worden nagekomen. Omdat de panelen niet op de afgesproken datum konden worden gelegd i.v.m. vorst, vrij snel een nieuwe datum ingepland. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Werken veilig en laten alles netjes achter. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Inmiddels een keer geweest om de panelen schoon te maken. Om ook het veranda dak meteen hierbij te doen, was geen enkel probleem. Een goede service!
- Jan
De installatie van mijn zonnepanelen werd zeer vakkundig uitgevoerd en alles werkt vlekkeloos! Ik kan Innovi-dak dan ook iedereen aanbevelen!
- R.H.M. van Hugten
Vanaf het info gesprek t/m de plaatsing van de panelen in een woord SUPER !! Wat een geweldige service !
- Monique Hornstra
Goede prijs. Goede service. Vakkundig en vriendelijk personeel. Helemaal tevreden.
- Jeff Heiden
Vanaf het oriënterend gesprek tot aan het installeren van de zonnepanelen is er altijd een duidelijke communicatie geweest en is alles op tijd, conform planning, afgehandeld. Ook de telefonische bereikbaarheid is prima, geen lange wachttijden en medewerkers die weten waar ze het over hebben.
- Jos
Goeie jongens die hard gewerkt hebben bij een koud regenachtig weer. Ben heel tevreden top.
- Ame
Innovidak heeft bij ons perfect volgens afspraak de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook dachten de monteurs met ons mee tijdens de installatie en waren correct en beleefd. Ze hebben netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten zelfs de tuin geharkt daar waar de stijgers hebben gestaan. Prijs kwaliteit is prima. Wij kunnen Innovidak aan iedereen aanbevelen.
- Gerda en Leo Stakenborg
De afspraken met de medewerkers waren duidelijk. installateurs waren op tijd en werken goed door. Helaas ging er wel wat verkeerd maar dat werd vakkundig opgepakt en gerepareerd. Monteurs waren flexibel en dachten goed mee. Geen 10 omdat er een groep verkeerd was aangesloten in de meterkast maar wel een goed cijfer vanwege de correcte afwikkeling.
- Hans
Vriendelijke hardwerkende monteurs
- Frans
Goede uitleg en alles in goed overleg. Zeer klantvriendelijk, maar ook professioneel. Goede laatste controle voor start van het installeren. Installatie binnen één dag en alles netjes opgeruimd. App geïnstalleerd en mogelijkheid om de opbrengst terug te zien per uur, zeer gedetailleerd. Leuke bijkomstigheid is dat wanneer je door iemand anders, die ook zonnepanelen van Innovi-Dak heeft, de zonnepanelen koopt, diegene 100 euro krijgt van Innovi-Dak. Ik was getipt door een kennis. Zij kreeg meteen 100 euro op haar rekening na installatie bij mij. Mooi geregeld. Ga zo door en veel succes.
- Marianne Laumann
Ik heb via Innovi-Dak mijn zonnenpanelen laten leggen. Het eerste gesprek liep vlotjes en vriendelijk, er werd ook met je meegedacht. Toen ik nog vragen had ben ik naar hun kantoor gegaan en werd daar weer net zo vriendelijk ontvangen door de verkoper en de directeur van de firma, al mijn vragen werden netjes en begrijpelijk uitgelegd door beide heren. Ook tijdens het plaatsen waren het 2 vriendelijke en deskundige mannen die ook weer met je meedachten voor een tevreden resultaat. Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed. Al met al is Innovi-Dak een goede firma en zeer zeker aan te bevelen.
- Ben
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op april 30, 2024 en is van toepassing op burgers en wettelijk permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.innovi-dak.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

Wij ontvangen of verzamelen mogelijk persoonsgegevens voor een aantal doeleinden die verband houden met onze bedrijfsvoering, waaronder de volgende: (klik om uit te breiden)

2. Delen met andere partijen

We delen of geven deze gegevens alleen aan verwerkers voor de volgende doeleinden:

3. Cookies

Onze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar ons Cookiebeleid

4. Delen met andere partijen

Wij delen persoonsgegevens indien wij bij wet of door een gerechtelijk bevel, in antwoord op een wetshandhavingsinstantie, voor zover toegestaan onder andere wettelijke bepalingen, verplicht zijn om informatie te verstrekken, of voor een onderzoek naar een kwestie in verband met de openbare veiligheid.

Als onze site of organisatie wordt overgenomen, verkocht, of betrokken is bij een fusie of overname, kunnen uw gegevens worden doorgegeven aan onze adviseurs en mogelijke kopers en worden doorgegeven aan de nieuwe eigenaren.

We hebben met Google een Verwerkersovereenkomst gesloten.

Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.

De opname van volledige IP-adressen wordt door ons geblokkeerd.

5. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

6. Websites van derden

Deze Privacyverklaring heeft geen betrekking op sites van derden waar naar wordt verwezen via links op deze sites. We garanderen niet dat deze sites uw persoonsgegevens op een betrouwbare en veilige manier behandelen. We raden u aan om de privacyverklaringen van deze sites te lezen voor u gebruik maakt van deze sites.

7. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

8. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

9. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

10. Contactinformatie

Innovidak
De Koumen 90
6433 KE Hoensbroek
Nederland
Website: https://www.innovi-dak.nl
E-mail: info@innovi-dak.nl
Telefoonnummer: 045 565 05 95

11. Data verzoeken

Voor de meest voorkomende verzoeken bieden wij u ook de mogelijkheid gebruik te maken van ons gegevensaanvraagformulier

×