8,8
Mijn complimenten aan team 6. Deskundige en vriendelijke installateurs. Goed werk geleverd en keurig afgewerkt. Top!
- Wil Dols
Had een aantal klemmen nodig voor zonnepanelen en die waren nergens meer te verkrijgen. Innovi-Dak heeft deze toch weten te regelen voor ons waardoor wij gelukkig weer verder konden. De communicatie is zeer goed en vriendelijk, kom hier zeker terug! Anton.
- Anton
Goed helder informatief voorgesprek met cijfers onderbouwd. en een concurrerende prijsopgave! Keurige vriendelijke correcte afhandeling, en op tijd, en alles opgeruimd en schoon achterlatend. Zijn de dag erna ook weer volgens afspraak nog langsgekomen om iets op het dak af te ronden en dat was inderdaad 10 minuten werk. Wij kunnen hen zonder voorbehoud aanbevelen!
- Jan
Alles keurig geïnstalleerd, klantvriendelijke monteurs.
- Koos Jacobs
Afspraak worden niet na gekomen
- JOs
Volgens afspraak geïnstalleerd, correcte monteurs.
- Jo Pelzer
Team 5 heeft mooi werk geleverd. Een goed geolied team dat netjes te werk ging en alles tot in de puntjes heeft afgewerkt, zowel buiten als binnen. Bij vragen gaven ze duidelijke uitleg. Zeer tevreden over deze jongens. Chappeau.
- Erik
Het hele traject van offerte tot installatie was prima geregeld! Snelle installatie mogelijk en advies op maat. Zeer klantvriendelijke monteurs Maikel en Marek: Netjes en vakkundig werk geleverd!
- Herman
Een fijn kennismakingsgesprek en duidelijk advies van de accountmanager, waarna wij na bestelling gecontacteerd werden door de afdeling planning waar duidelijke afspraken zijn gemaakt. De monteurs van Team 1 waren netjes op tijd en hebben keurig gewerkt en ze dachten ook mee met bepaalde oplossingen wat bij ons van toepassing waren! In een woord: Chapeau!
- Michiel
Na offerte aanvraag in november '22 een directe reactie ontvangen en binnen 2 wnk de 1e schouwafspraak waarna digitaal een heel overzicht van mogelijkheden/opbrengsten en prijsopgave. Op 24/1/'23 een definitieve schouw om de praktische kanten nog even te bespreken en de afspraak gemaakt om 7/2/'23 een 16 tal Jinko WP 420 te komen monteren. Kortom ervaren wij een prima uitleg en advies !!!
- Emil Kerckhoffs
De panelen en de nieuwe meterkast zijn door bekwame monteurs geplaatst en hebben netjes gewerkt. Bij de communicatie met de Enphase-Envoy waren wat ruisproblemen die professioneel zijn opgelost. Ook de communicatie met het bedrijf is heel prettig.
- Jo
Alles volgens planning uitgevoerd. Alleen bij schouwing bleek de inschatting van de prijs voor aanpassing meterkast te laag. ‘Team M&M’ bleek een geolied installatieteam. Tevreden klant.
- Harry
Deze week hebben de medewerkers van INNOVI-DAK naar volle tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief! De afspraken vanaf begin tot einde zijn correct en soepel verlopen. Een grote pluim voor de monteurs die, ondanks de vrieskou, vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben staan. Een bedrijf met zulke medewerkers mag zich gelukkig prijzen! INNOVI-DAK... een aanrader voor iedereen die nog op zoek is voor wat betreft de aanschaf van zonnepanelen.
- Sjef
Afgelopen maand in contact gekomen met dit bedrijf voor zonnepanelen. In deze fase zeer tevreden over de communicatie met verkoper, planner en medewerkster facturering. Offerte geaccepteerd. Zonnepanelen moeten nog worden geleverd en geïnstalleerd. We zijn benieuwd. Verdere ervaringen zullen volgen.
- Ruud
Deskundig advies vooraf, en denken mee tijdens de schouw als er obstakels lijken te zijn. (nog geen 3-fase en verouderde meterkast) Door goeie afstemming, is op de dag van plaatsing ook de meterkast vernieuwd en had Enexis tijd om de 3-fase te activeren. Week later (inderdaad snel) wederom deskundige en mee denkende monteurs. Panelen liggen mooi uitgelijnd op het dak, alle kabels netjes via de leidingkoof naar de meterkast. Ook na installatie nette begeleiding bij BTW teruggave en inrichten van het dashboard van de omvormer.
- Patrick
Omdat een klein onderdeel (het aansluiten van elektrisch fornuis) moeizaam voor mij was heb ik contact gehad. Hoewel ik even heb moeten wachten ben ik uiteindelijk heel goed geholpen. Veel dank aan Adrie Vermeeren, Lars en Remco voor de vriendelijkheid en goede hulp. Zij verdienen een gouden randje. Math Gulpers
- Math
Monteurs Mike en Marik(team 5) zijn zeer enthousiast en professioneel. Goede communicatie van zowel kantoor als monteurs.
- Kjc huijsmans
Bijna alles rond voor zonnepanelen. Helaas kwam op de mail met de laatste 3 vragen geen reactie. Na bijna een maand een reminder gestuurd, geen reactie. Na 11 dagen gebeld, zou voor einde van week teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd.... De week erna werden we wel gebeld, maar toen was het vertrouwen ver weg.
- Ray
.
- Frans
Prima werk geleverd, werk netjes uitgevoerd. Alleen de app was een vluggertje en helamaal geen uitleg gekregen. De app kan mijns inzien niet goed werken. De opbrengst zou sommige dagen 50,4 Kw/h zijn. Ik zou nu al na 2 maanden ca. € 2700,- opbrengst hebben. Ik had zeer graag dat iemand zou komen kijken wat hier aan de hand is!
- Klaas
Plaatsing goed verlopen, Uitleg kan beter. Gelukkig heeft medewerkster Tima mij een eind op weg geholpen. met de app Voor haar een 10
- Thea Kollee
Het gesprek met betrekking tot de aanbieding en mogelijkheden was zeer informatief. Alle informatie ook heel duidelijk en genoeg ruimte voor vragen. De installatie door Duravolt verliep voortvarend. De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De nazorg was ook prima.
- René Jetten
Goede en snelle ondersteuning i.v.m. aanvraag vergunning monumentenzorg.
- Theo
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
- Armand Persoon
Als werkt goed, alleen was de app even een probleem voor een Samsung te installeren, maar is door een medewerker goed opgelost.
- Peter
Meer informatie

Nieuwbouw dak

uw specialist in nieuwe daken

Een nieuw dak laten plaatsen op een woning, pand of aanbouw? Of een bestaand dak vernieuwen? Innovi Dak is al ruim 20 jaar uw vakkundige dakdekkersbedrijf. Wij hebben echte dakexperts in dienst die u graag voorzien van advies en een hoogwaardig nieuw dak.

Of uw project nu vraagt om een plat dak, hellend dak of een combinatie van beide, Innovi Dak voorziet u van alle oplossingen. We zorgen voor een sterke dakconstructie en bijpassende dakbedekking. Ook voor een dakkapel kunt u bij ons terecht. Deze plaatsen we kundig en snel.

Isolatie van daken

Isolatie zorgt voor een aangenaam klimaat in huis en bespaard op energiekosten. Daarom besteden wij hier uitgebreid aandacht aan bij het plaatsen van nieuwe daken. In de winter zal door isolatie de warmte in huis blijven. In de zomer zorgt isolatie weer dat de warmte buiten blijft. Wij plaatsen dakisolatie bij uw nieuwbouwproject.

Zonnepaneel dakbedekking

Denkt u na over het plaatsen van zonnepanelen? Combineer dit direct tijdens de aanleg van uw dak. Bij indak systemen worden de zonnepanelen weggewerkt in het dak. Hierdoor zijn de panelen minder zichtbaar en krijgt het dak een esthetische / gladde uitstraling.

Als zowel zonnepaneel expert en dakdekker, bedekken we uw dak graag met een indak-systeem.

Gratis offerte
of bel 045 565 05 95

Innovi Dak referenties

1000+ klanten gingen u voor

Bekijk video

Familie Volkers uit Born

Zonnepanelen
 • 74 x Solarwatt APS
 • 16.650 Kwh per jaar
Bekijk video

Familie Hahn uit Oirsbeek

Zonnepanelen
 • 14 x330 Wp Sunpower
 • 4.100 Kwh per jaar

Familie Boosten uit Hoensbroek

Zonnepanelen
 • 52 x 275 Wp Axitec – APS
 • 12.155 Kwh per jaar

Familie Franssen uit Amstenrade

Dakwerken & Zonnepanelen
 • Indaksysteem

Garaj Amstenrade

Dakwerken & Zonnepanelen
 • 21 x 380 Wp
 • 6.410 kwh per jaar

Dreessen Wijnandsrade

Dakwerken & Zonnepanelen
 • 14 x 410 Wp
 • 5.501 kwh per jaar

Frijns Simpelveld

Dakwerken & Zonnepanelen
 • 16 x 390 Wp
 • 6.050 Kwh per jaar
Bekijk video

Geelen counterflow - Haelen

Zonnepanelen
 • 3119 x 325 Wp
 • 912.308 kWh per jaar

Van Hoven Agro

Zonnepanelen
 • 3,870 x 370 Solarfabrik – Huawei
 • 1.202.796 Kwh per jaar

Delite Kerkrade

Zonnepanelen
 • 956 x 320 Wp Axitec – Huawei
 • 515.000 kwh per jaar

Gijsen Sittard

Zonnepanelen
 • 221 x 340 Wp Solarfabrik – Huawei
 • 75.140 kwh per jaar
Bekijk video

RTV Parkstad Landgraaf

Zonnepanelen
 • 264 x300 Wp Axitec – Huawei
 • 71.000 kwh per jaar
Bekijk video

RD4 Heerlen

Zonnepanelen
 • 2680 panelen
 • 700.000 kwh per jaar
Bekijk video

Sporthal De Geusselt Maastricht

Zonnepanelen
 • 180 x 300 Wp Axitec – Huawei
 • 48.600 kwh per jaar

De Meeuw Purmerend

Zonnepanelen
 • 80 x 310 Wp Axitec – APS
 • 22.320 kwh per jaar
Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Bekijk video

Van den Berg woninginrichting Sittard

Dakwerken & Zonnepanelen

Schuster Bocholtz

Dakwerken

Chiaradia Exhibition

Dakwerken

Unit 13 Nuth

Dakwerken

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen