9,0
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
- Ans
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
- Ben
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
- Wendy
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
- Bert
Prima werk geleverd
- Bert
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
- Raymond
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
- Odile Meuwissen
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
- Harrie
Zeer klantvriendelijk
- Francien
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
- Marc
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
- Patrick
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
- Debbie
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
- Niek Rondeel
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
- Pascal
Zie boven
- Coen
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
- Bas
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
- Ralph
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
- Sven
Heel tevreden!
- Marian
Duidelijke offerte. Komen afspraken goed na . Telefonisch contact voor verder teks en uitleg super. Monteurs werken goed en klantgericht geen vraag is hun teveel . Kortom innovi dak goed bedrijf.
- Roger
Waren kundig en vriendelijk!
- Angelique
Mijn ervaring is zeer goed met Innovi-Dak en kan het zeker aanbevelen
- Wiel Heussen
Een 9 gegeven aangezien in juli een dag van te voren pas hadden afgezegd ivm geen levering zonnepanelen, dit koste mij een verlofdag, anders een dikke 10. Team 3 krijgt van mij een vette 10, top jongens, correct, netjes alles achter gelaten, vriendelijk en keurige uitleg. Respect dat ze met 30 graden op het dak zonder klagen gewoon netjes hun werk deden. Petje af voor team 3
- Tonnie
Heel tevreden…
- Eefke
In slechte omstandigheden ( hele dag stromende regen) zonnepanelen aangebracht op plat dak. Team werkt snel en in goed onderling overleg met de klant. Erg tevreden.
- Inge
Gratis offerte

Airco voor verwarmen en koelen

Een airco wordt ook wel een luchtwarmtepomp genoemd en deze kan koelen én verwarmen. In de zomer haalt deze warmte uit de lucht van de woning en geeft deze af aan de buitenlucht. In de winter wordt dit proces omgedraaid en haalt de airco warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om de lucht in de woning mee te verwarmen.

Verwarmen met een airco, hoe werkt dat?

De meeste airco’s bestaan uit een buiten- en een binnenunit. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt afgegeven aan een speciale vloeistof: het koudemiddel. Dit loopt via leidingen naar de binnenunit. De binnenunit warmt vervolgens de lucht in de kamer op.

Met een binnenunit kan één ruimte verwarmd worden, dus in elke ruimte die u wilt verwarmen, heeft u een aparte binnenunit nodig. Een airco verbruikt stroom, maar maakt daarnaast vooral gebruik van de warmte uit de buitenlucht. Dit maakt de airco, net als andere warmtepompen, een relatief energiezuinige vorm van verwarming.

De voordelen van airco verwarming

 • Een airco heeft een hoog rendement en is een efficiënte manier om specifieke kamers te verwarmen. Het is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld infraroodpanelen of andere vormen van elektrische verwarming.
 • Met een airco wordt een kamer sneller warm dan met bijvoorbeeld vloerverwarming.
 • Een airco kan naast verwarmen ook koelen.

Gebruik van aircoverwarming

Een airco wordt meestal gebruikt voor de verwarming van specifieke ruimtes. Verwarmt u bijvoorbeeld alleen de woonkamer, maar staat de verwarming in de slaapkamers altijd uit? Dan is het verwarmen van de woonkamer met een airco een hele goede optie.

U kunt er ook voor kiezen om een verwarming met een gasgestookte cv-ketel te combineren met een airco. Met de cv-ketel verwarmt u de volledige woning tot een bepaalde basistemperatuur (bijvoorbeeld 18 graden) en de airco gebruikt u om in de woonkamer extra bij te verwarmen wanneer u daar aanwezig bent. Wanneer u dit slim doet, bent u mogelijk goedkoper uit dan wanneer u in het hele huis de centrale verwarming hoger zet.

Gebruik de opbrengst van uw zonnepanelen optimaal

Wanneer u zonnepanelen heeft, kunt u de opgewekte energie gebruiken voor de airco’s, hiermee verbruikt u dus uw eigen opgewekte energie en kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Zonnepanelen en airconditioning is dus een slimme combinatie.

Benieuwd naar welk systeem voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 045 565 05 95

Airco's bij Innovi Dak

Wij werken met airconditioning systemen van Daikin en Haier, hieronder vindt u korte beschrijving van deze systemen. Wij adviseren u graag over welk systeem voor uw situatie geschikt is, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Airconditioning Haier Pearl

Intelligente technologie voor maximaal comfort

De Pearl maakt een einde aan een veelgehoorde klacht over airconditioners: een voelbare koude of warme luchtstroom. De Coanda Plus technologie van de Haier Pearl minimaliseert deze overlast. De speciale aerodynamica van de lamellen stuwt de luchtstromen uit de Pearl verder en krachtiger weg dan normaal, zonder dat dit een negatief effect heeft op het geluidsniveau, efficiency of comfort.

De Pearl is uitgerust met UVC-sterilisatie en Steri-Clean technologie ter bevordering van gezonde lucht en bovendien geschikt voor toepassing in een multisplit-systeem. De Pearl is standaard te bedienen met de afstandsbediening, Haier app en via stembediening.

Voordelen van de Haier Pearl

 • Zeer energiezuinig
 • Fluisterstil: vanaf 18 dB(A)
 • Kan koelen en verwarmen
 • Coanda Plus technologie
 • UVC-sterilisatie
 • Steri-Clean technologie
 • Self-Clean technologie
 • Met afstandsbediening en WiFi-besturing
 • Stembediening via Google Assistant en Amazon Alexa

Prijzen en verbruik Haier Pearl*

Merk/model Verbruik bij koelen Verbruik bij verwarmen Muurmontage Dakmontage
Haier Pearl 2.5 kW 149 kWh/J 840 kWh/J € 1.618,44 € 1.610,88
Haier Pearl 3.5 kW 184 kWh/J 980 kWh/J  € 1.680,32 € 1.672,76
Haier Pearl 5 kW 287 kWh/J 1610 kWh/J  € 2.032,08 € 2.024,52

* genoemde prijzen betreffen een standaard montage met max. 5 meter leiding en kokerprofiel. Voor afwijkingen zoals langer leidingwerk of een dakdoorvoer gelden meerkosten, deze worden in uw persoonlijke offerte inzichtelijk gemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden van het Haier Pearl aircosysteem? Neem contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Airconditioning Daikin Stylish

Compact, functioneel en stijlvol ontwerp, verkrijgbaar in 4 kleuren die passen in ieder interieur

De Daikin Stylish heeft een onopvallend en ruimtebesparend design door de afgeronde hoeken en is leverbaar in 4 kleuren: wit, zwart, zilver en zwarthout. Dankzij het coanda-effect heeft de Daikin Stylish een optimale luchtstroom voor een betere temperatuurverdeling in de ruimte. De intelligente thermische sensor zorgt voor een gelijkmatige luchtstroomverdeling. De buitendelen beschikken over een unieke geluidsreductiemodus en dankzij de streamertechnologie ontstaat er een optimale luchtkwaliteit en krachtige luchtzuivering. Met een geluidsniveau van slechts 19 dB(A) is het systeem nauwelijks hoorbaar.

Voordelen van de Daikin Stylish

 • Seizoensrendement tot A+++ in koel- én verwarmingsmodus
 • Coanda-effect koelen
 • Coanda-effect verwarmen
 • Intelligente thermische sensor
 • Nauwelijks hoorbaar
 • Onecta app (via de geïntegreerde WLAN adapter) voor online bediening vanaf een smartphone of tablet
 • Multi-splitcombinaties
 • Spraakbediening mogelijk door integratie met Google Assistant en Amazon Alexa

Prijzen en verbruik Daikin Stylish*

Merk/model Verbruik bij koelen Verbruik bij verwarmen Muurmontage Dakmontage
Daikin Stylish 2.5 kW 101 kWh/J 666 kWh/J € 2.896,01 € 2.870,50
Daikin Stylish 3.5 kW 137 kWh/J 680 kWh/J  € 3.226,32 € 3.218,76
Daikin Stylish 5 kW 239 kWh/J 1217 kWh/J  € 3.809,55 € 3.812,31

* genoemde prijzen betreffen een standaard montage met max. 5 meter leiding en kokerprofiel. Voor afwijkingen zoals langer leidingwerk of een dakdoorvoer gelden meerkosten, deze worden in uw persoonlijke offerte inzichtelijk gemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden van het Daikin Stylish aircosysteem? Neem contact met ons op.

Meer informatie
of bel 045 565 05 95

Innovi Dak – is voorzien van de volgende keurmerken / certificeringen