Meer informatie

Dakkapellen

combineren met zonnepanelen

Met een dakkapel creëert u vrij eenvoudig een prachtige uitzicht vanuit de slaapkamer of zolder. Naast dat prachtige uitzicht, wordt met een dakkapel ook een significante hoeveelheid extra ruimte gecreëerd. Bovendien zal een investering in een dakkapel zich direct vertalen in een aanzienlijke waardestijging van uw woning; een investering met een heel hoog rendement dus!

Bij dakdekkersbedrijf Innovi Dak profiteert u van een snelle en professionele plaatsing van een kwalitatief hoogwaardig dakkapel voor een vriendelijke prijs.

Hoe wij te werk gaan:
1. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij uw wensen. Wij zullen de dakkapel technisch inmeten en alvast een overzicht van de kosten maken.
2. U ontvangt van ons een offerte en bespreekt deze met uw persoonlijke adviseur. Samen zetten wij de puntjes op de i.
3. Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag, onze oplevertijd is doorgaans 6 - 8 weken.
4. Onze dakkapellen worden geplaatst door vaste montageteams. Deze ploegen bestaan uit twee à drie vakmannen, afhankelijk van de grootte van het project. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om de dakkapellen te plaatsen maken wij gebruik van een steigers en hoogwerkers. Hiervoor dient plaats gemaakt te worden in de (voor)tuin.
5. Na oplevering kunt u aan de slag met het afwerken en inrichten van uw extra woonruimte!

Meer weten over de mogelijkheden voor een dakkapel bij u thuis? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95