Meer informatie

Dakdekkersbedrijf

voor totale ontzorging

De conditie van uw dak dient op orde te zijn om uw zonne-energieproject te laten slagen. Het is dus van uiterst belang dat uw dak vakkundig wordt beoordeeld en, indien nodig, eerst wordt gerenoveerd. Innovi Dak is uw ervaren dakdekkersbedrijf. Wij hebben dakdekkers in dienst die u hierin adequaat adviseren en ontzorgen.

Wij zijn uw toegewijde partij betreft diverse dakwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op om uw vragen en wensen te bespreken.

Onze werkzaamheden

Innovi Dak biedt een breed scala aan dakdekkerswerkzaamheden aan. Een greep uit onze diensten zijn dakrenovaties en dakinspecties van zowel platte daken als pannendaken, het plaatsen van dakisolatie, lekkages opsporen en verhelpen en lood of zinkwerk.

Voor dakkapellen kunt u ook bij ons terecht. Wij realiseren een kwalitatief hoogwaardig dakkapel binnen een korte tijd. Daarnaast adviseren we u graag over de aanleg van een groen dak. Blijkt dit de juiste en gewenste dakbedekking voor u te zijn? Dan gaan onze professionals graag aan de slag met de realisatie.

Een aantal van onze innovatieve dakdekkersdiensten worden hieronder nader toegelicht.

Voor particulier en zakelijk

Als dakdekkersbedrijf gaan wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan de slag. Laat het dak van uw woning of bedrijfspand door Innovi Dak inspecteren om vervolgens de nodige en gewenste werkzaamheden uit te laten voeren.

We hebben een vast en ervaren team die al vele dakbedekkingen en -werkzaamheden hebben gerealiseerd. Onze aanpak is professioneel en we houden ons aan de gemaakte afspraken. Door de juiste communicatie bereiken we het gewenste resultaat.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Door onze integrale aanpak (grootschalige inkoop, installatiebedrijf, dakdekkersbedrijf) garanderen we u een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding betreft uw zonne-energieproject en/of renovatie traject.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Gratis offerte
of bel 045 565 05 95