9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Meer informatie

Groene daken

combineren met zonnepanelen

Groene daken zijn platte of hellende daken met begroeiing. Een groen dak heeft meerdere voordelen; sommige zijn vanzelfsprekend, andere niet zo zeer. Er bestaan ook nadelen aan een groen dak. Om te bepalen of een groen dak geschikt is voor uw woning of bedrijf, leggen we de voor- en nadelen hier kort uit.

De voordelen van een groen dak:

  • Geluidsisolatie

Geluid kan hinderlijk zijn. Dit geldt voor werkomgevingen waar men moet kunnen concentreren of thuis bij moeite met in slaap vallen. Een groen dak is een extra isolatie laag voor geluid van buitenaf en kan in sommige gevallen 30% van de geluidsvervuiling absorberen.

  • Temperatuur regulatie

Slecht geïsoleerde daken verliezen veel warmte in de winter en absorberen veel warmte in de zomer. Een groen dak kan een duurzamer alternatief bieden voor reguliere dakisolatie.

  • Luchtkwaliteit

Een groen dak absorbeert luchtvervuiling (o.a. CO2) en produceert zuurstof waardoor de luchtkwaliteit verbetert en bijdraagt aan duurzaamheid.

  • Regenwater retentie

Een groen dak kan een significante hoeveelheid regenwater absorberen en kan dus lokale overstromingen voorkomen.

  • Duurzaamheidslabel woning

Een groen dak is een excellent startpunt om de BREEAM rating van het gebouw te vergroten. Verder beschermt een groen dak de dakbedekking tegen Uv-stralen en zure regen waardoor de levensduur van de dakbedekking verlengd wordt.

  • Esthetiek en biodiversiteit

Een groen dak is, indien professioneel ontworpen, vaak erg mooi om te zien. Bovendien faciliteert een groen dak een woonplaats voor vogels, bijen, bloemen en planten in stedelijke gebieden.

De nadelen van een groen dak:

  • Kosten

Het meest voor de hand liggende nadeel van een groen dak zijn de kosten. De realisatie van een groen dak is duurder dan een regulier dak. Dit geldt nog sterker wanneer de constructieve draagkracht van het dak vergroot moet worden.

Zoals u heeft kunnen lezen, biedt een groen dak veel voordelen. Het is het overwegen waard – vooral in combinatie met zonnepanelen. Een vakkundig ontworpen en aangelegd groen dak is esthetisch, ecologisch en het vergt weinig onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groen dak bij u thuis of op het werk? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij ons dakdekkersbedrijf.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95