9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Meer informatie

Dakrenovatie plat dak

Innovi Dak is uw specialist in renovatie van platte daken. Uw dakbedekking vervangen, isoleren of de volledige constructie aanpakken? Wij zijn al meer dan 20 jaar uw kennisspecialist in Limburg.

Een dakrenovatie is een klus waar vaak tegenop gekeken wordt. Maar in de meeste gevallen kunnen wij uw renovatie al binnen enkele dagen afronden.

Een plat dak heeft het qua weersomstandigheden zwaar te verduren. Door een storm of onbekende reden schade aan uw platte dak? Wij inspecteren graag de situatie en bieden u een gunstige oplossing. Volledige renovatie aan een dak is vaak niet nodig. Wij renoveren enkel de noodzakelijke plekken van uw dak. We sporen het probleem op en komen zo snel mogelijk met de juiste oplossing.

Isoleren van uw dak

Uw dak is één van de grootste warmtelekken. Door uw dak te isoleren wordt warmteverlies voorkomen. Bespaar zo tot honderden euro’s aan energiekosten per jaar.

De experts van Innovi Dak zijn altijd scherp op de isolatie bij renovatieprojecten. Kies zuinig!

Gratis offerte
of bel 045 565 05 95

Dakdekker voor particulier en zakelijk

Innovi Dak renoveert of repareert platte daken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Het dak van uw woning of pand wordt grondig geïnspecteerd om deze vervolgens zo duurzaam mogelijk te maken.

Door regelmatig onderhoud voorkomt u waterschade en lekkages.

We hebben een vast en ervaren team die al vele dakwerk projecten succesvol hebben afgerond. Onze aanpak is professioneel en we houden ons aan de gemaakte afspraken. Door de juiste communicatie bereiken we het gewenste resultaat.

Goed opgeleide en betrokken dakexperts

Uw dakrenovatie project wordt uitgevoerd door goed opgeleide en betrokken medewerkers:

– Duidelijke en nette communicatie
– In bezit van VCA diploma
– Benodigde cursussen in bezit
– Ervaring met uitvoer van meerdere projecten.

Onze organisatie bestaat uit een platte structuur, wij houden korte lijnen aan en werken met directe aanspreekpunten.

Gratis offerte
of bel 045 565 05 95

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen